ЮраПрокопенко 1 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2012 Вітаю, одноклубнички з св. Миколая! Help! о стою на привокзальній посадив акумулятора може хтось поможе з тросом а бо з прикуренням, як буде в тому районі? 0989296469 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЮраПрокопенко 1 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2012 Ура! мене спас добрий чоловік на УАЗ 469 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЮраПрокопенко 1 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2012 (змінено) УВАГА! На перехресті вул.Шевченка і вул. Винниця (кінцева тр.№7) Змінили напрям головної дороги,будьте обережні там. Багато їздять по привичці і недивляться на знаки. P.S. Для тих хто їздить в Рясне Змінено 21 грудня 2012 користувачем ЮраПрокопенко Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2012 Хлопцi, де можна перетягнути сидiння з замiною поролону i яка цiна питання? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЮраПрокопенко 1 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2012 Esbist, Цікавися таким питанняв на одні канторі. Потрідно було задній диван для бусіка тіпа "кенго" + всі крісла перетягнути новою тканиною. То сказали 200$ диван + 100$ перетяжка крісел (багато залежить від ціни і площі тканини). тел кантори 0676761914 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
chapaev89 1 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2012 (змінено) На вулиці Зеленій біля Водоканалу є автоательє. Йдеш/їдеш зі сторони центру і з того боку що й Водоканал трішки вище, перший чи другий будинок, є брама(коричнева стара, деревяна) на першому поверсі є ательє, вивіски там супер яскравої немає, тільки у вікні маленька табличка. Я подивився в гугл мапс, це Зелена 72, або 70... Змінено 26 грудня 2012 користувачем chapaev89 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2012 Всім здоров! Може десь до кінця тижня зберемся пивка попити, так сказати старий рік провести!!!!!! Можна на окружній, можна в Бонні на Спартаку!!!!!! Можна ще десь!!!! Якщо є бажання, то пропонуйте ще якісь місця!!!! Хто за?????? Хтось буде??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2012 я за!! і пофік де) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2012 Також за ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2012 chapaev89, Там де тiтки шиють чохли? Здається знаю про що ти говориш, я там чохли собi шив. Але чи саму сiдуху вони реставрують? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
chapaev89 1 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2012 chapaev89, Там де тiтки шиють чохли? Здається знаю про що ти говориш, я там чохли собi шив. Але чи саму сiдуху вони реставрують? Так, там де ти кажеш тітки шиють чохли....не знаю питайся. Мені їхня робота подобається і ціна адекватна )! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2012 як ви дивитесь на рахунок суботнього вечора?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2012 мммммм!!! Я в суботу зранку, виїжаю вже зі Львова на святкування! Можу завтра хіба! Якщо надумаєте завтра, то дзвякніть, бо незнаю чи вийде на форум зайти! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2012 (змінено) . Змінено 13 червня 2020 користувачем VETERAN Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2012 Вітаю всіх з наступаючим Новим Роком! Всіх благ Вам в Новому Році! Щоб ваші машинки всіх Вас тільки радували!!!!! Веселого святкування! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2012 подумайте, кому потрібні запчастини та різноманітні речі, які теж відносять до авто! зараз складаю список, що там купити і буду замовляти. разом вийде вигідніше всім по доставці. скажу від себе, що асортимент там просто не реально великий! ціни дуже навіть класні! порівнював навіть з "Автоваз гурт" на Перфецького. кому реально щось треба, скидуйте ссилки і кількості. http://detali.zp.ua/" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Just Do It 20 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2012 Слім,коли збираєшся робити замовлення?Є пару позицій,які давно збирався в них взяти,але не все з того що б хотілось,є зараз у них в наявності... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2012 замовляю вже. але опрацюють моє замовлення вони і так як мінімум 2,01 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Віталій 1 Скарга Опубліковано: 1 січня 2013 Всіх з новим роком )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 січня 2013 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 2 січня 2013 як успіхи? дуже повільно... верхні ричаги столять, болти балки замінені, нижні поки не стоять і чекаю на всі підшипники, сальники, шарові і рульові, поки приїдуть Ступицю насмілишся перевернути? чесно кажучи, наврядчи... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 січня 2013 http://detali.zp.ua/ тількищо все забрав з нової пошти, всьо люкс, задоволений всім, такшо рекомендую!! і як шось комусь треба, пишіть. чи то тільки мені вічно шось треба?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 5 січня 2013 Я замовив в них ременi безпеки iнерцiйнi, але оплачу вже на наступному тижнi, пiсля свят. А барабани буду брати тут, на Автоваз гуртi, рiзниця в цiнi в 13 грн на штуцi, думаю пересилка з'їсть ту рiзницю... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 6 січня 2013 та ти гониш! я бачив там ті ремні десь по 300грн. взяти на шроші від VW чи audi за 50грн за пару в ідеальному стані і мати спокій. в мене такі і стоять. різниця на 1шт 13грн, тобто 2шт-26грн. якщо тільки барабани брати, то ти виходиш в ноль. якщо ше з тимиж інерційними, ти вже у виграші. там ше є маленький нюанс в тому, що на новій пошті вони страхують вантаж не на мінімалку, а на таку ж суму, як і чеку. з міркувань безпеки, це звісно круто, бо з новою поштою я працюю кожного дня по роботі. але це впливає на вартість перевезення. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах