Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

CheZZ, Да можно сказати що, вчора с Фані і Слімом, організували мінімальне закриття літнього сезону, під назвою "full drift або как ушатать і рвануть резину" ))))+ задокуметували то все за допомогою проф відеооператора, тому до кінця місяця, як відзнімемо ще пару моментів в черлянах і м.б в Тернополі, очікуйте ролик по дріфту, має бути нічьо так)

Якщо Я зможу вламати Сліма на один малєнький тюнінг, то можно на цю неділю ще разок вибратись в брюхи чи черляни навіть)

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

привет, кто знает какие лучше кольца купить???? А то есть необходимость менять..

И ещё, стоит ли шатунные вкладыши менять или старые оставить??

Змінено користувачем R_O_M_A_N
убрал глюки

Поділитися повідомленням

привет, кто знает какие лучше кольца купить?

Минулої осені цікавився на клубному сайті - радили польську Пріму - типу мягенькі, тому легко притираються. Собі поставив німецькі - хромовані і дуже тверді, але і дорогі. Якщо не розточував, може і Пріма підійде - циліндри вже гладенькі.

стоит ли шатунные вкладыши менять
Однозначно міняти.

Сьогодні вже отримав атрибути члена Клубу - посвідчення (воно ж Клубна карта), наклейку на машину , кепку з вишитою назвою і таку ж футболку. Так що можете мене привітати.

Поділитися повідомленням

VETERAN, поздровляю...

мне нужно так, что бы наверника, а то около 30 тысяч прокотались (поставил какоето г.....).

Выроботка почти отсутствует на зеркале целиндра....

на днях вскрою, уже будет видно окончательно....Боюсь, что поршня менять надо будет и точить, вобщем капиталить полностью, ой как не хочу такого...

Поділитися повідомленням

Выроботка почти отсутствует на зеркале целиндра....

Навіщо тоді точити?

Подивись, чи не потріскали перегородки між кільцями і поміряй зазор між кільцем і поршнем в канавці. Якщо норма - став нові кільця і - вперед! Деколи приходиться розширювати канавку - заклепується і кільце влазить туго. Мені більше подобаються кільця збірні - в яких маслозйомне кільце збирається з трьох частин - вони краще прилягають до поверхні циліндра.

Поділитися повідомленням

Всрытие показало, пациент умер от вскрытия :)..

теперь и поршня менять надо :( перегородки между кольцами полопались, а на первом полный пипец был....

Поділитися повідомленням

Ну і не страшно - поршні не дуже дорогі - купуй нові. Тільки поміряй геометрію циліндрів - можна використати старий поршень і набір щупів. Пізніше під той розмір купуєш нові поршні, кільця і дістаєш насолоду від їзди.

Поділитися повідомленням

можна поїхати, а то ми вже давно ніде не збирались

на яку то годину і де?

CheZZ,ти будеш машиною?

Поділитися повідомленням

Ого, ого-ого.... Ото Санта-Барбара....:multi::multi::multi:

ну Vazika давненько не було, не можу ж я постійно у Львові сидіти і тілдьки чекати на зустрічі...:bk: справи, робота намальовується, влаштовується власне життя, закінчились одноманітні студентські будні....:bp:

Ну і толку з того 4 сторінкового флуду??? Всі дорослі люди....:bu:

На рахунок зустрічей в різні дні.. - Я ЗА! Для того і є форум... головне завчасно попередити... нухоч би за 6-12 год перед зустрічю, або гонками (зборами)....

Тільки єодин мінус шо не кожен зможе зайти кожен день в нет і подивитись чи щось буде, бо сидить на роботі, або десь в дорозі, кароче - просто немає доступу до нету...:bg:

Хочете спонтаннихзустрічейі публікації на форумі?????

Пропоную, середа 14.09.2011 на 19:00 на Окружній..... Відписуйтесь тепер хто буде?????

Поділитися повідомленням

конечно очень критические высказывания-это круто, но попрошу не оскорблять одноклубников, тем более на всю Украину.. И хоть я не модер этой ветки, но в следующий раз буду горчичники раздавать за неуважение.

А про встречи, то в других регионах раз в месяц встречаются... ну а место встречи нужно выбрать нейтральное, а то одним 2 минутки, а другим пол дня пилять на встречу....

Поділитися повідомленням

vazik_lv, а проти чого протест?

15-го вересня моя дочка відкриває виставку своїх робіт - вона у мене вчиться на художника. Вона потребує моєї допомоги - тому, якщо встигну, прийду. Якщо хтось має бажання відвідати - запрошую.

Поділитися повідомленням

vazik_lv, а проти чого протест?

15-го вересня моя дочка відкриває виставку своїх робіт - вона у мене вчиться на художника. Вона потребує моєї допомоги - тому, якщо встигну, прийду. Якщо хтось має бажання відвідати - запрошую.

Можна детальніше про виставку?

Поділитися повідомленням

VETERAN, доречі теж цікавить виставка!)

Пропоную, середа 14.09.2011 на 19:00 на Окружній..... Відписуйтесь тепер хто буде?

я буду! на 80%))

Поділитися повідомленням

Можна детальніше про виставку?

Що саме? Афіші розклеєні. Відкриття 15 вересня в 17-00 в галереї ОМ (вул. Шпитальна,13). Буде до 25-го.

Хто бачив - вчора дочка розповідала про свою виставку на 12-му каналі. Скинути ті кілька хвилин в нет?

Поділитися повідомленням

та це убого збиратися в гаражі!:at: ми шо, якісь дідусі алканафти?? не спорю, один раз в житті таке можна зробити, но ніяк не більше! так збиратись в гаражі можна лиш тоді, коли хоча б одну машину якусь крутити або декілька, тоді можна зробити мінімальну тусню, але тоже не часто. кафе, і в даний період, відкриті кафе рулять. ніхто ж не пропонує засідати в Масоні.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз