Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

LordMarko, +1 якшо шось і робити нове то не червоного кольору!!!!

Є багато інших ярких кольорів: оранжевий, зелений, жовтий..... може хтось хоче гламура, а vedmid - може рожевий????:multi:

Я за нові прапори і особисто собі б замовив точно!!!! +1

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

в прошлом году нам даже макет прислали, но так и не решили не чего, в этом году будет так же

Поділитися повідомленням

slim_painter,наша натура такая "шоб було".. а больше я не вижу причин... разве один сделать хороший для наших гонщиков, а больше и не надо

Поділитися повідомленням

LordMarko, +1 якшо шось і робити нове то не червоного кольору!!!!

Є багато інших ярких кольорів: оранжевий, зелений, жовтий..... може хтось хоче гламура, а vedmid - може рожевий????:multi:

Я за нові прапори і особисто собі б замовив точно!!!! +1

Як на мене прапор повинен бути одного кольору на всiх незалежно кому який хочеться--е встановлений зразок.

slim_painter,наша натура такая "шоб було".. а больше я не вижу причин... разве один сделать хороший для наших гонщиков, а больше и не надо

Крiм гонщикiв бiльш нiкого нема? I взагалi не вартуе давати його кому попало, щоб iдеi i символи Клубу не були засранi п,яним вимахуванням на якомусь збiговиську.

доречі, ні в кого не виникала ідея скинутись і зробити прапори хорошої якості?, заплатити якійсь фірмі і зробити так щоб надовго було

Ось у людини гарна iдея.

і особисто собі б замовив точно!!!! +1

Що б було б, якби кожен солдат будь-якоi армii бiгав з особистим прапором? Чи ти чимось кращий за iнших? (Нагадаю--прапори Клубу не роздаються за бажанням)--якщо хочеш фейк, десь замов i хизуйся

Поділитися повідомленням

А ви в курсі, що при втраті прапора, навіть в СРСР, розганяли те угруповання, якому він належав? Був випадок, коли цілу дивізію розформували за втрату прапора. Правда пізніше знайшли той прапор - хтось виніс його з оточення на собі і відразу не повернув, бо попав пораненим у госпіталь. Дивізію відновили, прапор з кульовими дірками відправили з усіма належними почестями в музей, а тому, хто виніс присвоїли звання Героя Радянського Союзу.

Прапор - це не шмата з візерунками, а символ, перед яким складають присягу і віддають почесті, починаючи з того, що всі встають, при його внесенні, чи підніманні.

+1000000000000000000000000000000000000000000555555555555555555555555500000000000000

Не будемо розглядати що таке було СССР, але вiдношення до Прапору у них було цiлком правильне--це найдорожчий символ (для Нас--угруповання людей якi люблять автомобiлi ВАЗ). Недоречно тут дiлити кольори на жовтий синiй зелений чи фiолетовий! На протязi року спостерiгав за Вашою гiлкою, писав деякi коментарi (iнодi розрахованi на те щоб погризтись-просто що не було скучно...завжди думав що Львiвська гiлка--найдружнiша...А ви загризлися...Це була найкраща гiлка у планi зустрiч i суботникiв допомоги! Эх-Вы!!!

Поділитися повідомленням

Zir, наразі тут ніхто не гризеться, як Ви виразились;)

Прост ми ще давно не дійшли згоди на рахунок прапора, особисто Я і ще пару людей ніколи комуністичний прапор вивішувати не будемо, і хотіли б замутити нормальний прапор клуба. Но частині людей подобається старий прапор, тому і виникає розбіжність у поглядах, опосля якої все затихає... поки комусь від нєх робити не починає стара тема муляти:)

І так як тема вичерпала себе ще прошлого року, пропоную не флудити ) йдіть краще всі спати)

Поділитися повідомленням

Прост ми ще давно не дійшли згоди на рахунок прапора, особисто Я і ще пару людей ніколи комуністичний прапор вивішувати не будемо, і хотіли б замутити нормальний прапор клуба. Но частині )

Пояснiть будь ласка, який зв,язок мае комунiстичний прапор i прапор Нашого Автоклубу? ?

Змінено користувачем Bratik

Поділитися повідомленням

Пояснiть будь ласка, який зв,язок мае комунiстичний прапор i прапор Нашого Автоклубу? Якщо Вас i *пару людей* не влаштовуе Прапор Автоклубу, не пiшли б Ви нахер органiзовувати cвiй колiр?

А в нас в частини людей ( я маю наувазі всіх, а не клубу) така ментальнісь, як бачуть червоний прапор, як бики, валять чим попало, навіть не читаючи що на ньому є!

І не хотілося б щоб ми десь їхали і чиюсь з наших машин закидали камінням і чи ще чимось!

:bn:

Тому і пішла ідея трошки змінити стилістику прапора!

Що до мене, то я не вирізняюсь нічим серед інших, а те що б взяв прапор і собі, то тут нема нічого такого..... і не треба тут ля-ля.... (як би це було чимось особливим, то на мою думку тоді треба було б якісь дозвола для друку чи отримання прапора, чи право на використання...

А так нічого такого нема, значить хто хоче той собі може зробити!!!!))))

Я за прапор, навіть як сказано вище, ДЛЯ НАШИХ ГОНЩЕКІВ!!!:bp: Так можна і клуб засвітити на гонках!!!!!!

Поділитися повідомленням

Zir, ти не нервуйся, якщо спитата тих незгідних, то вони самі не зможуть визначитись що вони хочуть

а наш прапор жодного відношення до комунізму і політики немає, тому може спокійно собі бути, я от хочу зробити собі прапор, щоб приїхавши на виступ одного з наших спортсменів(ну чи при іншій нагоді), можна було достати прапор і підтримати наших, а то всі думають що то марк від ЛТК катається, хоча він і не відмовляється від того щоб бути представником нашого клубу

а то під сорок років наче всі робили прапори для клубу, а тепер - то мій і не дам...

спитаюсь в київських - може мають

Поділитися повідомленням

vedmid,Я ніколи не стидався чи щось типу такого, Я завжди визнавав що їду за клуб ваз 2101) Але бачити когось біля моєї машини с тим комуністичним прапором Я не хочу! Краще без нього приїжайте підтримувати нас зі Слімом і Фані, хватить і вашої присутності на гонках)

Zir, гарячіє парні із луганщіни занервувались?)))):lol: У вас там є свій філіал, якщо не помиляюсь, вот і рішайте проблеми свого регіону, чього пхати носа не в свій город?) Думаю ми і самі розберемось що нам краще і що нам потрібно):af:

І Пі.Сі, Посилалка не виросла що мене посилати, на перід раджу задумуватись над словами:nee:

Кстаті, за мат+ образу особистості там вроді бан, а Bratik ?

Поділитися повідомленням

LordMarko, :multi::lol::az:

але не баньте мене!!!!

vedmid, міняю свій прапор на друк нового в іншій інтерпритації того ж розміру!!!!..... макет мій!!!!

Поділитися повідомленням

Хлопці, спокійніше... Прапор зробрелений по мотивах фірмової емблему ВАЗ2101 - нікуди від того не дітися. Не можна знайти колір, який буде подобатися всім. Ви ж користуєтеся червоними 10 гривневими купюрами і їздите на червоних машинах.

Я ще і учасник форд-клуба - там прапор голубо-синій, то теж мабуть деякі люди думають, що це пробіги в підтримку партії регіонів :)

Не сваріться, бо змушений буду прийняти міри.

Якщо немає згоди по прапору - краще його не робіть. Бо ж головне - це спілкування людей, і не треба його загострювати якимись політичними чи релігійними моментами (це і так постійно роблять політикани).

Поділитися повідомленням

Мужики SLIP, прав! Кароче!!!!

НА другий тиждень всім на пиво!!!!!!:az::lol:

всьо, всім удачі, до понеділка, я на закарпаття валю!!!!!

Поділитися повідомленням

Кстаті, за мат+ образу особистості там вроді бан, а Bratik ?

Ты прав... уже выписал

Поділитися повідомленням

Ты прав... уже выписал

Прощайте.

Сообщение было отредактировано в связи с не культурной лексикой

Змінено користувачем Bratik

Поділитися повідомленням

Zir, гарячіє парні із луганщіни занервувались?)))):lol: У вас там є свій філіал, якщо не помиляюсь, вот і рішайте проблеми свого регіону, чього пхати носа не в свій город? :

Можеш i ти до нас *запхнути*--нiхто не проти--у всякому разi нескучно буде. Нетреба бути таким образливим.

Недаром' date='таки ,считают "западэнцев" ................................:bn:[/quote']

AlShep так тоже нельзя--занадто круто. Гнид хватае в любих регiонах, як i гарних людей. Нельзя всех под одну гребенку по географическому признаку.

Поділитися повідомленням

хто в суботу хоче гайки покрутити?

мені тре яму чи естакаду)) може ше шось комусь тре?

ну і в неділю, хто їде на шашлік?)

Змінено користувачем slim_painter

Поділитися повідомленням

slim_painter, на естакаду можно до мене. Мені і так треба буде в СБ редуктор міняти, ібо тому вже усьо

А за НД Я за)

Поділитися повідомленням

Я якщо повернусь в неділю до Львова то буду, якщо ні - то прастітє засранца!!!!

Поділитися повідомленням

значить всьо як завжди)))

Я, Fani,LordMarko, на естакаді в Марка. але давайте якось чим по раніше...))

і ше до Марка питання, шо в тебе з вихлопом? сильно він покоцаний? а то крім резонатора , від вчора мені ше штани треба.... заниження дається взнаки))

Поділитися повідомленням

велике дякую!!!!!!!!) ну і окремо Фані, за моторчик пофіксаний)

завтра 12,00 збираємся на окружній))

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз