slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2009 я завтра зі своєю буду бавитись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2009 я до обіду заскочив на роботу, десь перша буду - дрга максимум а може і скорше - як піде Fani, vazik_lv чекаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2009 vedmid Ти тосол купив ? чи воду будеш заливати ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2009 1. на коли замовляти столик, субота чи неділя? 2. хто в неділю буде на скнилові? (я буду, як завжди ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2009 Я за неділю ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_JONIvan_ 1 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2009 slim_painter Можна мені дві? одна з ніком _JONIvan_ , але шоб була з тими пробілами знизу, білого кольору, напис ясна річ ззаду, бірюзовим кольором друга - червоного кольру, ззаду напис білими - Ідеальний менеджер "зірву все "крім поставок - кинеш в контакт мені, з мене велике піфо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2009 vedmid З"явилися термінові справи, напевно не зможу підїхати, вибачай! slim_painter На Скнилові може буду в неділю! На Окружну всеодно коли! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2009 Я за неділю!!!! slim_painter воно точно в коралі бо він подивився і сказав чи нема макету в коралі!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2009 воно точно в коралі бо він подивився і сказав чи нема макету в коралі!!!!!!!! ТОЧНО! а то вже просто шоб викинути на форум я замутив .jpg Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2009 А какие планы будут во Львове на 19 апреля? :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2009 ви мене сьогодні будете зустрічати? я думаю десь під вечір, годинка п!"ята хто має бажання - приходьте помагайте slim_painter поїдем за страховкою якби що - дзвоніть - йду доробляти як оприділитесь з часом - позвоніть, щоб я знав коли вас чекати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2009 vedmid свою помучу троха і приїду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2009 slim_painter Як підмутиш і будеш їхати то подзвони і я підійду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2009 slim_painter Тоді мені треба макет з коралу. Народ хто завтра їде на північ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2009 Masterio Я постараюсь приїхати , хочу реванш :twisted: vedmid Ти вже виїхав , як машина ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2009 Fani Я буду глядачем. Бо в мене вирвало ленжерон!! Тому звертаюся до всых хто може взяти одного пасажира Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2009 vedmid чекай розповіді!!! сорі, шо не зміг, 20хв назад тіки вернувся з гаражу %) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2009 неділя на Окружній 18,00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2009 не виїхав руль тяжко крутиться, мотор сильно гріється, не тяне коротше кажучи ппц... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2009 руль тяжко крутиться, мотор сильно гріється, не тяне коротше кажучи ппц... чекай, не будь таким песимістичним. якщо ти не виїжав з відтам, то то у всіх жигулях руль так тяжко крутиться, може ти просто до ланоса був привик. мотор гріється бо нема вентилятора, такшо нема нічо проблематичного. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2009 ше тут пишу хто їде на північ і може взяти одного пасажира? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2009 Masterio я наразі сам невпевнений шо поїду ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2-ешник 92 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2009 А какие планы будут во Львове на 19 апреля? :oops: А в ответ тишина... вот так любители ваз... :o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2009 2-ешник То паска всі порозїзджаються Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2009 Пропоную зробити пробіг 20го числа , маленькій такій пробіг з шашличком на природі ! хто шо хоче с цього приводу сказати кажіть чекаю ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах