Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Жигулі там не лю*****

ну мене там ще ніхто не парафінив з моїми жигулями:bk: навпаки зацінили, хвалили:bm:

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
Just Do It, та лише шістки і копійки бортовики :) та й то не дуже там шось розписував Змінено користувачем TVM

Поділитися повідомленням

Привет Львову от Запорожья! Подскажите кто знает где у Вас можно остановиться на Новый год недорого вдвоем?

Не дорого на новий рік не вийде, саме дешевше це хостел, на квартири ціни завишають дуже

Поділитися повідомленням

ну мене там ще ніхто не парафінив з моїми жигулями:bk: навпаки зацінили, хвалили:bm:

Да ?, а ти попробуй сказати , шо твої Жигулі не супер круто, хочаби не погано їдуть і побачиш шо буде :multi:

Поділитися повідомленням

Всiм привiт) а зустрiчi проходять наразi? Поки в Ваших краях то може би заскочив

Наскільки знаю, то давненько притихли зустрічі:bk:

Поділитися повідомленням

Привет братья по авто. Вопрос конечно не в тему, но может есть у кого то на примете дом на продажу в области, желательно да 50км. от Львова.Покупаю для себя и не на один год. Бюджет ограничен в 20000-25000 зелёных денег. Заранее спасибо. (SLIP попрошу не удаляй какое то время, надеюсь на понимание)

Поділитися повідомленням

А у нас на форуме жильё по суточно никто не сдает случайно? Желательно центр.

Поділитися повідомленням

yurecgod,на ФБ є кілька пропозицій,

Здається для короткотривалого проживання (подобово) кімната в 2-х кімнатній квартирі у Центрі Львова, біля ринку "Добробут". В кімнаті

є телевізор, інтернет. Доба проживання,перебування (ночівлі) - 125 грн. З пропозиціями звертатись у приватні повідомлення.

Поділитися повідомленням

Да мы вот с сотрудником уже нашли он во вторник едет, если все понравится то и я туда поеду.

Поділитися повідомленням

Дякую за ссилки, але до них вже звертався, кілька днів тому. По першій ссилці не можливо додзвонитись і не відписують, а по другій, сказали, що поки що не виготовляють.

Поділитися повідомленням

А я в Зенике бухаю. Класснл здесь у Вас.

Может соберемся завтра пыва попить? Еслм что мой тел 0501513970 также и вайбере..хотелось бы встретиться

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз