Юра 1 Скарга Опубліковано: 26 січня 2009 vedmid за карточками нужно обращаться к Масяне Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 січня 2009 Юра я вже Масяні відписався буду замовляти партію для одноклубників (десь 10 штук, можливо більше) чекаю форму для заповнення Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 26 січня 2009 Цікава, думка............ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 січня 2009 ну що будемо на шашлик їхати на вихідних? нет обіцяє похолодання, але якщо болота не буде, то можна сміливо їхати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 27 січня 2009 Якщо примерзне болота небуде , можна на Глино-наварію зїздити ! Але може хтось знає інше місце? :poz: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 27 січня 2009 Ну, якщо треба водойму, то ще є пару штук коло Львова.......... Але там лід, Fani тільки не кажи що ти купатись будеш? І до речі, хто там хвалився що вміє маринувати м'ясо добре? :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 27 січня 2009 EDoktor не купатись небуду , я запропонував місце яке недалеко від міста і природа там непогана . Давай ти шось запропонуй а ми послухаєм !!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 27 січня 2009 Місце,як місце.... Просто там вже дрова закінчились 2-3 роки тому, ось до чого я......... А може в тебе вишня суха є? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 27 січня 2009 ні вишні я нажаль немаю, але маю сокору в машині! :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 27 січня 2009 ненаю, погода зіпсувалась. ше того тижня я б не спішив. але полюбе, як надумаєте їхати, то я цього тижня не їду 100% Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 27 січня 2009 ненаю, погода зіпсувалась. ше того тижня я б не спішив. але полюбе, як надумаєте їхати, то я цього тижня не їду 100% В принципі, щойно вівторок закінчився, а до кінця тижня ого, ще скільки........ :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 27 січня 2009 я також на шашлик не зможу нажаль, сесія, грошей нема, а ше екватор на носі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 28 січня 2009 шкода EDoktor, ти ж казав в (вроді) сільпо непогано маринують а якщо на новому львові - то там треба заздалегідь замовляти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 28 січня 2009 слухайте, а нах нам та природа, давайте в когось в гаражі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black3383 1 Скарга Опубліковано: 28 січня 2009 fen жовті карточки зняли :Yahoo!: :Yahoo!: , так що з тебе пиво на шашликах :upl: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 28 січня 2009 Що за ЖОВТІ КАРТОЧКИ? :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 28 січня 2009 слухайте, а нах нам та природа, давайте в когось в гаражі Smile я за, тільки гаража в мене нема а в кого є? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black3383 1 Скарга Опубліковано: 28 січня 2009 Що за ЖОВТІ КАРТОЧКИ? :shock: Йому на ЛТК бонусів були таких надавали :D ПіСі: При такій погоді, як зараз, я собі шалик не уявляю, погода буде, або мороз/сніг, або болото, от від цього і треба відштовхуватися (давайте креатив)!!! :cccc13: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 28 січня 2009 слухайте, а нах нам та природа, давайте в когось в гаражі ось така була пропозиція залишилось тільки гараж знайти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 28 січня 2009 Пропоную також влаштувати якісь мінімальні покатушки ! на вихідних !! :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 29 січня 2009 Хтось на рахунок того магазину був прав, ціни там цікавіше ніж на базарі....... Пропоную також влаштувати якісь мінімальні покатушки ! на вихідних !! :oops: Якщо трохи підлікую машину то можна, але часу нема............ Хоча, треба їхати викупляти необхідні запчастини і заказувати чого бракує і не відкладати це до Пасхи китайської............. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 29 січня 2009 я планую того тижня туди зайти Може запропонуємо їм співпрацю? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 29 січня 2009 шо то всі так на вихідних зайняті??? :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 29 січня 2009 я буду на зустрічі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 29 січня 2009 EDoktor, vedmid шо за магазин? дайте адресу. чи во про автодоктор? стосовно покатушок я тіки за оьома руками і ногами, тіки курча мать, машина зара не готова до того і в гаражі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах