Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

та, Вадім, сформулюй конкретніше, може й мені получиться ;)

впринципі, на парах в першій половині дня, але можна регульнути...

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

VETERAN

_KIT_

Поздравить девушку с днем рождения. Купить букет и вручить. В принципе всё. Посему предпочтительно именно утром.

Кому, что и куда и с фотослайдами пришлю.

С меня :az:.

В случае отказа пойму.

Поділитися повідомленням

VETERAN

_KIT_

Поздравить девушку с днем рождения. Купить букет и вручить. В принципе всё. Посему предпочтительно именно утром.

Кому, что и куда и с фотослайдами пришлю.

С меня :az:.

В случае отказа пойму.

Девушка на привокзальной площади живёт?Там и домов-то нет!!!И,номеров никаких...Или адрес неправильный,или девушка......темнит.:)

Поділитися повідомленням

Привіт,одноклубники! Хто до зими готовий? А то я - картонку на решітку радіатора поставив і зима нестрашна:multi:

Поділитися повідомленням

ЮраПрокопенко, а ти екстрімал, при такій температурі. як зараз є, ставити картонку.....:multi:

Шини поміняв????

Поділитися повідомленням

vazik_lv, привіт! шини тільки педні . Задні треба бортувати і промазувати або камери ставити, видно підржавіли диски і спускають:((

vazik_lv, А в тебе яка готовність?

Поділитися повідомленням

ЮраПрокопенко, в мене всьо з чистого листа!!!!

До зими практично готова, навіть омивач залитий!!!!! От тільки колеса треба буде перекинути на днях, а то часу не було!!!!

Поділитися повідомленням

:bp:Всім привіт !!! Короче хлопці така історія: маю два колеса зимових MARANGONI Meteo Grip, зараз шукаю ще два таких щоб получився комплект), і не можу у Львові ніде знайти. Можливо хтось з вас має такі два колеса, або знає де можна докупити, буду дуже вдячний бо гума справді суперова ! Якщо ж не знайду два колеса то можна взяти чотири колеса але тоді мені треба з кимось скооперуватись, я знайшов в Олександрії чувачка який якраз має чотири марангоні, тому в мене питання, кому треба два зимових колеса, давайте візьмемо оці чотири Посилання сотню він скидує, доставка до Львова вийде якраз сто гривень. Гума супер !:ay:

Поділитися повідомленням

Такі?

Посилання

Чи інший розмір? Я собі їх зашипував. Гарно тримають дорогу.

Ооооо такі, мені пару треба:ay: Де їх взяти ?:bn::bn:

Поділитися повідомленням

Чотири такі ще у 2010-му купив. Довго шукав (стараюсь купувати тільки 155/80) і знайшов через знайомого аж в Дніпропетровську на базі.

А мені таких ще пара потрібна, але 175/70 ? Шукаю і немає ніде(. Колись вони були в наявності, так грошей не було)))).:)

Поділитися повідомленням

_KIT_, i вci зацiкавленi у рiзноманiтних дрифтах i рваннi з мicця з пробуксовкою...даремно не прислухаетесь до винаходу Вашого земляка БАККАРА про регульовану тягу (тема про карбы ОЗОН). Я спробував поки що у нерегульованому варiантi--результат вражаючий...Перевернiть тему i спробуйте--результат допоможе. Регульована досить складно, а фiксована саме то на гонки. Бенза бiльше хавае, але ж то не плата зе перемогу? Навiть спробую допомогти практичними порадами якщо хтось зацiкавиться. Змінено користувачем Zir
правка

Поділитися повідомленням

chapaev89, привіт! В мене також подібна проблемка маю різнобой. Але в мене Amtel NordMaster - задні а Barum polaris 2 - передні. Рекомендують шини з кращими характеристиками ставити на задню вісь.

Поділитися повідомленням

ЮраПрокопенко, :bw:чесно кажучи Я завжди сталю самі найс катки на перід а на зад на убой, але то Я

Поділитися повідомленням

LordMarko, читаю твій допис і виглядаю як той кіт, що на твоїй аві х)

давно усвідомив, що на задньому приводі - зад має бути самий найс.

Поділитися повідомленням

[color="Red">Вибачте за перепост, але цікавить мене ця тема. Дякую всім за терпіння.

Всім привіт !!! Короче хлопці така історія: маю два колеса зимових MARANGONI Meteo Grip, зараз шукаю ще два таких щоб получився комплект), і не можу у Львові ніде знайти. Можливо хтось з вас має такі два колеса, або знає де можна докупити, буду дуже вдячний бо гума справді суперова ! Якщо ж не знайду два колеса то можна взяти чотири колеса але тоді мені треба з кимось скооперуватись, я знайшов в Олександрії чувачка який якраз має чотири марангоні, тому в мене питання, кому треба два зимових колеса, давайте візьмемо оці чотири Посилання сотню він скидує, доставка до Львова вийде якраз сто гривень. Гума супер !:ay:

Поділитися повідомленням

В мене машина має чітко рулитись, чітко хапати поворот і в екстренову випадку адекватно реагувати на зміну треєкторії ,тощо.

А як по вашому машина буде управлятись якщо спереду буде УГ гума?) І яка різниця що твориться сзаду якщо морда не управляєма? Понаставляють на передок росави а потім в повороті з вивернутими колеса літають як тарани прямо)))

Я не кажу що на заді має бути г..но гума, Я кажу що для мене пріоритет передок

chapaev89, сорь но Я пасс, гуми не треба, да і то 13, якщо б купляв то тільки 14

ПиСи но Гума реально зачьотна, бери

Змінено користувачем LordMarko

Поділитися повідомленням

хочу завтра в Тернопіль! там класні заруби будуть + погода гарна)

давайте впаду до когось пасажиром?))

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз