Віталій 1 Скарга Опубліковано: 4 травня 2013 ну хто що надумав де їдем і давайте пишим хто їде ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 5 травня 2013 pavlolvov1, так, замість штатного радіо. Пошукай, якщо не важко Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 9 травня 2013 покатались файно, можливо ще на цю суботу чи неділю щось придумаємо? я пасажиром впаду, оскільи авто знову в гаражі троха розібране. завтра буду дальше крутити, хто хоче, підтягуйтесь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Север 2 Скарга Опубліковано: 11 травня 2013 Вітаю Львів'ян з днем міста!!!! " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 18 травня 2013 всім завтра на 12:00 на парковці ВАМу на Науковій! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 19 травня 2013 slim_painter,и что там будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 19 травня 2013 Народ, подскажите местечко, где не далеко от Львова, можно на пару дней в полаточке пожить. Что бы и народу не много было и водоёмчик какой то и жигулём заехать можно. Зарание спасибо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 травня 2013 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Віталій 1 Скарга Опубліковано: 19 травня 2013 Народ, подскажите местечко, где не далеко от Львова, можно на пару дней в полаточке пожить. Что бы и народу не много было и водоёмчик какой то и жигулём заехать можно. Зарание спасибо. теж за карпати місця повно де хочеш можна заїхати машиною під річку і палатку можна поставити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Just Do It 20 Скарга Опубліковано: 20 травня 2013 Я би радив карєр під Миколаєвом,його ще Задорожнє називають або львівський байкал.Водичка чиста,місце для палатки думаю знайдеться.Хоча особисто я якщо вибирався би на пару днів,то не полінувався би до Шацьких озер доїхати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 21 травня 2013 Спасибки всем, но остановился пока на Осели Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 травня 2013 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 27 травня 2013 (змінено) Kaster та Fani дякую Вам за величезну допомогу протягом цих вихідних!!! без Вас би точно не зправився! Veteran дякую за позику, без неї було б ой як кепсько і не зручно. я трішки пізніше її віддам. vazik та Алмаз Вам дякую за моральну підтримку!) Ну і ясна річ, найбільша подяка звісно ж Bomber!!! Змінено 1 червня 2013 користувачем slim_painter Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 10 червня 2013 Львів"яни, що то за товариші з бензопилами стоять по трасах??? Десь чув що то така розводка, типу в пилах начинка фуфло... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 червня 2013 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 10 червня 2013 Ну переді мною слава Богу не махали, я просто не зупинявся біля них Виглядають дуже по ідіотськи, піднявши пилу і поплескуючи рукою по ланцюгу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 червня 2013 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 10 червня 2013 Досить "напружує" їх поведінка - запускають пилу і вимахують нею перед тобою. нагадує, як, свого часу, продавали цеглину на Сихові. Що саме цікаве - коштувала вона рівно стільки, скільки є в кишені п.с. користуючись моментом, поцікавлюсь чи є в когось капот, передня бляха (телевізор, чи як вона), решітка радіатора, передній бампер. Мав на цих вихідних неприємний інцидент з задницею "09 ВАЗу. Подробиці в бортовику. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 10 червня 2013 Це типу пила, на пів палена! Бувають, ще газонокосарки, мобільники з сенсорним дисплеєм... Хто ж Вам на трасі чи паркові буде пилу продавати нормальну, так відкрито? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 11 червня 2013 EDoktor, які люди! _KIT_, умда... співчуваю, знайома ситуація... нажаль по кузовщині нічим не допоможу, ніц нема. я так зрозумів ви собі тихо мирно розійшлися? а то я навіть не дуже вкурсі тих європротоколів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 11 червня 2013 Ех, шкода що я у своєму випадку не здогадався зняти копію зі свого європротоколу для форуму, в якості зразка Там правильність заповнення велику роль грає, в страховій нам взагалі радили не користуватись ними, мотивуючи тим що позаповнюють неправильно, а потім без виплат залишаються... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 11 червня 2013 у мене друг в страховій. подзвонив йому, попросив приїхати і самому заповнити все. він все сам зробив, пофоткав машини і все. Слім, та, тихо-мирно. Водій попався адекватний мужик. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 12 червня 2013 EDoktor, які люди! Привіт, я весь час був поруч, просто не шумів, тому мене ні хто не помічав! _KIT_, умда... співчуваю, знайома ситуація... нажаль по кузовщині нічим не допоможу, ніц нема. я так зрозумів ви собі тихо мирно розійшлися? а то я навіть не дуже вкурсі тих європротоколів У винного ще водійське посвідчення забирають до суду, а там вже як карта ляже! Ще штраф пишуть за порушення ППД. Так, що якщо ремонту до 150 у.о. то ліпше розійтися миром, особливо якщо відчуваєш за собою провину! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 12 червня 2013 не зрозумів суті останнього допису.. для довідки - європротокол можна складати якщо сума пошкоджень не перевищує 20к грн. при цьому нема необхідності викликати ДАІ та складати інші протоколи. + нема суду + не забирають права. а нарахунок "провини", то хто ззаду, той і винен тому навіть не обговорювався той факт, чи можу я бути невинним. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах