CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2011 Masterio, дякую!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2011 - Bizon, я шось завтикав) фа-фа) доречі, а не ти часом вчора їхав на науковій 12,00 на жигулю? - якщо комусь тре яму(естакаду) кажіть, повали на ласточку. а якщо ні, і я сьоня всьо своє порішаю, то можна просто в мене в гаражі. на 10,30 - в кого є поворот в зборі, той що на крилі, тільки копійочний цікавить, тобто круглий. - може в неділю на шашлики?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2011 slim_painter, шашлыки вариант хороший.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2011 - може в неділю на шашлики?)) я не проти, а от в суботу планую зі своєю повозитись - може в неділю на шашлики?)) я не проти, а от в суботу планую зі своєю повозитись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2011 slim_painter, В мене є поворот "тобто круглий";) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2011 Antop, я бачив що є радянський і російський. мені той що російський)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2011 slim_painter, Ні вапрос! Тобі терміново? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2011 slim_painter, думаю що це був точно не я, тому як в робочий час катаюсь тільки на ТАВРЕГУ А що там чути стосовно завтрішнього суботника, ми збираємся чи як? Бо ми з Фанні полюбому бум щось робити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2011 людиська, давай завтра на ласточку! там дуже класна естакада, там зручно всьо робити і є де розвернутись. я просто машину поламав. це вже *** традиція, перед глобальним суботником і планими по тюнінгу, день перед тим я ламаю машину на 11,00))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2011 там дуже класна естакада, там зручно всьо робити і є де розвернутись. і особливо зручно заїжати Тепер шукаємо новий кооператив з більш зручнішою естакадою?))))) Файно що сьоня стілько забабахали, тепер в Сліма нормальна, повноцінна табурєтка (піндєц його пасажирам) Такс, а за завтра, куда збираємось і на яку збираємось? Може пейнтбол рубанути, чи там на Апекс, а потім шашлик? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2011 велике дякую Fani, LordMarko, Bizon, CheZZ за допомогу!!! тепер тре шукати нову естакаду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2011 ну то як, завтра на 11,00 на Окружній збираємся і газуєм на шашлик?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2011 slim_painter, підтримую , правда незнаю як складуться обставини , аледумаю буду . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2011 ну от. тiльки я на морi ви вже на шашлики. щойно доiхав. 17 годин в дорозi i1200км. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2011 На завтра може бути 1 проблема, це Я. Чьота мені опять зле, ще пару годин назад все було ОК, а щас серце ніби зрозуму зійшло. Щас ввалю собі 5 кубів заспокійливого і бум надіятись пронесе, а якщо ні то Я зранку в лікарню..зідзвонимось кароче Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2011 slim_painter, та нема за що, завжди радий допомогти, звертайся без проблем, поможем Fani, а я в свою чергу хочу подякувати тобі за допомогу із заміною релюхи стартера, пальот нормальний Я нажаль не зможу на шашличок, інші плани ГАРНОГО відпочинку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KISLUY 1 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2011 щойно доiхав. 17 годин в дорозi i1200км. А ви на своїй машині їхали, тобто на копійці? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2011 KISLUY, так. А що? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KISLUY 1 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2011 VETERAN, та так, я питаюсь, тому що на копійці ще ніколи не їздив, мовчу вже про подолання великих дистанцій копійкою, незабаром моя маленька вже почне їздити, і в першу свою поїздку на ній я планую поїхати у Шацьк, ну це не 1200 км, звичайно, але як для мене, на перший раз це трохи далекувато просто на даний момент ще невідомі можливості копійки, тому трохи боюсь Попередня моя машина це Ford Scorpio 1986 року, тому немає з чим порівнювати покищо... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2011 То не страшно - пiсля того збираюся в Мюнхен. Щойно повернувся з пляжу - вищий клас. Тiльки сильний вiтер - не можу з трубкою поплавати. Зато спека не так сильно докучаэ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lembergus 1 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2011 VETERAN, та так, я питаюсь, тому що на копійці ще ніколи не їздив, мовчу вже про подолання великих дистанцій копійкою, незабаром моя маленька вже почне їздити, і в першу свою поїздку на ній я планую поїхати у Шацьк, ну це не 1200 км, звичайно, але як для мене, на перший раз це трохи далекувато просто на даний момент ще невідомі можливості копійки, тому трохи боюсь Попередня моя машина це Ford Scorpio 1986 року, тому немає з чим порівнювати покищо... Привіт! можливості в копійки - ОХО ХО!!!. просто треба розуміти, що вона хоче, і не вимагати від неї неможливого, типу 120-140 на трасі, і т.д, і тоді все буде гаразд. В мене, на приклад, вже 7 рік в Крим і назад, і там ще 1500 тис. по цікавих місцях накатую. І так кожного року. Ось так вот! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2011 Мене зупинили на трасi Киiв-Одеса за швидкiсть 118км/год. Але вiдпустили з усним попередженням. Добре, що перед тим скинув - мене насторожило, що всi стали в правий ряд. Нормально копiйка бiгаэ i на великих швидкостях. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2011 Є хто живий??? потрібна допомога у встановленні кпп, четвер-п'ятниця орєнтовно, хто зможе допомогти, поділитись досвідом??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2011 Буду аж за тиждень. А ти вже зняв? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2011 поки ніколи в житті не рухав коробку, хіба чисто фізично можу помогти... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах