vedmid 2 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2009 від них класна пропозиція поступила - на говерлу зібратись хоча в карпатах не тільки говерла можна їх потягнути наприклад на скелі довбуша або зібратись і прошвирнутись по нашим замкам - тоже є на що подивитись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2009 зібратись і прошвирнутись по нашим замкам - тоже є на що подивитись я підтримую ідею з замками!!! це думаю буде дуже цікав, хороший маршрут і просто відпочити також знайдеться, короч я ЗА! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2009 я також за. Бо давно сам там небув. Хочеться подивитися :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2009 Я не так давно был в Подгорецком (на реставрации, осмотр только снаружи с задней части) и в Олеськом замках, а также в Почаевской лавре. Интересно было бы проехать по другим замкам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZluiSobaka 30 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2009 Зустрілись Приємно поспілкувались, дуже радий був з вами усіма познайомитися. Тепер чекаю вас в Києві :tsr: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2009 Зустрілись SmileПриємно поспілкувались, дуже радий був з вами усіма познайомитися. Тепер чекаю вас в Києві Tseluu ruchku ну що народ - пропозиція прозвучала можна зібратись пару машин і рванути туди на день-два якщо по пару чоловік в машині і скинутись на бензин - нехілий пробіг получиться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2009 Ну, тоді давай нову тему......... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2009 народ, з вас хтось забрав наклейки, ті шо я залишив для vazika? чи ви їх залишили там ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2009 Если всё будет нормально, то поприсутствую на вашей встречи в Марте, если вы конечно против не будете Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2009 Ласкаво просим!!! :beer: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2009 народ, з вас хтось забрав наклейки, ті шо я залишив для vazika? чи ви їх залишили там ? наклейки забрали якщо не помиляюсь - вони у Вані (JoniVan) Если всё будет нормально, то поприсутствуюна вашей встречи в Марте, если вы конечно против не будете Smile думаю з нас ніхто проти не буде, а будемо лише раді ти як будеш їхати заздалегідь попередь коли і скільки часу тут будеш - якщо позволить погодка - можна буде поїхати за місто, а як ні - всеодно щось придумаєм цікавеньке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2009 Хочешь расмешить бога раскажи ему о своих планах. Ну что бы там нибыло планирую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZluiSobaka 30 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2009 ну що народ - пропозиція прозвучала можна зібратись пару машин і рванути туди на день-два якщо по пару чоловік в машині і скинутись на бензин - нехілий пробіг получиться О! То что нужно реакция!!! :mat: Давайте, обдумайте эту тему и приезжайте! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black3383 1 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2009 vedmid 1. Коли ти нам свою машинку покажеш??? 2. Згідний з EDoctorом Нову тему давай !!! , або переносимся сюди "глобальна встреча западного региона" Посилання (навіть в цій темі Slip давав пропозицію). 3. Мені всеодно куди їхати (Говерла, замки і т.д.), тільки би машина їхала і був час і можливість $. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2009 1. Коли ти нам свою машинку покажеш??? на тижні мають сказати скільки буде коштувати переоформити, потім треба з дверками порядок навести, щоб полюдськи закривались, підкрильники, амортизатор закріпити, щось не йде зарядка на акум - треба розібратись короче, думаю, ще до кінця місяця треба потерпіти 2. Згідний з EDoctorом Нову тему давай !!! , або переносимся сюди "глобальна встреча западного региона" Посилання (навіть в цій темі Slip давав пропозицію). 1. Тему створю - "Мегапробіг Львів-Київ" як вам така назва? 2. Переноситись не будемо - ми тут обговорюєм зустрічі у львові, а не західного регіону Але одночасно можемо обговорювати глобальну зустріч 3. Мені всеодно куди їхати (Говерла, замки і т.д.), тільки би машина їхала і був час і можливість $. Оце ти правильно сказав Але було б бажання, а решта можна організувати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_JONIvan_ 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2009 ахаха)))) ви кумедіянти і мічтатілі))) ми у Львові нормально зібратися не можем, а ви вже в Київ пхнети :shock: та й просто в вас все, "їдем в Київ на зустріч, так просто всьо ніби той Київ за 150км :shock: " особсто моє відро фіг туда доїде :D НО!!! в майбутньому я б таке розглядав))) slim_painter Вазікові наклейки в мене, він в курсі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2009 особисто я говорив тіки про екскурсію нашими замками! то не є дуже далеко і дорога хороша. дальше я теж не поїду. хай вони поїздом приїжають сюда і зробим блін екскурсію :D . так само і далеко в гори, я на тазіку і близько не попрусь на перевал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2009 ахаха)))) ви кумедіянти і мічтатілі)))ми у Львові нормально зібратися не можем, а ви вже в Київ пхнети :shock: та й просто в вас все, "їдем в Київ на зустріч, так просто всьо ніби той Київ за 150км :shock: " особсто моє відро фіг туда доїде :D НО!!! в майбутньому я б таке розглядав))) slim_painter Вазікові наклейки в мене, він в курсі Хм, реаліст....... Реально, думаю, що в мене машина в гіршому стані ніж, у JONIvan, чи я помиляюсь? :shock: Реально, можу на 100 км ризикнути, а ось 1100 км, це вже треба бути впевненим у машині серйозно........ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2009 я так розумію - за київ поки забули а як щодо пропозиції SLIPа? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2009 Привіт , створив в контакті групу ВАЗ 2101 класика Львів , заходьте ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2009 блін, в мене пару днів назад ця думка з"явилась, ти мене випередив, молодець! Посилання можна мені в адміни? :oops: я шось буду мутити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2009 slim_painter, запросто ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2009 Народ давайте перше поїдем десь по області, а потім вже будем говорити про КИЇВ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2009 так я не понял, то как вы на счёт встречи з Ровенскими представителями??? только когда потеплеет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2009 Юра, Запросто . Хлопаки шотам нарахунок прапорів і іншої клубної атрибутики? Я побачив тут кіївляни на піцу збираються можебнам шось схоже замутити на суботу , оскільки бар на Окружній замовлено (знов) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах