VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2012 Fani, Сорі що так пізно, також приєднуюсь до всіх вище сказаних привітань, всього тобі найкращого!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2012 класно сьогодні покрутили Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2012 грішникик, і шо ви там накрутили сьоня?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2012 я сідушку пофіксив, рульову підтягнув і з приводом дросєля воював. Марк свою ходову ламав, а Чез грішив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
chapaev89 1 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2012 Хлопаки всім привіт ! Шукаю диски ВАЗ 2103-06 з вушками для ковпаків. Розгляну всі варіанти, хто що чув, бачив, дайте чути буду дуже вдячний. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2012 є такі)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2012 vazik_lv, шукай новий кузов і за дві суботи будеш знову на ходу!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
chapaev89 1 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2012 є такі)) Де, шо, як, куда і по чом ?:ay: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2012 chapaev89, я в суботу пориюся. є точно, тільки не знаю шо і як. то шо рівняти і малювати, це однозначно. ідеально рівні є тільки без вушок штуки 3-4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
chapaev89 1 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2012 То з вухами маєш ? З вухами скільки є ? Але мені 03-06 треба, копійочних не хочу. А ті рівні без вух за пару скільки хочеш, можна в ЛС. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2012 слім, а з оцих "ідеально рівні є тільки без вушок штуки 3-4" є з круглими дирками, а не продовгастими ? бо в мене один диск з продовгастими - на від нєочєнь. я б махнувся, чи з доплатою Чия червона капєйка на чорних титанах (зірочкою) ? бачив сьогодні біля свого факу. Признавайтесь, хто вчиться біля мене ? )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2012 в суботу буду їхати і дивитися що маю. махнутися мені нема сенсу, я хочу докінця і остаточно перейти на 4*100 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2012 маєш перехідники. ти це маєш на увазі ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
chapaev89 1 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2012 _KIT_ червона копійка на чорних тітанах, це Назара одного такого він в Політесі не вчиться, він трошки вже старший. Стоїть вона на Драгоманова, бо він там живе, до речі він і тут здається зареєстрований, тільки ніка не знаю). slim_painter як в суботу в своїх заначках пориєшся то напишеш, що і як, але я швидше ніж неділя, понеділок відповісти не зможу. Короче я або 4 вухастих заберу, а якшо їм повна попа то візьму 2 без вух, або і то і інше візьму, мені тапок багато треба, є ідея). Дякую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2012 маєш перехідники. ти це маєш на увазі ? угу, маю перехідники і шпильки 4*100 червона копійка на чорних тітанах Bomber мені тапок багато треба, є ідея). всьо з тобою ясно, розварки захотілось))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
chapaev89 1 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2012 ні, не розварки) чесно. Хочу зробити один комплект на зиму, для цього мені потрібні диски 03-06 з вухами, хочу також вайти на них поставити. І ще один комплет буду на весну робити, диски в якійсь цікавий колір помалюю і бенди поставлю, або ше шось зроблю, але розварок робити не буду то точно). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bomber 1 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2012 chapaev89, маю один такий диск в ідеалі, віддам. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2012 Слім, один бублик (якшо з круглими дирками) мій Значить то Копа Бомбера, оукай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2012 chapaev89, розварки можу порішати, тобто порадити хто зробить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2012 Saba2106, нє..... з часом куплю тазік для переробки під корч, або під реставрацію під оригінал, а зараз шукаю машину на кожен день, інжекторну або дизеляку! Вазік вазіків не кине, такшо з часом полюбому нового "ВАЗонка" буду вирощувати! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2012 vazik_lv, так тримати ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
chapaev89 1 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2012 chapaev89, розварки можу порішати, тобто порадити хто зробить Дякую за турботу), але поки що ні. Буду мати це на увазі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2012 Fani, ну а куда без вас! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2012 vazik_lv,давай шукай кузов, перекинемо тобі на нього с твого вазонка все що ціле осталось, і так нема чого робити довгими темними вечорами )) на весну вже будеш на колесах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах