_JONIvan_ 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2009 vedmidТо коли ми їдем тебе зустрічати біля воріт????? в суботу поміняю всі пильники, поставлю підкрильники, ще купа всього запланував якщо все буде добре - наступної суботи оформлю і УСЕ! лишиться розвал-сходження, регулювання фар, дещо по електриці... головне розібратись щоб йшов заряд на акум Значить так!!!!! :silly: Ми приїжаєм помагати тільки щоб ти скорше виїхав! :D :D :D 1. Пильники поміняєш сам; 2. Фари? Поставим лаппи сотки і регулювати не треба буде всюди світити, аж назад засвічувати! 3.Розвал - сходження можеш неробити доти поки в нас дороги не зроблять, а то тобі його вистачить на пів дня хорошої їзди! :D 4.На рахунок оформлення поможем, замовим номера і техпаспорт у C#@O$ (наклейки на ПВХ) і як каже SLIM - ВУАЛЯ! :mail: Все гініальне - просте, і вчать такому в НУ"ЛП":D пи.си. Ху із SLIM?)))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 березня 2009 1. Пильники поміняєш сам; поміняю 2. Фари? Поставим лаппи сотки і регулювати не треба буде всюди світити, аж назад засвічувати! фари стоять, треба ободки примутити, регулювати буду нормально, щоб не їздити як рагулі 3.Розвал - сходження можеш неробити доти поки в нас дороги не зроблять, а то тобі його вистачить на пів дня хорошої їзди! а резину пожере в мене ж мішеліни стоять 4.На рахунок оформлення поможем, замовим номера і техпаспорт у C#@O$ (наклейки на ПВХ) і як каже SLIM - ВУАЛЯ! вуаля це добре, але хочеться по закону Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 27 березня 2009 Ху із SLIM?)))))))) :shock: ну капєц..... :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2009 :x Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 28 березня 2009 slim_painter ТЕБЕ ЗАБУЛИ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 28 березня 2009 йду до машини - як визначитесь з зустріччю - дзвоніть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 28 березня 2009 субота 18:00 Окружна Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 28 березня 2009 Окружна так Окружна! Я без машини! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 28 березня 2009 Народ! Завтра 29 березня відбудеться жіночий слалом в Брюховичах, коли саме ще невідомо, тому що в 10:00 вони стартують на Олеськ, а після того в Брюхи! Тому пропоную зібратися поїхати туди десь на 12:00-13:00! Там на місці, якщо буде така сама погода як сьогодні можна буде організувати невеликий пік-нік!!! Хто ЗА????? Зголошуйтесь! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 28 березня 2009 Я як завжди Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 28 березня 2009 Хм, жіночий слалом, цікаво..... А де вони у Львові збираються :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 28 березня 2009 Постараюсь попасти на пиво , але буду трошкі пізніше ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 28 березня 2009 По голосуванню більшості завтра рюховичі відміняються, на 15:00 на вул. Північній! :git: :mail: :pri: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 28 березня 2009 а в мене вже техогляд і техпаспорт на руках Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 28 березня 2009 а в мене вже техогляд і техпаспорт на руках :pri: :pri: :pri: :pri: :mail: :mail: :mail: :pri: :pri: :stp: :roga: :beer: :beer: :beer: ВІТАЄМО!!! ВІТАЄМО!!! ВІТАЄМО!!! ВІТАЄМО!!! :trud: ВІТАЄМО!!! ВІТАЄМО!!! :ser: Так що на наступну суботу урочисте спущення на асфальт?????? :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 28 березня 2009 ПРОДАМ ДЕШЕВО НА ВАЗ. ЦЕ ВСЕ ШО У МЕНЕ У ПІДВАЛІ ЗАЛИШИЛОСЬ Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 28 березня 2009 а в мене вже техогляд і техпаспорт на руках :pri: :pri: :pri: :pri: :mail: :mail: :mail: :pri: :pri: :stp: :roga: :beer: :beer: :beer: ВІТАЄМО!!! ВІТАЄМО!!! ВІТАЄМО!!! ВІТАЄМО!!! :trud: ВІТАЄМО!!! ВІТАЄМО!!! :ser: Так що на наступну суботу урочисте спущення на асфальт?????? :wink: і шампанське об лобовуху :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 28 березня 2009 Всьо ти береш! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 28 березня 2009 vazik_lv за раді того можна Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tazik2101 1 Скарга Опубліковано: 28 березня 2009 в яку сторону годиник переводити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 28 березня 2009 tazik2101 На годину в перед ! :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 28 березня 2009 tazik2101 в перед Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 28 березня 2009 tazik2101 в перед Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 28 березня 2009 всі так хором Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2009 в яку сторону годиник переводити На годину вперед, ось........ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах