EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2009 сорі мужики, я весь день з дівчиною, як не як її свято :oops: я шось думав шо встигну, ну але ви самі думаю розумієте Яке свято? :shock: Ти що не чув новин? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2009 Ага! Я тут розумієш прийшов на пиво, за дівок випити, а нам кажуть, Тарасьо не подзвонив, в нас сьогодні баби рулять! Та ми думали на гаваї злітати, але лаве не вистачило, так ми дьошива і сердіто на МЕТРО покаталися!!!!)) :cccc6: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2009 slim_painter Такшо ти попав!!!!!!! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2009 Ото вже тошно! Тепер ти ставиш шашлик і пиво, і везеш всіх в Брюхи на слалом. Де ти всіх запхаєш я не знаю, але мусиш!:) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2009 Як на рахунок покатушок, через тиждень на вихідних (субота або неділя) ! Звичайно глянем по погоді! Мені впринципі, що сніг, що дощ, що ясна погода!)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2009 Незнаю як в мене вийде з роботою!!!! :poz: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 8 березня 2009 Яке свято? :shock: Ти що не чув новин? шось не поняв. :D стосовно шашликів і пива. я теж шось не поняв, ви собі гоните :D :D :D стосовно завезти на слалом, то без проблем(звісно за відсутності снігу), бо я вже нарешті після повного ремонту передка, такшо продовжую далі кататись а от стосовно наступного тижня, то не подумайте шо я відмазуюсь, але зразу кажу шо мене не буде. в дівчини день народження :oops: vedmid монтажка давно є, велика. чи тобі ше тре маленьку? як тіки, так зразу віддам/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 9 березня 2009 в мене велика і маленька наклейка - роби висновки намікну: клеїти буду обидві Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2009 Якщо хтось буде їхати на слалом, то пишіть до кінця тижня, я якщо буду машиною, то так само поїду! Рванем колоною! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2009 Може комусь несподобається (ногами не копати) ,пропоную якщо зремонтую машину до слалому по бортам зробити наклейки Посилання десь півтора на пів метра , замість прапора ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2009 Fani, шо то таке за два повідомлення зразу?????? :shock: Але якщо хтось і погодиться то треба ті наклейки робити різними кольорами, бо наприклад стандартні білі на білих машинах (така як в мене) вони шо є, що їх нема! Треба приглядатись! Але є інша пропозиція, штурмувати процес з обробки макету і виготовлення нормальних прапорів! Думаю що на цей слалом не встигнем зробити, так хоть на сезон весняних слаломів виїдем нормально! :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2009 vazik_lvДети бачиш два повідомленя :D Ну я можу свою машину запропунувати , і чорного кольорк наклейку . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2009 Ого!!! То знаить в мене шось нет глючить або мене! Соррі! Ну чорного я думаю можна! Якраз Masterio буде добре, а то він бідний навіть сніг вчора не скидав з машини, щоб ржавчину не було видно! :D :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 9 березня 2009 я ЗА наклейки! але також пропоную ше додаткову пропозицію у вигляді тимчасового прапора. тобто: звичайна якась тканина вишневого кольору і білим балоно я зроблю трафарет! я тим займаюсь, такшо не бійтесь. типу емблема ВАЗ(сам значок, а не то шо на оригінальному прапорі) і підпис сайту чи "український автомобільний клуб ВАЗ" бюджет: - або хтось дома знайде тканину, або купити підкладочну тканину по 12-14грн за 1м.п., якраз розмір прапора - білй балон 19-22грн, хватить на декілька прапорів - ну і вудочка якась або палка, хто шо знайде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2009 slim_painter Давай пробуй зробити один екземпляр і викинь фотку на форум! Якщо вдасться, то зробиш ще пару штук! А ми грошима скинемся! Спінінг я мабю 3-5 м! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2009 vazik_lv Моїй капейці хібашо могила поможе, а не наклейка. :D А на рахунок прапорів я за!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2009 slim_painter і треба тобі того мінінгіту? :wink: може зробити навпаки! зібрати гроші, зробити нормальний один великий прапор. якшо на білій тканині то буде не дорого коштувати. викидуйте фото-приклади прапорів і не партесь! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2009 andy_sniper Так в тому то і розходиться що треба продумати як робити той прапор і не спішити, бо фон наскільки я розумію має бути червоним! А хочеться чим пошвидше! Але над оригіналом треба задуматись! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 10 березня 2009 червоний фон??? Ви ж не москалі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 10 березня 2009 slim_painter допиши Львів і скинь мені на електронку я попробую зробити тестовий червоний фон??? Ви ж не москалі ні, але прапор повинен бути однаковим думаю колір тут не причому якби був синій - ти б сказав голубі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 10 березня 2009 slim_painterдопиши Львів і скинь мені на електронку я попробую зробити тестовий як це ти буш пробувати робити тестовий? тобто нормально друкувати і бідбабахати 150-200грн за тестовий прапор? :poz: а стосовно червоно, так ше й з тою емблемою, то взагалі ппц... мені не подобається, мені швидше машину поб"ють за той комунізм, бо там далеко не з першого погляду, особливо коли будем їхати, розбереш чи то автоклуб чи то парад комуністів. тому я за вишневий фон! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 10 березня 2009 Я за темно вишневий перламутр! Це може бути велюр вишневий, він і зробить перламутровий ефект! І білим або жовтим зробити напис, але слово ЛЬВІВ повинно обов"язково бути присутнім! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 11 березня 2009 slim_painter треба ще одну маленьку наклейу , якщо зможеш передати черезкогось на пиво ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 11 березня 2009 slim_painter ти дописав Львів? перешли мені вже готовий шаблон Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 11 березня 2009 slim_painterти дописав Львів? перешли мені вже готовий шаблон цього тижня нічо робити не буду. корел накрився, качаю новий. як тіки буде час, зроблю, і скину Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах