LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2012 (змінено) ето гуд, най поки лежить. В мене ближайші 3 дня буде купа справ по машині, як тільки зроблю все то домовимось щоб Я забрав Там хтось був с модним фотіком, хотілось би фотки глянути) Змінено 22 квітня 2012 користувачем LordMarko Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2012 Esbist, був з крутим фотіком, деякі фотки Ветеран виклав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2012 що ви маєте наувазі? редуктор? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2012 VETERAN, Я завтра валю на розвал, потім везу машину до КТСів, най подивляться чи все норм(провсяк випадок), а то чьота мені стрьомно з тими всіма заглоханнями. Незнаю скільки то часу займе. Якщо Саня закине вам редуктор, а Фані до ЧТ почитистить той, то в ЧТ-ПТ можно було б з вами вже ним зайнятись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2012 VETERAN,ставити Я буду сам на стоянці в себе, нам би зібрати тільки його Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2012 редуктор віддав, колінвал завіз на шліфовку, в четвер буду знати приговор, певно проточка на 1(останній ремонт), або на металолом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2012 хто підскаже, кіко може вартувати продати радіатор с ел. вентилятором і скільки вартує щас система безконтактного запалення? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2012 LordMarko, ти тут на форумі в гілці про продаж закинув вже це все? і шо там з резонатором, він в тебе цілий? я то я свій вже....)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2012 радіатор в районі 200-300грн, електровентилятор десь за 150 можна пихнути поїдь спитай на базарі, тоді будеш точніше знати від чого плясати сьогодні ввечері піду куплю пасту щоб руки відмивати і буду в гаражі, думаю десь до годинки 8-9 можна щось робити... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2012 радіатор в районі 200-300грн та де, то хіба якщо він мідний електровентилятор десь за 150 можна пихнути тоже нє, це взагалі космос ціна Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2012 slim_painter, а з тебе 100грн за сателіти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2012 VETERAN, величезне спасибі Дуже вдячний що допомогли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2012 slim_painter, Ветеран казав що твій редуктор був майже весь мертвий, тобто крім корпуса, хвостовика і планетарки все моє поставив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2012 vedmid, і чьо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2012 slim_painter, а з тебе 100грн за сателіти vedmid, і чьо? на скільки я зрозумів - редуктор готовий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2012 Ветеран казав що твій редуктор був майже весь мертвий, тобто крім корпуса, хвостовика і планетарки все моє поставив спасіба КЕП! то і так всі самі бачили на власні очі. Все твоє, це типу диференціал в зборі. ну і диференціал мені ж то нафік не тре, то і так був редуктор під заварку...... Кинувся би кусок труби (по пораді Ветерана) і всьо би файно заварилось)) Хочеш, розбереш назад, забереш диф і поставиш все це моє, шо там було)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2012 твій редуктор був майже весь мертвий, тобто крім корпуса, хвостовика і планетарки все моє поставив це мені нагадує фразу одного мого друга,-В мене машина майже в ідеальному стані, ніде не гнила, окрім днища,крил і багажника А редуктор, виглядає просто шик, як новий. В пятницю буду ставити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2012 slim_painter, там в твому і підшипникам був ППЦ, якщо ти так ставиш питання - то я тоді зніму то що Ветеран встановив або давай відкуплю в тебе ту частину Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2012 ясно, значить я своє заберу назад, якщо слім не передумає Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах