Deman 2 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2012 добрий день! я у відрядженні у Львові. де і з ким можна подивитись футбол, попити пива? мій номер 095 2сім3 0сім 8сім Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2012 vedmid, Дай Марку обкатати двигун , а далі розбирайтесь . Deman, Зазвичай в середу збераємось на вул. Окружній але незнаю як сьогодні народ збереться , поки мовчать на рахунок зустрічі , збираємось на 19:00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Deman 2 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2012 я сьогодні тут без машини на Люблінській. і є бажання побачити одноклубників і подивитись футбол Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2012 Тоді на 20:00 на Окружній Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2012 якщо ти так ставиш питання Я ніяк питання не ставлю!!! мене ніхто ні про що не попереджав! я сказав, що даю Маркові, най робить шо хоче, потім віддасть. ти сказав шо йому віддаєш просто так, ти йому ні про які гроші не говорив і мені тим більше. тепер якогось милого ти видумав здерти з мене 100 грн??? а ти хоть спитався чи мені то тре???я взагалі від тебе в не реальному шоці!!! мені пофік, забирай свій диф назад і збери назад все як було моє і акуратно як не будь, що воно далі їздило! більше мене нічо не цікавить! нажитись на мені, тобі не вийде! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2012 slim_painter, ладно не шуми, потім розберемось я сьогодні двигун помив, залишилось перемити то всьо що я з нього познімав VETERAN, чи буде у Вас можливість завтра поїхати зі мною за колінвалом? просто щоб я знав, якщо ні - то буду маршрутками харитись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2012 Ведмiдь, якщо Ветерану не вийде, то я в 2-й половинi дня буду бiльш-менш вiльний, мiг би з тобою змотатись туди-назад... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЮраПрокопенко 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2012 Привіт одноклубники! Хтось в неділю з раненька їде кудись на рибалку, чи знає файні місця біля Львова? А то погодка аж шепче Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2012 я би з задоволенням на рибалочку рванув, але в неділю буду іншим зайнятий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2012 VETERAN, я зараз піду на базар, докуплю те, що потрібно і йду в гараж, буду домивати запчастини, чистити колінвал і розпредвал, ну і чекаю Вас в гаражі, щоб зібрати мотор ще якраз поміняю циліндри щеплення одним словом якщо щось - дзвоніть, або я Вам позвоню десь так годинка 11-12 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2012 VETERAN,як воно сі гудить, ето ппц)))) но їде і резина не шкрябає в поворотах)) Кстаті без заварки якіто не однозначні відчуття, якось все не так)) але це на довго, ще 200 км і вертаюсь на рідну заварку, ну нах сток Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlShep 1 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2012 Вчера имел гемморой в виде отвалившейся на ровном месте чашки держателя шарового пальца нижнего рычага.Никому не посоветую оказаться в данной ситуации.Поэтому,будьте внимательны и осторожны,периодически проводите визуальное состояние данного элемента.Повезло,что базар ещё работал на Кульпарковской и друзья на колёсах были....Успешно всё решили за 3.5 часа(полная замена). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2012 (змінено) VETERAN,гул і то такий моцний, починається від 50 км. Але то таке, і так норма 1 травня, о 10 ранку(приблизно) машина, вперше після встановлення нового двигуна! була запущена в керований занос! Ура таваріщі, оно єдіт)) Причому даже без заварки както Змінено 1 травня 2012 користувачем LordMarko Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 1 травня 2012 завтра шось ламаєм? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 1 травня 2012 slim_painter, да да)) Фані казав переноску візьме, тому можеш сі брати пістоля під закльопки, бум ставити виХура))) По прогнозах на завтра після обіда дощ, тому пропоную дето зранку всьо мутити, в районі с 11. Треба ще Фані дочекатись сьоня, най скаже чи йому підходить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 1 травня 2012 Переноска в машиші . якраз з ранку до обіду буду точно вільний ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 1 травня 2012 где чего и как??? завтра может буду. правда не сильно уверен... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 2 травня 2012 Masterio ПОЗДРАВЛЯЮ!!!!!!!!!!!!!!1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 2 травня 2012 Ну чьо, суботніки пройшли на айс, за пару тижнів за допомоги Fani, в машині зробили все що могли. Сьоня на пару з slim_painter, поставили юбки на тазіки, виглядає жестяково))) фотки Я скинув на свою і Сліма сторінку) Вобщем, ще тиждень в боксах і Зєлєнь може виїжати на Франик, ура таваріщі, ура!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 2 травня 2012 фотку тре тепер нову)))) з чистенькою машиною, надраяною і новими наклеєчками сьоня я замахвся, але хоч приємно глянути))) п.с. Fani, дякую за руль!!!) я ше в суботу пра розберусь з ним, а то не притискається гуд і болтається сильно, може клаксон зроблю, но рулити набагато краще))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 2 травня 2012 slim_painter, Ьреба дивитись , ше на машину його не ставив тому незнаю шо там ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 2 травня 2012 (змінено) такс! народ, хто в неділю рулить на раллі, десь в миколаївський і жидачівський район? те що в суботу, сихівський міст, це само собою і навіть не обговорюється. але давайте на неділю ще рванем, їхати фігня, погода обіцяє бути серовою + берем плєти, парасолю, шашлик і пиво давайте підписуйтесь, хто за! єдине, я ше сам не знаю на рахунок скільки в мене вільних місць буде. але якщо хтось візьме машину, то пасажирами буде забезпечений)) троха порядок в гаражі навів, LordMarko, шукай диски 14", буду спонсором резини на ЧУ ))))))) Змінено 2 травня 2012 користувачем slim_painter Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах