VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 травня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 13 травня 2012 VETERAN, Нє, все не треба, мені так, трошки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 13 травня 2012 Esbist, а что с подвеской такое? может там ремонт нужен, а тогда до среды не успеешь? И куда именно на Волынь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 13 травня 2012 Bratik, Ну там не тiльки ходова... По порядку: стукає справа на ямах, хочу з тим розiбратися i шаровi провiрити; знову ж на ямах якась "колотушка" в руль вiддає; на швидкостi вiд 80 вiбрацiя i гул, тут або диск або пiдшипник на карданi, замiнити його, ну i хрестовини... Мабуть все ж коли приїду буду робити. Їду на Дубно i потiм на Смигу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 15 травня 2012 Поїхав до майстра i недарма - верхня права шарова була просто п.....ць. Замiнили, руль пiдтягнули, тепер все тихенько. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 травня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 16 травня 2012 slim_painter, вітаю!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 16 травня 2012 slim_painter,Мои наилучшие поздравления!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2012 slim_painter ВІТАЮ! Всього найкращого!!!!!!! Хтось сьогодні збирається на окружній??????? Хто сьогодні буде?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2012 slim_painter,Вітаю , успіхів в автоспорті і міцного здлров"я Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lembergus 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2012 slim_painter, Вітаю!!! Всього Самого Найкращого, Успіхів у Спорті, Здоров'я, Бажання і Кохання!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 16 травня 2012 Вопрос к всем. у кого есть тяга поперечная на задний мост? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2012 (змінено) Bratik,панара вроді у всіх є, как би))) А чьо вже сталось? Пі.Сі. Сьоня не буду, ібо працюю до 7, потім до Фані... Пі.Сі.2 В Суботу збираюсь на тренування в брюховичі, відробляти основні фігури+ мальоха розслабитись, тому якщо хтось бажає теж підвищити свій рівень пілотажа і відпочити, буду радий бачити) орієнтовано дето на 11, але точніше ближче до сб Змінено 16 травня 2012 користувачем LordMarko Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 16 травня 2012 хто сьогодні буде? ну раз ніхто не виявляє бажання - то я йду додому Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2012 я от тоже так думаю, а хто ж то сьогодні буде? кароче якшо хтось відписується і буде, то я заїду..... з 19:00 до 20:00 буду мати час Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 16 травня 2012 давай тоді приїжай, візьми прапор я прийду на 19:00 подивлюсь, може ще хтось прийде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 16 травня 2012 LordMarko,да вот решил через недельку подремонтироваться.. вчера полазил под машиной и обнаружил что где то бахнул я эту тягу так, что погнулась и цепляет пробку заливную редуктора, ну и два рычага передних на замену тоже.... Вот и подумал, может у кого есть на продажу лишняя... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 16 травня 2012 Дякую, мужики, за вітання!!!) на наступну суботу тре виїхати кудась)) а то цього тиня часу аж ніяк в мене німа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2012 Bratik, мала б валятись моя стара стокова, коли ставив квадрати то її вроді в підвал кинув. Гляну на днях, якщо найду то віддам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 16 травня 2012 LordMarko,буду благодарен Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2012 vedmid, я прапора у Львові немаю і не продаю..... реліквія!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2012 slim_painter, ВІТАЮЮЮЮ)))) бабла побільше і машину пошвидше (я про двіг))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 16 травня 2012 slim_painter, prujednyys' do pruvitan'!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 травня 2012 доречі, ні в кого не виникала ідея скинутись і зробити прапори хорошої якості?, заплатити якійсь фірмі і зробити так щоб надовго було Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 17 травня 2012 vedmid, якщо не помиляюсь то прошлого року ми вроді піднімали ідею прапора, вчасності Я пропонував переробити і зробити людський прапор, який буде не стидно підняти над машиною на гонках, але вона заглохла...а робити копії червоного прапора вважаю не потрібним, хіба в приватному порядку хтось захоче... Bratik, пардон но панари немає... кастяшки Я забрав, а інші тяги відать викинув( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах