vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2011 _ANDY_, та ми тільки з 19:00 починаєм збиратись, і сидимо до 20:30-21:00... тоакшо підтягуйся, а для переконання можеш дзвякнути комусь перепитати чи хтось є... це стосується всіх Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2011 vazik_lv, я пас, до конца месяца Родину защищаю до поздна... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2011 Bratik, ок давай.... хоть ми спокійно спати будем! Як тільки , так зразу давай приїжай! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2011 vazik_lv, ну спокойный сон я вам не обещал ...а "как только, так сразу" думаю будет не скоро. Вот закончаться разногласия в клубе, тогда можно будет и приезжать на встречи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2011 Завтра не буду , сижу на роботі до восьмої . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2011 Ну так що нікого не буде? шоб я занв їхати не їхати..... так бачу ніхто не відписує, тоді я пивка і вдома поп"ю.... Лано зустріч перенесем на наступний тиждень! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2011 Я в Карпатах, будете їхати маякніть, скажете де зупинитесь, по можливості підскочу!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2011 Ну і знов затишшя передер бурьою...... Де всі ділись? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2011 Зависли в Карпатах. У нас тепер телефонний клуб - стучать по телефону. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2011 Зависли в Карпатах.У нас тепер телефонний клуб - стучать по телефону. Ну раз телефоннийц клуб, то чого не подзвонили шо там сидите?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2011 Незнаю хто там в карпатах , але тих кого питав або не хотіли або не могли . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2011 Саба точно збирався їхати. Може ще когось прихватив. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2011 Кароче, замнули, всьо ясно! Того тижня збираємся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2011 Планую бути ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2011 Fani, а де і коли??? Будем знов в середу на Окружній? В середу впринципі я зможу, а от в четвер мене е буде у Львові! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2011 Гарантій не даю , але в середу є можливість вирватись . Можна і на окружній . думаю на 19:булоб добре ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2011 ну то давайте тоді сьогодні на 19:00.... Я маю бути! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2011 постараюсь але не обіцяю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2011 LordMarko, ок, але постарайся... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2011 Я тоді також постараюся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lembergus 1 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2011 На Окружній постараюся бути, правда майже нікого не знаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2011 Пішохідне фа-фа білій копі з клубною наклейкою на Кульпарківській недалеко від перехрестя з Науковою у вівторок ввечері, десь у 8-й годині. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2011 Є пропозиція завтра зробити суботник . Маю пару нюансів по машині , як є ще бажаючі пишим , звоним ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2011 Всім привіт. Зверніть увагу- Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2011 Альо народ, шо того тижня???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах