vedmid 2 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2012 Може запалимо vedmidя гараж? звідки у вас такі думки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2012 такс! а хто тут в Тернопіль валить?! рубалово там має бути ого-го! я звісно ж пасажиром але їду всерівно і падаю в долю на бєнз звісно ж. + можна нормально кілішнути за шашлик, дрова і коньяк) p.s. Віталій і Fani розвальщики з вас такі ж хренові, як і з мене машина взагалі по прямій тепер не вміє їхати)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2012 неділя, 14 число Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2012 slim_painter, ну за Доманова здогадки такі були, що він хфіговий ровальщик а вот що Фані вміє розвал робити, того не знав, тому догадуюсь як вони двоє накрутили тобі Ти катки вирівняв, чи далі їздиш на 13 ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2012 LordMarko, то вони просто НА ВОКО туво вирішили рагульнути, от і вийшло ніц не рівняв. не їжджу поки взагалі на машині. але як виявилось, диску там майже нічо, а от корд наскрізь весь розрізаний...( тре пару гуми тепер 195/50/15 і пару зимових 185/60/14 і пару дисків 14" в оренду на зиму, вже пофік яких, можеп бути 4*98, виліт пофік, колір теж пофік Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2012 slim_painter,з дисками впринципі можно буде чьота і придумати гляну на днях чьо в мене забортоване і в якому стані диски, щоб викатувати не треба було Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bomber 1 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2012 slim_painter можу дати одну резину barum зимову, шиповану R-14 185на65. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2012 Мужики, треба срочно нормальну "гітару" переключатель поворотів і двірників, підрульовий! може "маде ін СССР".... колєзі на 2106 срочно треба, а то без поворотів їздить.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2012 в суботу люкс погода, шо ламаєм? ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2012 мою машину!!! ))) хочу приїхати на суботнік нарешті, познайомитись і попросити порад (та, вже купу назбирав ) якшо погода буде нармас, звісно. п.с. відчуваю себе якимось "інтернет байцом", бо стільки раз зголошувався приїхати, а так ніразу і не получилось... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2012 + а де можна повчитись заносам і рушанню з місця з шліфом? в брюхах врятлі, бо мого 1.2 не хватить буксувати по асвальту... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2012 _KIT_, 1.2 всьо хватає! міф зруйновано мною!:multi: і в 7000крутиться тоже стабільно)) хочу приїхати на суботнік нарешті давай! в суботу будем певно в Доманова, так як потрібна зварка. десь на 12-13.00 зранку я ше по базарах на кульпар і зелену Fantik, вітаю тебе з днем повидла!!! всього тобі найліпшого бажаю! повного баку бензини завжди, низького кліренсу і ще гарнішого стильного вигляду авто! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2012 slim_painter, Дякую за хорошыслова та побажання ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2012 адресу Доманова ффффстудію Фані, приєднуюсь до привітань Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2012 Fani, ось і свято на нашій вулиці!!!)) вітаю, вітаю!!! приєднуюсь до привітань і побажань! Хай всі твої мрії і бажання збудуться і все получилось так як Ти цього хочеш!!! і твій залізний кінь також!)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2012 VETERAN, Бесзаперечно дякую ) CheZZ, Дякую , сам надіюсь шо все так буде ) Ще раз дякую всім за привітання ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2012 Маю цікаву пропозицію на 28 жовтня. Всі знають що 28 вибори, так вот, на 8-9 ранку ми йдемо голосувати, а потім : 28 жовтня 2012 року буде проводитися велика пейнтбольна сценарна гра "День виборів". Місце проведення - недобудована школа в Брюховичах. Передісторія "Група радикально настроєних терористів захопила приміщення школи , в якій знаходилася виборча дільниця. В цей час в приміщенні знаходилася велика кількість виборців. Для порятунку заручників зі столиці була направлена група спецпризначення "Альфа"... Вступний внесок (прокат) - 100 грн. (ціна включає прокат спорядження, заправка повітрям, суддівство, чай і кава) Організовує дійство клуб одного мого знайомого. Вобщем гра має бути мега цікава, нема чого сидіти вдома Буде 4 місії на чотири години ігрового часу 1) Пошук по тереторії спец спорядження (Щити , дими ,гранати,штурмові драбини,кулі) яке в подальшому можна буде використати в проходженні подальших місій (Посилання карта зони бойових дій) 2)Штурм та розмінування виборчої дільниці 3) Виведення заручників з виборчої дільниці 4) Знешкодження терорестичної групи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2012 (змінено) Bomber, Величезне спасибі за тяги і шарові, з мене при нагоді величезний півас) Я докупив нові пильники, гайки і т.д, дето на наступних вихідних можно буде організовувати суботнік і розбирати ходову всю Змінено 20 жовтня 2012 користувачем LordMarko Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2012 (змінено) Bomber, диван полюбомк забераю! _KIT_, де продаж дисків є моя тема, там є ті розварки Завтра (неділя) буду бавитись з карданом кому ше щось треба крутити - приїжджайте- разом будем грішити Змінено 20 жовтня 2012 користувачем CheZZ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2012 Fani, ВІтаю!!!! Всього найкращого!! ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ! ВСІМ ХТО ПІДТРИМАВ МЕНЕ СЬОГОДНІ, І ПОМОГЛИ ВСЬО РОЗРУЛИТИ! ДЯКУЮ! ДЯКУЮ! ДЯКУЮ! Нема 2107 ((((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2012 на то все пофіг - залізо є залізо, а життя - важливіше. Чез, маю бажання завтра грішити. де крутитимеш кардан ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2012 vazik_lv, Дякую ) Тримайся , головне шо цілий , машину звичайно шкода . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах