Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

slim_painter,слухай ти так і не поняв шо в мене за карб бо я думав жикльорів купити поексперементувати троха, але незнаю які? ти шось в свому робив чи сток?

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
слухай ти так і не поняв шо в мене за карб

не поняв, бо я навіть і близько на нього не дивився)))) забув.

ніц я зі своїм не робив, просто взяв і викинув його:multi: і поставив солєкс))))))

Поділитися повідомленням

slim_painter, я хз шо в мене ти в них шось розумієш?

Солекс то той на 1 камеру? давай в суботу пересічемся десь, ти в гаражі в вазіка будеш? як його знайти той гараж?

Поділитися повідомленням

ого! це відколи вони так?

Минулої середи сказали, що тепер такий графік - нема виручки ввечері. Після восьмої почали переконувати переміститись в інше місце.:)

Поділитися повідомленням

Ярема, якшо будем в мому, то за Геліконом перший кооператив, вїзд біля заправки, і до кінця нагору, нагорі поворот наліво!

Поділитися повідомленням

але прикинь, якби хоч частинку того нового терміналу і кусок площадки дали нам для клубного гаража:bm:

Поділитися повідомленням

VETERAN, нє нє, полоси не надо, краще площадку, дето 40 на 40)))

slim_painter, Рейсер88 вислав тобі посилку вчасно? можно було б в СБ бум ставити, чи КРАЩЕ! перенесемо на весну тюнінг?)

Поділитися повідомленням

Я с дружбаном чьот прикинули собі,і так нєх робити, а так би було чьо згадати.В ідеалі завтра виїхати, вечером шашлик і до шашлика і в неділю зранку сходження. Але це хз чи вийде тому оптимальний варіант зраненька завтра виїхати, дето в 7, в 8.30-9.00 були б вже там

Може хто бажає приєднатись? Місця в машині є, да і чим більше тим дешевше вийде)

Змінено користувачем LordMarko

Поділитися повідомленням

LordMarko, як звечора шашлик і до шашлика, сумніваюсь що зранку сходження вдасться :multi:

Нє, я пас.... Може завтра суботнік собі зроблю.....

Поділитися повідомленням

Рейсер88 вислав тобі посилку вчасно? можно було б в СБ бум ставити, чи КРАЩЕ! перенесемо на весну тюнінг?)

вислав тільки сьогодні, відповідно буде вона в понеділок. та і загалом, напевно то вже буже поряд з запасами на весну:af:

завтра я ніц не маю що роботи в машині, зато маю купу інших справ, але якщо десь буде суботник, то на годину приїду. але десь в 12

Вазонок, ти шо крутити збираєшся?

Поділитися повідомленням

vazik_lv,здоров ти завтра шо крутиш?

slim_painter,я хтів шоб ти нарб мій глянув і сказав шото=) і може проїхався пару метрів на моїй і сказав чи вона тяне чи нє, а то я не пересідав на інші і незнаю=)

Поділитися повідомленням

slim_painter, ше незнаю..... Подивлюсь як не буде справ, то поїду в гараж прибирати....

Якшо шось дзвоніть....

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз