lembergus 1 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2011 Всім привіт! а ще хтось відпише? чи всі вже не хочуть? я на зустрічах буваю не часто, сім'я, школа (3 клас в сина), хотілося б більше людей побачити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2011 А хто їде в Тернопіль на слалом ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2011 я хіба пасажиром Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2011 А хто їде в Тернопіль на слалом ? коли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2011 коли? Сьогодні було.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2011 і з"їздили зачотно!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2011 Зїздили супер , треба повторити ! Ще раз дякую slim_painter, шо звозив ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2011 Здоров! Бачу в вас страсті-мордасті Незнаю, що там сталося, але їдем в суботу в Гребенів на пленарне засідання вазоводів у Ведмедя в палатці. Присутність всіх Вазоводів,а особливо Мастеріо і бутилки обовязкова.! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2011 Будеш кухарем? Я - за! Палатка, мангал і дрова - готові. Погоду обіцяють гарну, тільки вночі буде прохолодно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2011 VETERAN, Питань нема буду кухарем. Треба знайти теплий спальник, тоді буде нормально і взяти теплі (зимові речі). Можна і на базу там ціна приблизно 40 грн. з людини, охоронець мав би дати обігрівач в кожен будиночок, а ні то можна свої привезти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2011 Якщо колектив потягне фінансово, можна і на базі. А на скільки днів? Може поїхати ще в п'ятницю по обіді? А хто не зможе - підтягнуться пізніше - на готовий вогник. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2011 Я думав на суботу-неділю. Згадав, що в суботу мушу бути в бабці на дні народженні, тому добиратимусь напевно після обіду своїм ходом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2011 Saba2106, ти маєш на увазі наступну суботу? я, впринципі за, спальник маю, а от палатки вже нема, то була Аніна палатка, вона її забрала... ти хочеш на те саме місце? в неділю назад? в Марка була палатка, я попитаюсь, може хтось позичить... якщо в п"ятницю, то тільки ввечері, а саме краще в суботу раненько... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2011 палатки вже нема І не потрібно - ночувати на базі. в п"ятницю ввечері А в суботу - цілий день там. Інакше вийде тільки пів дня. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2011 Здоров!Незнаю, що там сталося, але їдем в суботу в Гребенів на пленарне засідання вазоводів у Ведмедя в палатці. Присутність всіх Вазоводів,а особливо Мастеріо і бутилки обовязкова.! Звучить багатообіцяюче) :) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2011 шось я запутався... то коли там ви хочете їхати, прикиньте в числах! я напевно буду в суботу в тих краях, то б підтягнувся.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2011 24-25 вересня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2011 ну як буде хтось їхати то дзвякніть! Але думаю попередньо всеодно десь на тижні ше зробим зїзд! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2011 Треба ловити момент, поки гарна погода. Скоро піде мокрий сніг - хто і куди тоді поїде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2011 Треба ловити момент, поки гарна погода. Скоро піде мокрий сніг - хто і куди тоді поїде? на лижі, санки, борди.....:multi:. або черляни, слаломи і т.д. і т.п. Шо там в нас того тижня шось планується чи ???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2011 ну що цього тижня так само в середу на окружну заскочим???? хто буде??? відписуємся включно до середи...... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2011 Ну давай в середу. Щоб до п'ятниці підготуватися. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2011 в середу так в середу, от тільки не знаю чи потягну фінансово поїздку в карпати, ну побачим.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2011 хто ще в середу???? А ? Fani, LordMark, slimpainter, Chezz, Masterio, Saba, _ANDY_, Bratik ви як ??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2011 Я до 18 30 на роботі....тобто хіба 19 20 буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах