vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2011 ЮраПрокопенко, здоров! Напевно буду! Хто ще? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2011 я пас, купа роботи... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ярема 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2011 Я точно ні. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2011 50\50 що буду, ібо шота кепсько мені, паходу температура, якщо пройде то буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2011 Я приїду. Краще на 7-му, бо кафешка тепер тільки до 8-ї працює. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2011 бо кафешка тепер тільки до 8-ї працює. ого! це відколи вони так? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ярема 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2011 slim_painter,слухай ти так і не поняв шо в мене за карб бо я думав жикльорів купити поексперементувати троха, але незнаю які? ти шось в свому робив чи сток? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2011 слухай ти так і не поняв шо в мене за карб не поняв, бо я навіть і близько на нього не дивився)))) забув. ніц я зі своїм не робив, просто взяв і викинув його і поставив солєкс)))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ярема 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2011 slim_painter, я хз шо в мене ти в них шось розумієш? Солекс то той на 1 камеру? давай в суботу пересічемся десь, ти в гаражі в вазіка будеш? як його знайти той гараж? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2011 ого! це відколи вони так? Минулої середи сказали, що тепер такий графік - нема виручки ввечері. Після восьмої почали переконувати переміститись в інше місце. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2011 Ярема, якшо будем в мому, то за Геліконом перший кооператив, вїзд біля заправки, і до кінця нагору, нагорі поворот наліво! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2011 vazik_lv, не знав, що то твій гараж. Думав що новий термінал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2011 VETERAN, новий термінал зовсім в іншій стороні! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2011 але прикинь, якби хоч частинку того нового терміналу і кусок площадки дали нам для клубного гаража Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2011 Або полосу на годинку раз в тиждень. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2011 ото то, давайте писати лист Миколаю!!!! Може вканає:multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2011 VETERAN, нє нє, полоси не надо, краще площадку, дето 40 на 40))) slim_painter, Рейсер88 вислав тобі посилку вчасно? можно було б в СБ бум ставити, чи КРАЩЕ! перенесемо на весну тюнінг?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2011 Народ, будем думати шось на завтра?? Хто буде??? Де робим? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2011 Поїхали завтра на Говерлу!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2011 LordMarko, а там шо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2011 (змінено) Я с дружбаном чьот прикинули собі,і так нєх робити, а так би було чьо згадати.В ідеалі завтра виїхати, вечером шашлик і до шашлика і в неділю зранку сходження. Але це хз чи вийде тому оптимальний варіант зраненька завтра виїхати, дето в 7, в 8.30-9.00 були б вже там Може хто бажає приєднатись? Місця в машині є, да і чим більше тим дешевше вийде) Змінено 2 грудня 2011 користувачем LordMarko Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2011 LordMarko, як звечора шашлик і до шашлика, сумніваюсь що зранку сходження вдасться Нє, я пас.... Може завтра суботнік собі зроблю..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2011 Рейсер88 вислав тобі посилку вчасно? можно було б в СБ бум ставити, чи КРАЩЕ! перенесемо на весну тюнінг?) вислав тільки сьогодні, відповідно буде вона в понеділок. та і загалом, напевно то вже буже поряд з запасами на весну завтра я ніц не маю що роботи в машині, зато маю купу інших справ, але якщо десь буде суботник, то на годину приїду. але десь в 12 Вазонок, ти шо крутити збираєшся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ярема 1 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2011 vazik_lv,здоров ти завтра шо крутиш? slim_painter,я хтів шоб ти нарб мій глянув і сказав шото=) і може проїхався пару метрів на моїй і сказав чи вона тяне чи нє, а то я не пересідав на інші і незнаю=) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2011 slim_painter, ше незнаю..... Подивлюсь як не буде справ, то поїду в гараж прибирати.... Якшо шось дзвоніть.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах