Antop 21 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2011 vedmid, Де твоя машина? Щось не видно і не чути нічого... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2011 я її до малювання готую, як маю час Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2011 До зими помалюєш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2011 а що зимою? думаю помалюю... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2011 CheZZ, Да можно сказати що, вчора с Фані і Слімом, організували мінімальне закриття літнього сезону, під назвою "full drift або как ушатать і рвануть резину" ))))+ задокуметували то все за допомогою проф відеооператора, тому до кінця місяця, як відзнімемо ще пару моментів в черлянах і м.б в Тернополі, очікуйте ролик по дріфту, має бути нічьо так) Якщо Я зможу вламати Сліма на один малєнький тюнінг, то можно на цю неділю ще разок вибратись в брюхи чи черляни навіть) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2011 Вже є таке відео - дивись Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2011 (змінено) привет, кто знает какие лучше кольца купить???? А то есть необходимость менять.. И ещё, стоит ли шатунные вкладыши менять или старые оставить?? Змінено 26 вересня 2011 користувачем R_O_M_A_N убрал глюки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2011 привет, кто знает какие лучше кольца купить? Минулої осені цікавився на клубному сайті - радили польську Пріму - типу мягенькі, тому легко притираються. Собі поставив німецькі - хромовані і дуже тверді, але і дорогі. Якщо не розточував, може і Пріма підійде - циліндри вже гладенькі. стоит ли шатунные вкладыши менять Однозначно міняти. Сьогодні вже отримав атрибути члена Клубу - посвідчення (воно ж Клубна карта), наклейку на машину , кепку з вишитою назвою і таку ж футболку. Так що можете мене привітати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2011 VETERAN, поздровляю... мне нужно так, что бы наверника, а то около 30 тысяч прокотались (поставил какоето г.....). Выроботка почти отсутствует на зеркале целиндра.... на днях вскрою, уже будет видно окончательно....Боюсь, что поршня менять надо будет и точить, вобщем капиталить полностью, ой как не хочу такого... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2011 Выроботка почти отсутствует на зеркале целиндра.... Навіщо тоді точити? Подивись, чи не потріскали перегородки між кільцями і поміряй зазор між кільцем і поршнем в канавці. Якщо норма - став нові кільця і - вперед! Деколи приходиться розширювати канавку - заклепується і кільце влазить туго. Мені більше подобаються кільця збірні - в яких маслозйомне кільце збирається з трьох частин - вони краще прилягають до поверхні циліндра. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2011 Всрытие показало, пациент умер от вскрытия .. теперь и поршня менять надо перегородки между кольцами полопались, а на первом полный пипец был.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2011 Ну і не страшно - поршні не дуже дорогі - купуй нові. Тільки поміряй геометрію циліндрів - можна використати старий поршень і набір щупів. Пізніше під той розмір купуєш нові поршні, кільця і дістаєш насолоду від їзди. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2011 хтось на драг їде завтра подивитись??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2011 можна поїхати, а то ми вже давно ніде не збирались на яку то годину і де? CheZZ,ти будеш машиною? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2011 Ого, ого-ого.... Ото Санта-Барбара....:multi: ну Vazika давненько не було, не можу ж я постійно у Львові сидіти і тілдьки чекати на зустрічі... справи, робота намальовується, влаштовується власне життя, закінчились одноманітні студентські будні.... Ну і толку з того 4 сторінкового флуду??? Всі дорослі люди.... На рахунок зустрічей в різні дні.. - Я ЗА! Для того і є форум... головне завчасно попередити... нухоч би за 6-12 год перед зустрічю, або гонками (зборами).... Тільки єодин мінус шо не кожен зможе зайти кожен день в нет і подивитись чи щось буде, бо сидить на роботі, або десь в дорозі, кароче - просто немає доступу до нету... Хочете спонтаннихзустрічейі публікації на форумі????? Пропоную, середа 14.09.2011 на 19:00 на Окружній..... Відписуйтесь тепер хто буде????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2011 Або дуже спізнюсь, або взагалі не встигну. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2011 конечно очень критические высказывания-это круто, но попрошу не оскорблять одноклубников, тем более на всю Украину.. И хоть я не модер этой ветки, но в следующий раз буду горчичники раздавать за неуважение. А про встречи, то в других регионах раз в месяц встречаются... ну а место встречи нужно выбрать нейтральное, а то одним 2 минутки, а другим пол дня пилять на встречу.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2011 vazik_lv, а проти чого протест? 15-го вересня моя дочка відкриває виставку своїх робіт - вона у мене вчиться на художника. Вона потребує моєї допомоги - тому, якщо встигну, прийду. Якщо хтось має бажання відвідати - запрошую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2011 vazik_lv, а проти чого протест?15-го вересня моя дочка відкриває виставку своїх робіт - вона у мене вчиться на художника. Вона потребує моєї допомоги - тому, якщо встигну, прийду. Якщо хтось має бажання відвідати - запрошую. Можна детальніше про виставку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2011 VETERAN, доречі теж цікавить виставка!) Пропоную, середа 14.09.2011 на 19:00 на Окружній..... Відписуйтесь тепер хто буде? я буду! на 80%)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2011 Можна детальніше про виставку? Що саме? Афіші розклеєні. Відкриття 15 вересня в 17-00 в галереї ОМ (вул. Шпитальна,13). Буде до 25-го. Хто бачив - вчора дочка розповідала про свою виставку на 12-му каналі. Скинути ті кілька хвилин в нет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2011 та це убого збиратися в гаражі! ми шо, якісь дідусі алканафти?? не спорю, один раз в житті таке можна зробити, но ніяк не більше! так збиратись в гаражі можна лиш тоді, коли хоча б одну машину якусь крутити або декілька, тоді можна зробити мінімальну тусню, але тоже не часто. кафе, і в даний період, відкриті кафе рулять. ніхто ж не пропонує засідати в Масоні. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2011 Якщо с роботи зможу свалити в 6 то буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2011 VETERAN, дайош відео! Тримай. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2011 всьо я валю на окружну, підтягуйтесь!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах