vedmid 2 Скарга Опубліковано: 16 березня 2012 Як ви дивитесь на те, щоб в суботу якусь шкварку спалити? Не обов'язково шашлик - можна на Провесіні купити кусок ковбаски, або шпондера. До обіду покрутити, а під вечір щось запалити під гаражами. я-за, але ж ми мали їхати до Вас в гараж на Майорівку хоча якщо будуть бажаючі - то треба буде щось обов"язково піджарити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 березня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 16 березня 2012 точно по годинам сам ше сказати ніц не можу. їду певно з самого ранку в гараж, а там вже доки вийде) думаю якщо-шо, то на місці розберемось, не проблема) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 16 березня 2012 хмммм.... Я за, але напевно пас.... маю роботу після 16:00 на завтра! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 16 березня 2012 Також не проти , але біду вільний після першої ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 16 березня 2012 бляха, як мене та непонятка зі стартером вже дістала!!!!! і то і всьо, все перекрутив, перепробував, раз глючить , 20 раз нормально..... ну і шо за прікол.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 16 березня 2012 vazik_lv, смотря как глючит могут щётки зависать, могут пятаки подгореть.... а может где то на втягивающее питание пропадать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 16 березня 2012 Я завтра вільний весь день, тому якщо нада дето помогти то Я радий буду) Тільки Я пасажиром ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 16 березня 2012 ми з Ветераном так домовились: в 11:00 я за ним заїжаю і ми їдемо на Майорівку в гараж, а там розберемось з ходовою і карбом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 17 березня 2012 прикольное объявление нарыл.. Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlShep 1 Скарга Опубліковано: 17 березня 2012 ха! ну ок! раз це камінь в наш город, значить спробую тобі пояснити!)) slim_painter,якщо то ти на фотках в червоній куртці з борідкою,то,певно я тебе сьогодні бачив біля Ваму коло обіду....І ,дивлячись на тебе з висоти свого віку,скажу,що я не дивуюся твоїй специфіці існування.Дійсно,правда в одному,що ти не є наркоман та пияка(на вигляд),а станеш старшим,рази в два,в тебе виникнуть ті самі питання,що виникли в мене.Але я не до того.В кожного має бути своє призначення,яке,звичайно буде мінятися на протязі життя.нехай твоє призначення не міняється в гіршу сторону.Будь здоровий ти життєрадісний. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 березня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 17 березня 2012 Кароче хватить обмивати косточки один одному.... Флуд тут блін розвели!!!! Тут просто одне пояснення, всі ми - ЗАВЕРНУТІ АВТОМОБІЛІСТИ !!!!!! І кожен робе шо йому подобається.... На вкус і цвет - товаріща нет!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 березня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zevs392 1 Скарга Опубліковано: 17 березня 2012 Пацани підкажіть як створити на сайті бортовик??????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 17 березня 2012 VETERAN, та треба було по справам в центр зганяти, а потім мав роботу на пару годин!!!!!! От так і вийшло!!! А ви де пропадали зранку????? Можна буде шось придумати четвер, п"ятниця.... вечерком!!!! попити пивка десь!!! або навіть і в гаражі!!! Жалко шо там світла нема..... але можна ше поки і світло!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 17 березня 2012 AlShep, ну значить так. Це не я, а Марк був) ну або ти ще з кимось сплутав)) ,в тебе виникнуть ті самі питання,що виникли в мене ой не факт))) всі ми індивідуми а не банальні ксерокопії) Будь здоровий ти життєрадісний обов"язково буду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 17 березня 2012 slim_painter, включи аську Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 18 березня 2012 VETERAN, шось вашого бортовика не можу найти..... ссилочку можна? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 березня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 18 березня 2012 VETERAN, Дякую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 18 березня 2012 Може хтось має бажання заїхати на трасу МРЕВ ? планую там десь біля третьої бути . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 18 березня 2012 думаю на Північній, в кожні наступні вихідні машин буде більше і більше..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 20 березня 2012 а где все пропали? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах