Fani 1 Скарга Опубліковано: 1 березня 2012 Бачу шо намічається суботник ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 1 березня 2012 вихід один - запхати туди голову і подивитись що там воняє і димить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlShep 1 Скарга Опубліковано: 1 березня 2012 AlShep, клемы от попадания в ямы не окисляючься, Клеммы окисляются по жизни.Просто в один прекрасный момент пропадёт контакт и ...всё!И не важно,на ямах это было или в гараже машина стояла...Проверять всегда нужно если пропадает вся электрика.По цепи,от аккумулятора и дальше.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 1 березня 2012 AlShep, Запобіжникі всі цілі, перевіряв 2 раза, провода теж цілі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 1 березня 2012 LordMarko, как я понял машина совсем стоит??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 1 березня 2012 LordMarko, кіко мужики на стоянці в тебе хочуть за естакаду?) походу будем два своїх тазіка разом ремонтувати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 1 березня 2012 Я б тоже шось поприбирав, покрутив в машині!!! Робим суботнік!!!! Коли??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 2 березня 2012 AlShep, На Кульпарковской возле ГАИ,магазинчик №5 или там,где крытые киоски,у Наташи.Брать только те,где производитель JapanА де такі найти зараз, всюди пише ФРАНСЕ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zevs392 1 Скарга Опубліковано: 2 березня 2012 Коли суботнік?????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 2 березня 2012 в суботу хоча в мене ше напевно і сьоня, якщо найду час) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zevs392 1 Скарга Опубліковано: 2 березня 2012 і в мене сьогодні!!!! пацани підкажіть: є в районі нового цуму естакада??????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 2 березня 2012 zevs392, єєєє на Трускавецькій за Арсеном!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zevs392 1 Скарга Опубліковано: 2 березня 2012 пацани де най дешевше можна купити переднє ліве крило для ВАЗ 21011 підкажіть !!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 2 березня 2012 я брав на кривчицях крила по 125грн, якщо не помиляюсь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 2 березня 2012 я брав на кривчицях крила по 125грн, якщо не помиляюсь Камаз??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 2 березня 2012 я вже не помню, можливо, там їх щось 3 вида Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 2 березня 2012 Ну що завтра суботнік????!!!! Хто шо має робити???? Де хто буде??? Я б обід, пообіді десь може і підтягнувся!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 2 березня 2012 Я пас, йду на роботу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 2 березня 2012 я буду в себе на науковій в гаражі в 13:00 ))) ласкаво просимо!) сьоня вже там гайки покрутили)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 2 березня 2012 З обіду буду вільний але без машини ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 2 березня 2012 а я буду в себе в гаражі, також на Науковій, так що заходьте... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 березня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlShep 1 Скарга Опубліковано: 3 березня 2012 Вітаю всіх з кордону з Німеччиною. Позаду майже 900км. До Берліна менше сотні. Пів Польщі пролетіли по швидкісній дорозі зі швидкістю 130-140. Обійшлось це в 58 злотих (150грн.). На бензі їхав до кордону - вийшло 6,7л/100км. Газу до половини Польщі брало 9,5л/100км. А на швидкісній витрачав по 12 літрів газу на сотню.Наступний вихід в ефір з Берліну. Передайте привет Берлину.Я там служил. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 3 березня 2012 Наступний вихід в ефір з Берліну. Казань - брали , Астрахань - брали , Берлин - нє брали Як там погодка??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 4 березня 2012 Ура завели мою Зєлєнь сьогодні, за що Fani величезне спасибі. Сьоня купив новий моторчик омивача і магістральку для нього нову, на стоянці поставив і ОЧЕШУЇВ!!) в мене омивуйка почала реально омивати вікна а не зволожувати як раніше, ппц просто, напір ппц потужний. Кароче є предлог для піваса)) Вечерком с Fani, збираємось дето в центрі. хто бажає скласти компанію?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах