vedmid 2 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2012 а в мене вже дві суботи суботники, тільки щось не дуже рветесь приїжати, от Юра трохи цієї суботи поміг, потім Ветеран поміг зі стопарями розібратись... Залишилось зовсім рошки роботи... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2012 ну то я приїду тоді вже як машина буде готова, буду бити пляшку шампанського об борт - На ЩАСТЯ! заодно обмиєм той весь ремонт!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2012 отак завжди - помогти то нема, а пити - тек всєгда пожалуста ну нічого, я сам справлюсь, якщо ніхто не хоче помогти.... а от коли виїду - не знаю, ще трохи роботи лишилось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2012 (змінено) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Змінено 21 лютого 2012 користувачем slim_painter Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2012 slim_painter, а сніг то сходить... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2012 LordMarko, та да) сходить))) на наступний тиждень знімаю нарешті сіє чудо))))) тіки от чи продаватиму, тепер задумався, через то що нема зараз бабла на блоку, а як припре хороший слалом, то можна буде і похаритись і ставити заварку. ну то ше в роздумах)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2012 slim_painter,Я ващєто за юбки казав))) а за редуктор поки пофіг, Я наразі на машину забив, роботи багато, і дето до червня буде ще більше с кожним днем, тому поки на консервацію) Треба буде якось вибрати теплішу суботу і завалити ті юбки нарешті, а то залежались))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2012 оооооооооооооооооооооооооооо я вже пива тільки шо навалився.... тепер шось лєнь кудись іти.... ну але час ще є може б і підійшов, а хтось буде? чи завтра вже? slim_painter, шо там юбка в стікерах?? LordMarko, може оракалом вальнем юбку, чи фарбою будеш валити?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2012 vazik_lv, фарбою. Прошлий раз так робив, зашибісь вийшло VETERAN, Я за, принаймні мені б сьогодні вийшло, правда буду не раніше 7.30. Хтось сьоня ще буде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЮраПрокопенко 1 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2012 здоровенькі були!!! я також підтянуся +1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2012 ммм ще думаю.....іти не йти... шось так тяжко тепер вилізти з дому.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2012 а мені не западло с роботи їхати через пробки на Окружну?) Як і писав буду на 7.30,не раніше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2012 LordMarko, та я не то шо так! просто вже пив - машиною вже не поїдеш! А поки пішком зайду намочусь ого-го! Там вода капец, в мене на районі ужас Майбі буду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2012 VETERAN, соррі непоїхав!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2012 LordMarko, той рифлений алюміній є в практікері різних розмірів. товщина є 0,8 і 1,5 кусок 600*1000 коштує 490грн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2012 slim_painter, завтра великий день!!! УДАЧІ !!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2012 Сьогодні бачив гарну 21013 червоного кольору на Антонича, їхав за нею до Іскри, чомусь подумалось - може хтось з одноклубників? Білі диски і ковпаки - лялька! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2012 Esbist, Нема в нас токої . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2012 Шкода, гарна машинка, люблю сток. В самого все оригінальне крім дзеркал, гуми і бороди з фіговиною на важіль передач... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2012 Хто, шо ? нині творить ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2012 а я зараз іду в свій гараж - буду свою дозбирувати хто хоче - приїжайте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах