Віталій 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2012 Народ пропоную до мене в гараж на Суботнік буду там десь з 11:00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alf1715 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2012 Всім привіт. Мене цікавлять титанові диски до копійки ))) Якщо можна порадьте щось ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2012 титанові диски нічого не пораджу, бо таких не існує! є металеві, легкосплавні, ковані. а так званих "тітанів" на базарах валом буду там десь з 11:00 та шо ж так рано)) я завтра наберу і підтянусь швидше за все) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alf1715 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2012 як каже народна приказка - правильно задане запитання половина відповіді !!!! Я мав наувазі легкосплавні ) базар не цікавить - розглядаю варіант вживаних Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2012 alf1715, ти не звертай уваги, мене просто бісить слово "тітановий диск" )) тут ше питання, які ти хочеш. радити можна багато, але найкраще: http://forum.2108.kiev.ua/index.php?showforum=104" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alf1715 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2012 Спасибі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2012 А на аватарці твоя машина ? Схожа на Чеззіну ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alf1715 1 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2012 Машина моя. Недавно придбав. А хто таки Чезз ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2012 То я Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
chapaev89 1 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2012 Привіт всім ! Прийму в дар одну, або дві камери 13" можна з латками, але бажано без них з мене [color="DarkOrange">пиво. [color="Red">Буду дуже вдячний. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alf1715 1 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2012 Ну от і познайомились Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2012 Віталій, slim_painter, ви на суботніку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2012 Чезя! ти мего популярний!! випадково наткнувся Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alf1715 1 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2012 CheZZ, скажи де диски купляв? і скільки коштують? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2012 Салют народ! Что то темки про продажу не могу найти. Я не удалял, может Слип смахнул её, только нет её в удалённых. Так что спрошу тут. Есть ли у кого крепления копеешного бампера. Разобрался, Киев почистил в ветках темы купли-продажи. Так что просим в сюда Посилання или сюда Посилання Ну и на всякий случай сюда Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Just Do It 20 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2012 Bratik,уточни,що тебе цікавить-бокові кронштейни чи основні кріплення,якими бампер до лонжеронів кріпиться?Передній чи задній бампер? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2012 ФА-Фа ВЕТЕРАНу на Науковій сьогодні 16:15 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2012 Just Do It,Передний, до лонжеронов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2012 vazik_lv, бачив, як ти на лайносі пропливав. Добавлено через 57 секунд Ще й сигналив і махав усім, чим міг. Нє, то Sens, я як вчора сів на нього, то дійсно на ньому тільки плавати! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2012 Шось завтра творим ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2012 я за! тіко дайте мені машину якусь, я поламаю спершу,б а потім дружно поремонтуєм Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2012 slim_painter, Свою ремонтуй ) , мені треба гараж з ямою Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2012 мені тоже тре гараж з ямою) якби я мав нарешті такий гараж, одразу б і свою зремонтував і заінсталив багато чого)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2012 Та мені в машині днище треба попідмазувати ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах