slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 21 березня 2009 ну з прапором ніяк. розкажу шо получилось. а от де, ненаю, пропонуйте. можна як ми домовлялись на парковці окружної Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2009 Мені підходить! Можеш ше в контакті написати про завтришні покатушки , там пару нових людей появилось! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2009 Давайте тоді завтра на 12:15 на парковці, на Окружній, а там вже і вирішим куди поїхати! Так хто точно буде на машинах? Якщо 3 і більше машин я буду 100%! :mail: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 21 березня 2009 ну вже є 3 машини: slim_painter Fani vazik_lv Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2009 slim_painter Fani, під питанням, він ще 100% не дав!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2009 Народ я ше покишо незнаю. Але постараюсь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2009 Завтра на 12:15 я незможу тому до когось замаячу ы скажу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 22 березня 2009 народ! ну то як? хто точно буде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 22 березня 2009 я буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 22 березня 2009 ДО УВАГИ ВСІХ ВАЗОВОДІВ!!!!!!!!!!! Покатушки переносяться з 12:15 (вул. Окружна) на 14:00 (вул. Північна) того ж самого дня!!!! Ви запитаєте яка причина????? :x БАГАТО ВСІ СПЛЯТЬ !!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 22 березня 2009 Я вже годину як несплю :D , але всеодно ще на 100% невпевнений шо буду ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 22 березня 2009 я буду будеш вечером на пиві? чи з нами на покатухи? якщо та, то я тебе з привокзальної можу забрати 13,30 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 22 березня 2009 Fani Молоток! Вже не спиш! :cccc12: Чекаємо тебе на Північній! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 22 березня 2009 а хто мене підбере? я ж пішки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 22 березня 2009 а хто мене підбере?я ж пішки ну я ж кажу, давай на 13,30 на привокзальну. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 22 березня 2009 де саме? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 22 березня 2009 Ше одного пасажира хтось візьме? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 22 березня 2009 а доякої години ви будету на Окружній ? я можу за пів години підїхати ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 22 березня 2009 Fani тобто до якої години ми будем на окружній. Ми збираємся на півночі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 22 березня 2009 На яку ви там збираєтесь ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 22 березня 2009 На 14:00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 22 березня 2009 :nzd: :nzd: класно поганяли сьоня!!!!! давайте відео і фото!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 22 березня 2009 Саша відео в студіо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 22 березня 2009 :silly: :silly: :silly: Ех Сьогодні :cccc13: позажигали на півночі!!!! Наступний раз треба пробіг по Львову зробити, в протест поганих доріг! :cccc7: :roga: :silly: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 22 березня 2009 Наступний раз треба пробіг по Львову зробити, в протест поганих доріг! :cccc7: :roga: :silly: ну то вже всі клуби м.Львова треба збирати! ідея не погана! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах