ЮраПрокопенко 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2012 vedmid, я просто ділюсь своїми спостереженнями.Бо заправляюсь А-92 на багатьох заправках переважно ANP, Shell, Okko Відповідно знаю як їде машина на бензині з ANP за 9,85 і на Shell за10,49 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 березня 2012 дякую заінформацію, думаю згодиться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2012 Тут таке питання, має хто не потрібну 13' сталюку (стандартне вазівське колесо 13 радіуса)? Бажано від 2105, але буду ппц який вдячний за любе(бажано рівне,щоб не викатувати) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 28 березня 2012 LordMarko, сорри, не имею таких.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 28 березня 2012 Якщо хтось має бажання вальнути пива то підходьте на 8 до Пузатої хати на Січових Стрільців Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2012 Марк так всех пивом напоил, что теперь все отойти неделю не могут? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zevs392 1 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2012 привіт усім ЛЬВІВ збираться цього року на зїзд вчесть дня народження ?????? Де коли?????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2012 певно сьогодні будемо рішати приїжай Vazik як будеш сьогодні на зустріч іти, візьми прапор мені, там домовимось... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2012 если чего надумаете, то хоть на форуме расскажите Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2012 я собі думаю, що скорше всього на 21-е квітня, я без машини, буду мотор робити хто сьогодні буде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2012 я пасс, что то не сильно охота переться далеко так... а не надумаете насчёт праздника, то и как небудь переживём Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2012 традицію не треба нарушати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2012 ми вирішили в гаражі зустрітись, раз ніхто не виявляє бажання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zevs392 1 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2012 І що ви вирішили пишіть я щойно приїхав до Львова Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2012 та я от собі думаю, що будемо щось організовувати 21-го квітня, збереось, десь може чуток проїдемось, а потім на природу, будемо мясце жарити і відпочивати.... давайте зголошуйтесь хто буде? пишіть чи з машиною, чи без, кількість людей івільних місць в авто, бо я,наприклад, буду з Любою і без машини...буду мотор після паски робити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2012 Чесно кажучи незнаю як мені вийде. Щас купа возні с машиною, точніше с її підготовкою до сезону+ купа роботи. На слідуючих вихідних гонка, а що далі і чи будуть вихідні вільні, не можу точно сказати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2012 мне мой танк тоже страшновато выставлять на пробег Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2012 А в мене машинка стокова, правда є невеликі нюансики. Постараюсь приїхати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2012 народ! пропоную! жодних пробігів не робити, просто зібратися великою компанією, і не обов"язково сугубо старою, а ше покликати якийсь народ додатковий і просто дружньо виїхати на природу, на шашлики і т.п. такшо відмазки шо машина не вимита чи не готова - не канають! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЮраПрокопенко 1 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2012 хочу бухать и не епет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zevs392 1 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2012 (змінено) Я постараюсь бути тільки оточніть дату будемо двоє будемо машино! Змінено 5 квітня 2012 користувачем zevs392 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах