Bratik 2 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2013 CheZZ, проголосовал за №7 АУ, КЛУКБ, БЫСТРЕНЬКО ЗА СВОЕГО ТОВАРИЩА ГОЛОС КИНУЛИ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2013 Хлопці молодці - підтримали!!! Львів можливо й переможе. Є така ідея, знов відмітити "день народження копійки" у квітні. Давайте ідеї по проведенню заходу, можливо якісь змагання організуєм Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2013 CheZZ, як я і казав, ясна річ що я тіко за! мето теж давно мучить! п.с. я завтра на гаражі, такшо велком)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2013 ок, Слім, ламатимемо твою ходову і мою шибу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2013 CheZZ,Заднюху целиком за, только я если 19 или 20 поевлюсь в Львове, то наверное не смогу быть((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2013 попередньо можна все мутити на 21 квітня (неділя). Зі змагань є декілька варіантів: 1. традиційний слалом. 2. квест по місту. 3. невеличку виставку з тих авто що приїдуть - обрати найкращий сток і найкращий тюнінг, чисто голосуванням глядачів, без там якихось мего реєстрацій і описів. Місце проведення - стадіон біля кінг кросса, або Брюхи. Мені більше стадіон до душі якщо чесно. Треба пробити за дозволи ну і скільки то коштуватиме. Якби з тим всім оприділитись, можна порозкидати інфу по форумам, запросити народ з інших регіонів і клубів. Поробити мінімальні рекламки, щось на зразок як на 40-річчя копійки було. Треба розкинути обовязки хто чим займеться, так буде швидше. Є два місяці, але то вже й не так багато. Що скажете??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2013 CheZZ,целиком и полностью ЗА а провести можно и на стоянке возле кинг кросса. тем более в воскресенье там народу будет много, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2013 а тепер давайте дружньо привітаєм нашого Віталіка Kastera, з успішно пройденим етапом раллі-спрінту і зайнятим третім місцем! ніхто не дасть збрехати, ця гонка була найважча і найбільша зі всіх подібних за останні 4 роки. відкатав він її на всі 100, і мене навіть трохи вразив! якби не один затув оргів з тим, як саме підраховуються рещзультати, то він мав бути на другому місці, Алєкс на третьому. але перша СД (яку назвали СС, виявилась не СС, а повер стейджом і цей час не враховували) ну але то вже таке... Алєксу це зіграло на руку. я поміг всім чим міг, завтра ше тільки всі он-борди позакидую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2013 а тепер давайте дружньо привітаєм нашого Віталіка Kastera гіп-гіп-урррраааа!!! фоти ф студію! пі.сі. Кастер, як тобі диференціал ? на асфальті ? варто озадачуватись, чи смерть гумі/полуосям ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2013 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 березня 2013 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Віталій 1 Скарга Опубліковано: 1 березня 2013 попередньо можна все мутити на 21 квітня (неділя) дуже цікаво я за ! треба щось думати все клас. Дякую. Їде рівненько, нікуди не тягне і накат гарний. старався ) катайтесь на здоров'я ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 березня 2013 в кого які будуть їдеї, які відсвяткувати 8 березня? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 березня 2013 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 5 березня 2013 Всім здоров! Мене цікавить чи є у когось дві ступиці в зборі б\у? Куплю за символічну ціну, бажано до п'ятниці. Дякую, чекаю на відповідь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 6 березня 2013 Переодягнутися в плаття і піти на дискотеку ну тут я точно пас)) я мав наувазі щось реальніше і радикальніше! зібратися в цей чисто бабський день в гаражі з пивом і шашликом! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 березня 2013 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 6 березня 2013 На рахунок святкування в квітні, і я маю бажання взяти участь, як організатор, чи навіть оператор!На рахунок 8 березня, нажаль пас, не буду у Львові! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Віталій 1 Скарга Опубліковано: 7 березня 2013 slim_painter будеш завтра в гаражі бо я на роботі можу підійти до тебе якщо щось навіть і допомогти ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 березня 2013 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2013 slim_painter будеш завтра в гаражі бо я на роботі можу підійти до тебе якщо щось навіть і допомогти ) та ну, сира погода і дубак. може вже почекаєм тиждень - другий і всі зберемось ми з Бомбером будем ходову перебирати заодно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 9 березня 2013 я нарешті виїхав!!! величезне спасибі Kastery та Fani!!! без Вашої допомоги цього б не було! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Taras2701 1 Скарга Опубліковано: 13 березня 2013 Народ підкажіть де у Львові можна знайти такий корпус Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 13 березня 2013 Всім прривіт.Знайомі шукають шостий кузов якщо в когось е якась інформація дайте знати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 20 березня 2013 Народ, стало вже дуже критично. Хелп, шукаю 03 диск. треба один, з вухами під ковпак (не критично, але маю три з вухами, хай і четвертий буде такий). Стан не критичний. Взагалі планував відчищати і малювати всі вкупі. Стало критично, бо свій диск 01й влупив, тепер треба катати і балансувати - а сенсу нема, бо ж їздити на ньому не буду. Фані, Слім, Кастер - подивіться в себе, у вас точно є Дякую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах