Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

vedmid, я свою як після покраски пригнав ввечері, зранку став і в 9:00 почав збирати... за 5 годин склав все!

Обезшумлював знизу, потім ковролін, сідухи, обшивка, батони, дроти всі підєднував, музику всю наново ставив, пласмасу всю наново переставляв!!!!

Ну правда вікна вже стояли!!!!+торпеда, але без приборок, бороди... сам корпус, і дроти стирчали!

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

ну мені ще треба з електрикою трохи розібратись, на тижні планую піти скорше з роботи і покупляти всяку мєлочовку, а в суботу поставити...

Поділитися повідомленням

Доброго вечора, хотів би познайомитись з тусовкою львівських копійководів, чи приймете новачка? Наскільки я зрозумів ви збираєтесь щочетверга в кафе на Окружній? Чи можна буде до вас приєднатись?

Поділитися повідомленням

Всім "хелоу піпл":) скажіть хто які свічки юзає, за і проти? мені радять БРІКС за 45грн. або БОШ- 90грн? хто що думає;) дякую, чекаю на ваші відповіді (тільки ви не подумайте що мова йде за інші свічки:lol::lol::lol:)

Поділитися повідомленням

VETERAN,дякую, буду слідкувати за темою, якщо буде зустріч то постараюсь підтягнутись :)

Поділитися повідомленням

Esbist, давай приходь, приїжай... завжди раді новим людям!!!

Bizon, Я от буду міняти напевно на наступний місяць тоже, і мені майстри, знайомі радять брати МЖК вроді так називаються.... і Слім їх зара вроді юзає, каже шо нормальні....

Поділитися повідомленням

Bizon

vazik_lv,

NGK я на них катаюсь, вроде нормально ходят, пока проблем не замечал за ними

Поділитися повідомленням

Всім "хелоу піпл":) скажіть хто які свічки юзає, за і проти? мені радять БРІКС за 45грн. або БОШ- 90грн? хто що думає;) дякую, чекаю на ваші відповіді (тільки ви не подумайте що мова йде за інші свічки:lol::lol::lol:)

Я пользуюсь NGK.Проблем не наблюдалось.

Поділитися повідомленням

Напевно буду собі ставити NGK!

LordMarko, шо там Тернопіль каже????? Як спрінт??

Поділитися повідомленням

Присоединяюсь к пользователям NGK--всьо гут. Для БСЗ надо NGK №2.

Поділитися повідомленням

vazik_lv, Марк не їздив туди. на фотках не найшов:multi:

в мене NGK вже дуже довго стоять. жодних нінайменших траблів. тіки от номер їх не підкажу, бо вже забув((

бляха! ВАЗоводи, як ви цілий рік їздите на тих закритих каструлях ????? я не шарю)))))))))))

Для БСЗ надо NGK №2

якщо я не помиляюсь, в мене №6 але то не точно, таке шось пригадую))))

то тре в неті пошукати всьо

Змінено користувачем slim_painter

Поділитися повідомленням

бляха! ВАЗоводи, як ви цілий рік їздите на тих закритих каструлях ????? я не шарю)))))))))))

Добавлено через 4 минуты

А шо таке??? Сильна якась різниця???

Поділитися повідомленням

А шо таке??? Сильна якась різниця???

та от власне, я думав шо фігня і різниці взагалі між тою закритою і різаною нема. но блін, офігіваю зараз. настільки зменшились верхи, капєц!

Поділитися повідомленням

Питання наступне: де можна їх купити, і за який кеш(ОРИГІНАЛ)? Читав по форумах що вони класні але багато підробок, може хтось має провірений магазин?

Поділитися повідомленням

Bizon, на КСЗ вроде №4. когда то брал на зелёной возле кольца, также покупал на верхнем шуваре там с торца есть магазинчик...цену вопроса не скажу, но гривень 60 точно будет конечно +/-.

Поділитися повідомленням

Питання наступне: де можна їх купити, і за який кеш(ОРИГІНАЛ)? Читав по форумах що вони класні але багато підробок, може хтось має провірений магазин?

На Кульпарковской возле ГАИ,магазинчик №5 или там,где крытые киоски,у Наташи.Брать только те,где производитель Japan

Поділитися повідомленням

На Кульпарковской возле ГАИ,магазинчик №5 или там,где крытые киоски,у Наташи.Брать только те,где производитель Japan

Або напроти. там Микола продає.... так само в нього оригінал!!

Поділитися повідомленням

Чьота жолтих очкариків розвелося ппц)) Нада ще мені якіто стьокла кольорові нарити, а то чую скоро мода буде))))

Поділитися повідомленням

Чьота жолтих очкариків розвелося ппц))

та а вчому суть таких змін?

краще видно, чи просто вигляд?

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз