vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2012 LordMarko, шо шо всьо готово???? коли презентуєш??? цікаво подивитись!!!! ше такого в живу не бачив!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2012 LordMarko, розказуй які враження? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2012 vazik_lv, almaz, Які люди в галівудє йопта)) А ми то думали потєрялі вас )))))) Я машину ще не забрав с сервіса, орінтовано у вівторок поїду, та і вражень ніяких не буде ібо обкатка. А побачити, то хіба коли поїдемо на шашлики, і то хз чи буду за рульом slim_painter, Я на роботі взяв 3 дні відгула, в СР думаю с Фані поміняти шарові і рульові тяги, а в ЧТ троха поганяю її по трасі,або наоборот, в СР поганяю а в ЧТ поміняєм) Мені хоча б 300 км пройти+ 300 в Кам'янець і має хватити для початку))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2012 LordMarko, 300 маловато, двиг после 800-1200 уже зароботает как надо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2012 Bratik, от і я йому про це ж, а він впертий, не слухає)))))) LordMarko, напишеш коли ви там точно мінятимете, після роботи підскочу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2012 Чому не слухаю, Я сам казав що для обкатки треба не меньше 1 тис, а бажано 2 тис, але часу немає, машина за 4 дня має валити. Думаю під 600 км має хватити їй обката slim_painter, думаю зранку міняти будемо, і орієнтовано в ЧТ. В обід зроблю розвал сразу і можно буде пакуватись в дорогу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2012 да, но при обкатке перегреть нельзя, крутить тоже сильно и хотя бы 500 км при скарости да 60 ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2012 с такою системою охолодження, як в мене щас стояти буде, сумніваюсь чи можливо закипіти буде))))) Ближайші 600 км так і буду, до 70 км їхати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2012 LordMarko, мотор сейчас тугой, греться сильнее будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2012 я як забрав свою після капіталки, то мені майстер казав так! Тошо розказують шо там не більше 70-80 км/год то всьо відносне, он можна і на 5 передічі 80 валити при 1500об/хв..... Кароче мені так сказав, крутити треба. шоб він вкатувався, але не шаліть, бажано вище 3000-3500 не давати! Саме головне то його не перегрівати!!!!!! от як мене тоді на пробігу машина була на обкатці. і я біля Арсеналу мусив стати а ви далі поїхали, бо в мене почав перегріватись ьрізко мотор в пробках..... виявилось запобіжник вентилятора перегорів!!!!!!!! А яка б не була система охолодження то всеодно можна перегріти!!!!!! Такшо вважайте!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2012 що там сьогодні? збираємось? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2012 Ближче до вечора скажу точно, наразі думаю що буду VETERAN,фа фа вам)) вчора біля палацу Потоцьких на Коперника, в районі пів на шосту Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2012 LordMarko, ну шо там? якщо сьоня буде презент, то я приїду)))))))) на котру, доречі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2012 slim_painter, чьо за презент? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2012 slim_painter, чьо за презент? Я машину ще не забрав с сервіса, орінтовано у вівторок поїду презент, тобто презентація))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2012 (змінено) ааа Ти про то) Да паходу діла Я ніяк не встигаю на гонку, ходову даже якщо вспіємо с Фані перебрати то обкатку Я вже ніяк не пройду, враховуючи що післязавтра виїзд( Тому завтра зранку поїду до КТС-ів, гляну чьо там і до чого, скажу щоб вже не спішили, ібо вже нема куди і най доробляють все неспіша. Хз казав чи ні, вчора о 16.45 забився перший шіснарік у кузові класики у місті Лева) По словах Нігера, всі системи працюють на відмінно, двигун теж на 5+ Кстаті, хто буде бачити Чеза, візьміть в нього сйомнік для пружин + при можливості ту фігню щоб перепресовувати сайленблоки Змінено 11 квітня 2012 користувачем LordMarko Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2012 Буду сьогодні , чкуайте ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zevs392 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2012 де ви збираєтесь??????????7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2012 (змінено) Хз казав чи ні, вчора о 16.45 забився перший шіснарік у кузові класики у місті Лева) По словах Нігера, всі системи працюють на відмінно, двигун теж на 5+ Вітаю з першим запуском Змінено 12 квітня 2012 користувачем CheZZ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2012 Христос воскрес! Зі святом всіх одноклбників!!! і особлво VETERAN, вітаю Вас! моцного здоров"ячка, побільше щістечка і ще не один мільйон вдалих не забутніх кілометрів проїздити!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2012 VETERAN ПОЗДРАВЛЯЮ!!!!!!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2012 Христос Воскрес, зі святом усіх! Приєднуюсь до привітаннь з ювілеєм шановного ВЕТЕРАНА, зворов"я Вам та довгих років життя і як то кажуть ні жезла ні цвяха! До речі, ЗНОВУ бачив Вас на Володимира Великого вчора біля 8 години вечора, я ніс кошик додому а Ви до світлофора біля Тролейбусної під"їжджали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2012 ХРИСТОС ВОСКРЕС!!! VETERAN, дорогой Ви наш человек, в цей радісний день особливо приємно вітати Вас з Ювілеєм: [color="RoyalBlue">В цей радісний день, в це ювілейне святоХай доля намітить Вам років багато, Відпустить здоров’я, щастя й добра, Хай повниться ласкою рідная хата, Багато в ній буде людського тепла. Хай несуть тільки радість з собою роки, Хай збудуться бажання, мрії і думки, Щоб радісний настрій у серці не гас, А щедра доля усміхалась не раз. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах