Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

- Bizon, я шось завтикав) фа-фа)

доречі, а не ти часом вчора їхав на науковій 12,00 на жигулю?

- якщо комусь тре яму(естакаду) кажіть, повали на ласточку. а якщо ні, і я сьоня всьо своє порішаю, то можна просто в мене в гаражі. на 10,30

- в кого є поворот в зборі, той що на крилі, тільки копійочний цікавить, тобто круглий.

- може в неділю на шашлики?))

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

я не проти, а от в суботу планую зі своєю повозитись

я не проти, а от в суботу планую зі своєю повозитись

Поділитися повідомленням

slim_painter, думаю що це був точно не я, тому як в робочий час катаюсь тільки на ТАВРЕГУ:multi: А що там чути стосовно завтрішнього суботника, ми збираємся чи як? Бо ми з Фанні полюбому бум щось робити:)

Поділитися повідомленням

людиська, давай завтра на ласточку! там дуже класна естакада, там зручно всьо робити і є де розвернутись.

я просто машину поламав. це вже *** традиція, перед глобальним суботником і планими по тюнінгу, день перед тим я ламаю машину:(

на 11,00)))

Поділитися повідомленням

там дуже класна естакада, там зручно всьо робити і є де розвернутись.

і особливо зручно заїжати:multi: Тепер шукаємо новий кооператив з більш зручнішою естакадою?)))))

Файно що сьоня стілько забабахали, тепер в Сліма нормальна, повноцінна табурєтка (піндєц його пасажирам:af:)

Такс, а за завтра, куда збираємось і на яку збираємось? Може пейнтбол рубанути, чи там на Апекс, а потім шашлик?

Поділитися повідомленням

slim_painter, підтримую , правда незнаю як складуться обставини , аледумаю буду .

Поділитися повідомленням

На завтра може бути 1 проблема, це Я. Чьота мені опять зле, ще пару годин назад все було ОК, а щас серце ніби зрозуму зійшло. Щас ввалю собі 5 кубів заспокійливого і бум надіятись пронесе, а якщо ні то Я зранку в лікарню..зідзвонимось кароче

Поділитися повідомленням

slim_painter, та нема за що, завжди радий допомогти, звертайся без проблем, поможем;)

Fani, а я в свою чергу хочу подякувати тобі за допомогу із заміною релюхи стартера, пальот нормальний:bp:

Я нажаль не зможу на шашличок, інші плани:( ГАРНОГО відпочинку ;)

Поділитися повідомленням

щойно доiхав. 17 годин в дорозi i1200км.

А ви на своїй машині їхали, тобто на копійці?

Поділитися повідомленням

VETERAN, та так, я питаюсь, тому що на копійці ще ніколи не їздив, мовчу вже про подолання великих дистанцій копійкою, незабаром моя маленька вже почне їздити, і в першу свою поїздку на ній я планую поїхати у Шацьк, ну це не 1200 км, звичайно, але як для мене, на перший раз це трохи далекувато :)

просто на даний момент ще невідомі можливості копійки, тому трохи боюсь :)

Попередня моя машина це Ford Scorpio 1986 року, тому немає з чим порівнювати покищо...

Поділитися повідомленням

То не страшно - пiсля того збираюся в Мюнхен.

Щойно повернувся з пляжу - вищий клас. Тiльки сильний вiтер - не можу з трубкою поплавати. Зато спека не так сильно докучаэ.

Поділитися повідомленням

VETERAN, та так, я питаюсь, тому що на копійці ще ніколи не їздив, мовчу вже про подолання великих дистанцій копійкою, незабаром моя маленька вже почне їздити, і в першу свою поїздку на ній я планую поїхати у Шацьк, ну це не 1200 км, звичайно, але як для мене, на перший раз це трохи далекувато :)

просто на даний момент ще невідомі можливості копійки, тому трохи боюсь :)

Попередня моя машина це Ford Scorpio 1986 року, тому немає з чим порівнювати покищо...

Привіт!

можливості в копійки - ОХО ХО!!!. просто треба розуміти, що вона хоче, і не вимагати від неї неможливого, типу 120-140 на трасі, і т.д, і тоді все буде гаразд. В мене, на приклад, вже 7 рік в Крим і назад, і там ще 1500 тис. по цікавих місцях накатую. І так кожного року.

Ось так вот!

Поділитися повідомленням

Мене зупинили на трасi Киiв-Одеса за швидкiсть 118км/год. Але вiдпустили з усним попередженням. Добре, що перед тим скинув - мене насторожило, що всi стали в правий ряд. Нормально копiйка бiгаэ i на великих швидкостях.

Поділитися повідомленням

Є хто живий???

потрібна допомога у встановленні кпп,

четвер-п'ятниця орєнтовно, хто зможе допомогти,

поділитись досвідом???

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу