Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

LordMarko, шо шо всьо готово????

коли презентуєш??? цікаво подивитись!!!! ше такого в живу не бачив!!!

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

vazik_lv, almaz, Які люди в галівудє йопта)) А ми то думали потєрялі вас ))))))

Я машину ще не забрав с сервіса, орінтовано у вівторок поїду, та і вражень ніяких не буде ібо обкатка. А побачити, то хіба коли поїдемо на шашлики, і то хз чи буду за рульом

slim_painter, Я на роботі взяв 3 дні відгула, в СР думаю с Фані поміняти шарові і рульові тяги, а в ЧТ троха поганяю її по трасі,або наоборот, в СР поганяю а в ЧТ поміняєм)

Мені хоча б 300 км пройти+ 300 в Кам'янець і має хватити для початку)))

Поділитися повідомленням

Bratik, от і я йому про це ж, а він впертий, не слухає))))))

LordMarko, напишеш коли ви там точно мінятимете, після роботи підскочу

Поділитися повідомленням

Чому не слухаю, Я сам казав що для обкатки треба не меньше 1 тис, а бажано 2 тис, але часу немає, машина за 4 дня має валити. Думаю під 600 км має хватити їй обката

slim_painter, думаю зранку міняти будемо, і орієнтовано в ЧТ. В обід зроблю розвал сразу і можно буде пакуватись в дорогу

Поділитися повідомленням

да, но при обкатке перегреть нельзя, крутить тоже сильно и хотя бы 500 км при скарости да 60 :))

Поділитися повідомленням

с такою системою охолодження, як в мене щас стояти буде, сумніваюсь чи можливо закипіти буде)))))

Ближайші 600 км так і буду, до 70 км їхати

Поділитися повідомленням

я як забрав свою після капіталки, то мені майстер казав так! Тошо розказують шо там не більше 70-80 км/год то всьо відносне, он можна і на 5 передічі 80 валити при 1500об/хв.....

Кароче мені так сказав, крутити треба. шоб він вкатувався, але не шаліть, бажано вище 3000-3500 не давати!

Саме головне то його не перегрівати!!!!!!

от як мене тоді на пробігу машина була на обкатці. і я біля Арсеналу мусив стати а ви далі поїхали, бо в мене почав перегріватись ьрізко мотор в пробках..... виявилось запобіжник вентилятора перегорів!!!!!!!!

А яка б не була система охолодження то всеодно можна перегріти!!!!!!

Такшо вважайте!!!

Поділитися повідомленням

Ближче до вечора скажу точно, наразі думаю що буду

VETERAN,фа фа вам)) вчора біля палацу Потоцьких на Коперника, в районі пів на шосту

Поділитися повідомленням

slim_painter, чьо за презент?
Я машину ще не забрав с сервіса, орінтовано у вівторок поїду

презент, тобто презентація)))

Поділитися повідомленням

ааа Ти про то) Да паходу діла Я ніяк не встигаю на гонку, ходову даже якщо вспіємо с Фані перебрати то обкатку Я вже ніяк не пройду, враховуючи що післязавтра виїзд( Тому завтра зранку поїду до КТС-ів, гляну чьо там і до чого, скажу щоб вже не спішили, ібо вже нема куди і най доробляють все неспіша.

Хз казав чи ні, вчора о 16.45 забився перший шіснарік у кузові класики у місті Лева) По словах Нігера, всі системи працюють на відмінно, двигун теж на 5+

Кстаті, хто буде бачити Чеза, візьміть в нього сйомнік для пружин + при можливості ту фігню щоб перепресовувати сайленблоки

Змінено користувачем LordMarko

Поділитися повідомленням

Хз казав чи ні, вчора о 16.45 забився перший шіснарік у кузові класики у місті Лева) По словах Нігера, всі системи працюють на відмінно, двигун теж на 5+

Вітаю з першим запуском

Змінено користувачем CheZZ

Поділитися повідомленням

Христос воскрес! Зі святом всіх одноклбників!!!

і особлво VETERAN, вітаю Вас! моцного здоров"ячка, побільше щістечка і ще не один мільйон вдалих не забутніх кілометрів проїздити!!

Поділитися повідомленням

Христос Воскрес, зі святом усіх! Приєднуюсь до привітаннь з ювілеєм шановного ВЕТЕРАНА, зворов"я Вам та довгих років життя і як то кажуть ні жезла ні цвяха! До речі, ЗНОВУ бачив Вас на Володимира Великого вчора біля 8 години вечора, я ніс кошик додому а Ви до світлофора біля Тролейбусної під"їжджали :)

Поділитися повідомленням

ХРИСТОС ВОСКРЕС!!!

VETERAN, дорогой Ви наш человек, в цей радісний день особливо приємно вітати Вас з Ювілеєм:

[color="RoyalBlue">В цей радісний день, в це ювілейне свято

Хай доля намітить Вам років багато,

Відпустить здоров’я, щастя й добра,

Хай повниться ласкою рідная хата,

Багато в ній буде людського тепла.

Хай несуть тільки радість з собою роки,

Хай збудуться бажання, мрії і думки,

Щоб радісний настрій у серці не гас,

А щедра доля усміхалась не раз.

Поділитися повідомленням