CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2012 VETERAN, джип! slim_painter, я знаю як Ви їздите - чим більша швидкість тим менше ям відчувається))) LordMarko, толку з таких бойових машин, якщо вони участі нівчому не беруть, без обід канешно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2012 олку з таких бойових машин, якщо вони участі нівчому не беруть, без обід канешно я зразу казав що в 2012 мене ніде не буде)) а далі фіг його знає, поживем-побачим. може як всьо буде добре, на літо 2013 виїду VETERAN, це прогресивний фобос без заниження? чи що саме. бо в мене зараз дуже гостро поставлено питання передніх пружин. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Віталій 1 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2012 VETERAN реально джип тепер якщо десь на природу їхати то за трактором прийдеться далеко йти ) нам блище буде ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
topdog 1 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2012 slim_painter була темка де ти диски пропонував цікавлять диски 05 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2012 Хто допоможе ? треба гараж на годину-дві ) перевзути машину ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2012 Fani, приїждай до мене! їдем біля стадіону погасаєм вечерком??? хтось може має очкуляр з передньої фари 01??? позичити або куплю, ржавий не ржавий - пофіг, головне форма Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2012 VETERAN, Дайте свої координати, треба з вами проконсультуватись. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2012 VETERAN, То не мені був потрібен, знайомому. А він щось відморозився. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
topdog 1 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2012 CheZZ хтось може має очкуляр з передньої фари 01??? позичити або куплю, ржавий не ржавий - пофіг, головне форма я маю один Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2012 topdog, напиши свій номер в ЛС, зазвоню і домовимся Але зима - капець, їздити не дуже, вулиці ніхто не чистить, трохи Луганську тіки відшкрябали, завтра буде хаос Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2012 Величезне дякую CheZZ,за гараж , ато змок и змерзби поки ті колеса поміняв . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2012 цікавлять диски 05 валяються в гаражі. загалом їх було 19шт. скільки з них 05, не знаю. хтось може має очкуляр з передньої фари 01? маєш наувазі хром обідок? десь є старий, забирай. CheZZ, ти вже про дверний ущільнювач забув? його знайоми подзвонив, домовились що цієї суботи набере, але вчора ніхто мені так і не дзвонив. Степана К. Хлопці, ніколи туди не їдьте дякую за пораду! таке відношення ще вартує на ЛТК описати! країна повинна знати своїх "героїв" через роботу, ніяк не можу пересилитися. 15 або 22 нарешті почну, потрібна буде допомога, оскільки моя машина не нахожу. треба поремонтувати електрику, пробки та перезти найнеобхідніще з Трускавецької на Кульпарківську і почну розбирати машину, щоб до старого нового року все встигнути зібрати. ну а з весни вже почну роби ремонт і тоді на суботніки приїжайте коли хочите!)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2012 Fani, не ма за що! slim_painter, давай заберу у тебе! а що там з електрикою в тому гаражі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Віталій 1 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2012 VETERAN не бачив ніяких пропущених дзвінків від вас але по вашій розповіді просто жах якийсь щей гроші такі взяли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2012 VETERAN, А які пружини стояли до заміни з заду ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2012 VETERAN, Питання на засипку , Ви їх продаєте ? Якщо так то яка вартість ? Марк хоче підняті машину , забув пароль на форум , просив запитати . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Віталій 1 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2012 теж не проти зібратись пива випити можна якось устроіти ) і побалакати заодно про всяку всячину ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2012 Вітаю всіх Андріїв з Днем Ангела!!! Всього найкращого!!! Нехай Ангел охоронець завжди вас оберігає!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах