vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2012 vedmid, я свою як після покраски пригнав ввечері, зранку став і в 9:00 почав збирати... за 5 годин склав все! Обезшумлював знизу, потім ковролін, сідухи, обшивка, батони, дроти всі підєднував, музику всю наново ставив, пласмасу всю наново переставляв!!!! Ну правда вікна вже стояли!!!!+торпеда, але без приборок, бороди... сам корпус, і дроти стирчали! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2012 ну мені ще треба з електрикою трохи розібратись, на тижні планую піти скорше з роботи і покупляти всяку мєлочовку, а в суботу поставити... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2012 Доброго вечора, хотів би познайомитись з тусовкою львівських копійководів, чи приймете новачка? Наскільки я зрозумів ви збираєтесь щочетверга в кафе на Окружній? Чи можна буде до вас приєднатись? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2012 Всім "хелоу піпл":) скажіть хто які свічки юзає, за і проти? мені радять БРІКС за 45грн. або БОШ- 90грн? хто що думає дякую, чекаю на ваші відповіді (тільки ви не подумайте що мова йде за інші свічки:lol:) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2012 VETERAN,дякую, буду слідкувати за темою, якщо буде зустріч то постараюсь підтягнутись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2012 Esbist, давай приходь, приїжай... завжди раді новим людям!!! Bizon, Я от буду міняти напевно на наступний місяць тоже, і мені майстри, знайомі радять брати МЖК вроді так називаються.... і Слім їх зара вроді юзає, каже шо нормальні.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2012 Bizon vazik_lv, NGK я на них катаюсь, вроде нормально ходят, пока проблем не замечал за ними Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlShep 1 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2012 Всім "хелоу піпл":) скажіть хто які свічки юзає, за і проти? мені радять БРІКС за 45грн. або БОШ- 90грн? хто що думає дякую, чекаю на ваші відповіді (тільки ви не подумайте що мова йде за інші свічки:lol:) Я пользуюсь NGK.Проблем не наблюдалось. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2012 Напевно буду собі ставити NGK! LordMarko, шо там Тернопіль каже????? Як спрінт?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2012 Да думав їхати, машину в СБ підготували, але чьота забухав мальоха Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2012 Присоединяюсь к пользователям NGK--всьо гут. Для БСЗ надо NGK №2. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2012 (змінено) vazik_lv, Марк не їздив туди. на фотках не найшов в мене NGK вже дуже довго стоять. жодних нінайменших траблів. тіки от номер їх не підкажу, бо вже забув(( бляха! ВАЗоводи, як ви цілий рік їздите на тих закритих каструлях ????? я не шарю))))))))))) Для БСЗ надо NGK №2 якщо я не помиляюсь, в мене №6 але то не точно, таке шось пригадую)))) то тре в неті пошукати всьо Змінено 14 лютого 2012 користувачем slim_painter Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2012 бляха! ВАЗоводи, як ви цілий рік їздите на тих закритих каструлях ????? я не шарю))))))))))) Добавлено через 4 минуты А шо таке??? Сильна якась різниця??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2012 А шо таке??? Сильна якась різниця??? та от власне, я думав шо фігня і різниці взагалі між тою закритою і різаною нема. но блін, офігіваю зараз. настільки зменшились верхи, капєц! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2012 slim_painter, шось я думав шо толку мало!! Коли тест-драйв покажеш??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2012 Питання наступне: де можна їх купити, і за який кеш(ОРИГІНАЛ)? Читав по форумах що вони класні але багато підробок, може хтось має провірений магазин? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2012 Bizon, на КСЗ вроде №4. когда то брал на зелёной возле кольца, также покупал на верхнем шуваре там с торца есть магазинчик...цену вопроса не скажу, но гривень 60 точно будет конечно +/-. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlShep 1 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2012 Питання наступне: де можна їх купити, і за який кеш(ОРИГІНАЛ)? Читав по форумах що вони класні але багато підробок, може хтось має провірений магазин? На Кульпарковской возле ГАИ,магазинчик №5 или там,где крытые киоски,у Наташи.Брать только те,где производитель Japan Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2012 На Кульпарковской возле ГАИ,магазинчик №5 или там,где крытые киоски,у Наташи.Брать только те,где производитель Japan Або напроти. там Микола продає.... так само в нього оригінал!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2012 slim_painter, нульовики рулять! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2012 жовтоокий друг CheZZ, коли будуть сюрпрайзні фотки?))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2012 Чьота жолтих очкариків розвелося ппц)) Нада ще мені якіто стьокла кольорові нарити, а то чую скоро мода буде)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2012 Чьота жолтих очкариків розвелося ппц)) та а вчому суть таких змін? краще видно, чи просто вигляд? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах