ЮраПрокопенко 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2011 14.ручки склопідйомника 2101-2103 2шт беру! Добро всім дня. Я от зареєструвався тут щойно почитав переписки бачу тут народ хороший І тобі привіт, добрий чоловіче! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2011 (змінено) Ярема, і тобі привіт)) Я так розумію з дівчиною можна приходити просто з дівчиною НЕ можна! )))) бери зразу декілька))) хоча нє! бери тільки одну, але якусь файну! Змінено 14 листопада 2011 користувачем slim_painter Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2011 slim_painter, ну ти і гониш:lol: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2011 slim_painter, Егоїст , ні шоб за інших подумати . Ярема, Приєднуйся будем раді бачити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2011 ціхо, я перший:multi: Ярема, ти подумай добре! шоб я даремно не їхав:ba: --------------------------------------------------------------- може в суботу машину чиюсь поломим і розберем? чи може в неділю брюхи якісь?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2011 slim_painter, Скорше вийде в суботу брюхи а в неділю ремонт А по ділу в суботу вільний , в неділю певно на роботі . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2011 кароче, якщо якісь замути дзвоніть до мене, а то я в суботу пів-дня лисого ганяв, немав куди руки пристроїти! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2011 Ярема, вітаємо у клубі так званих любітєлів покататись на тазіках)))) Хз чи щас с того суботніка вийде, халадіна ппц, хіба созивати всіх аліків і організувати "високооктановий суботнік":multi: ілі же організувати виїздку "Перший сніг", для початку в Брюхи, головне щоб сніг не розтаяв... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ярема 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2011 Ага в мене колеса всесезонка, і нашо вам той сніг? хз чи поїхати вийде бо субота тяжкий день, а після обіду вже смеркає... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЮраПрокопенко 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2011 Мужички! Хочу тахометр для ВАЗ 21013. Може хто має якісь пропозиції??? Лень на Кривчиці їхати)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ярема 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2011 є в мене питання напевне смішне як в новачка: хто що порадить для ваз 21011 для підняття потужності і ривка? Зараз мотор 1.3 гільзований стоковий, запалення електронне, карбюратор від 06 я в них не дуже даю дупля. Хотілось б може підрегулювати чи якісь прості недорогі заміни зробити щоб не дорого і добре. Є ідеї поради? може хтось сам має очумелие ручки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2011 ЮраПрокопенко, Fani, поняв, ваш заказ притримаю!!!!! Дзвоніть домовимся де зустрінемся!! Ярема, для початку раджу те що є відрегулювати нормально, а вже від того "танцювати"... Чи тобі треба економія палива, тоді ти жертвуєш динамікою, чи навпаки.... Fani, рамка думаю шо то старого (хром), заокруглена, тільки на фото вона брудна, її треба відмити і вона в досить пристойному стані!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2011 Ярема, постав собі тайговський розподільчий вал (21213), трошки менший повітряний жиклер, або трошки більший паливний жиклер в карбюраторі і на кілька градусів раніше запалення - буде тобі ривок. Непогано ще перевірити продуктивність прискорювального насосу і відкривання заслонки другої камери (на заїдає?). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ярема 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2011 А точніше шо з карбом зробити? якщо можна в двох словах? то всьо корече треба якось на весні зустрітись і подивитись або зимою до когось в гараж заїхати бо в мене гаража нема.... а зимою їздити не збираюсь, я за рульом пару місяців і нехочу поки на зиму сідати за руль тай за гуляє в копійки ужасно і тормоз передній перше тормозить страшна комбінація. Хіба зимову гуму купляти, зад пригружати і тормоз регулювати... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2011 В двох словах я вже написав. Навіщо на зиму той ривок? Тим більше, якщо зимою не їздиш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ярема 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2011 та то не на зиму ривок а взагалі на майбутнє, а точніше можна про карб? чи треба точну модель? сьогодні подивлюсь завтра скажу, жиклера які мають бути на 1.3 мотор і якиі ставити і який куда? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2011 Поставиш на зиму машинку, знімеш карб і принесеш додому (щоб в теплі), купиш промивку для карба (балончик з трубочкою) і тоді все гарно розкрутиш і подивишся (інструкцій в неті повно). Я зараз також таким буду займатися - купив собі новий карбюратор 21073 - поняття не маю, що з ним робити. Купа різних трубочок виходить - куди їх втикати? Свої штуцери для газу вже врізав, привід заслонки переробив, але є ще якісь дві "лишні " трубочки з нього. На моєму 21083 їх нема. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ярема 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2011 є питання а де марку карбюратора пише? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2011 В різних місцях - є бірочка причеплена, а є відлиті номери. Треба дивитися. Зазвичай відливаються, або чеканяться номери деталі - в каталозі можна знайти, що воно таке і де зроблено. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2011 такс! карби це добре, но тема дівчат в нас залишилась не розкрита:multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2011 slim_painter, жжош)))) Ярема, а реал хтото за дівах заікався))) Пі.Сі Хочеш ривок, то купи собі Dellorto 40 DHLA на 28-30 дифах, постав на сток двіг від 1,5, чуть підшаманивши його, і машина буде мати мінімальний ривок, для початку хватить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2011 slim_painter, Шалунішка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2011 Я бачу форум живе!!!!!!!Вот шо то треба, треба було дівчат))))))))Сліма продовжуй народ заціквлений до чого дійде та розмова!))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2011 vazik_lv, мне одно стёклышко нуно, или фара P.S. стеклышко на фару Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2011 Сліма продовжуй та я тут причім Ярема [/b ] сам заікнувся за дівчину, ну а я вже якось не міг бути байдужим))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах