Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Главное в том,что мы люди заинтересованные!У нас есть смысл жизни(на сегодняшний день),у нас есть интерес к окружающим нас вещам,Вазикам,пиву,общению.Значит,не всё так плохо в королевстве Украинском?Переживём и этот депрессняк!всем респект и уважуха!:az::ay::)

1. Нас обьединяет цель--классические автомобили ВАЗ! Шо вы там ото грызетесь по детски кто куда подьехал в пределах города к какому подьезду?:multi: У меня есть Друг из Вашего филиала:ay: который дал мне очень много ценных советов по автомобилю! Очень хороший человек:ay: не буду светить его ник в силу дурных разборок. И нет никакой разницы кто к какому пренадлежит *клану*---у вас достаточно дружное общество, советую найти общий язык и не сраться.

Так що Ведмiдь, лiтак вiдремонтовано. Приймете чи....Будете стрiляти вiд....

Всех любителей гонок Львова приглашаю на драг в Штормово. (Маршрут от с.Ковпаки до ж/д Переможное) примерно 8км с перепадами высоты по грунтовке.:ay:

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

мда.....

внатурі раніше збирались, а тепер шось навіть в самого не виходить..

бум виправляти ситуацію......

Поділитися повідомленням

У нас Bratik, спеціаліст по вяло летячих цілях.

А ми швидкiстю не маемо выпioндритисть. С . Ковпаки---с, Переможне.

Ага. Вже виїхав - зустрічаємось під Києвом.;)

То завтра збігаємось?

Гляньте по катШ

Поділитися повідомленням

Здраствуйте товарищи!!!!!!!

Ну що? Сьогодні десь здибанку будем робити??? Хто має бажання і можливість десь виповзти?????

Ввечері на пиво чи десь в гаражі!!!!

Поділитися повідомленням

Да уж.Недалеко ушли.О чём вчера балакали-сегодня всё просракали.Кланы,тусы,непонятки....Болезнь охватила ВСЮ Украину.Жаль.....Очень жаль....

Поділитися повідомленням

я щойно до львова вернувся, а як закінчу машинку - то буду з Вами їздити на здибанки і на природу, просто зараз без машини трохи напряжно

Поділитися повідомленням

Да уж.Недалеко ушли.О чём вчера балакали-сегодня всё просракали.Кланы,тусы,непонятки....Болезнь охватила ВСЮ Украину.Жаль.....Очень жаль....

шо за не обгрунтований наїзд?? і який його зміст взагалі??

тут хтось дуже розпинався про розділений клуб, клана і т.д., а сам взагалі не в курсі нічого практично! як таке може бути?

сьоня народ спокійно собі приїхав, льорнув в гараж, покрутили, завели новий моторчик, всьо люкс! клуб двіжує!!

Поділитися повідомленням

AlShep,не стоит таких резких слов в эфир бросать...

Посилання

Звиняйте,шановні,якщо чимось когось образив.Не буду більше натякати на болючі теми.Хай усім щастить.:ay::az::)

Поділитися повідомленням

Я чьота пропустив? AlShep,чьо за страсті?)

Зустріч ж вроді була, ми зібрались, ще чекали Вазіка бо той запізнився хз на скільки, коли зібрались рішили їхати до Доманова...імхо всьо чотко. Не розумію в чьому кіпіш?

Поділитися повідомленням

Я чьота пропустив? AlShep,чьо за страсті?)

Зустріч ж вроді була, ми зібрались, ще чекали Вазіка бо той запізнився хз на скільки, коли зібрались рішили їхати до Доманова...імхо всьо чотко. Не розумію в чьому кіпіш?

Уже давно все проехали и вернулись,а ты только проснулся,LordMarko/ По моему после моих извинений можно было бы закончить собачиться,а у тебя "кіпіш"....."страсті"....:multi:

Поділитися повідомленням

Хлопці, порадьте хорошого ходовика, понеділок-вівторок треба ходову попідтягувати, в середу на Волинь їду...

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз