2-ешник 92 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2009 Fani Киев 20-го Николаев 18-го Но пробег -- это не обязательно. Хоть просто встречу праздничную можно организовать с чаем-кофе в термосах :wink: с бутербродами и т.п. Это как минимум. В Киеве готовится большая программа. Хочется провести мероприятие по всем филиалам по всей Украине+ празднование будет межклубным. Т.е. к нам подключатся ребята из других Клубов ВАЗолюбителей: ЛадаСиндикат,Лада-Калина, 2112, 2101.ком, 2108, Нивоводы... Название мероприятия "Весенний Автопарад ВАЗов "День рождения "Копейки"". Идея акции -- собрать вместе людей, которых объединяет любовь к марке и повеселиться Вот тема о том, как в Киеве оттянемся 20-го апреля Посилання а по регионам этто как?вернее в чём суть? Суть в том, чтобы параллельно с Автопарадом в Киеве прошли Автопарады, или иные мероприятия (хоть Праздничные сходки) по другим городам Украины. Остальные ВАЗолюбительские Клубы (Калины, Восьмёрошники, Нивы и т.д) присоединятся и в Киеве и по Регионам. Формат в Киеве: 1)сбор, обклейка машин разных Клубов праздничными наклейками, (наклейками обеспечим и все регионы) 2)пробег под Флагами всех Клубов, (флаги в Киеве есть, в регионах прийдётся срочно заказать) 3) финальный фуршет-банкет + весёлые конкурсы (Петро готовит) В Регионах формат может отличаться. Продумайте, мож и Киев идеи какие-то позаимствует Суть в том, чтобы Празднование было Всеукраинским и межклубным Фактически День Рождения Копейки -- это День Рождения Автоваза. В массмедиа всё будет прописываться, как Всеукраинское и Межклубное. Нужны будут фото-видео материалы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2009 Но пробег -- это не обязательно. Хоть просто встречу праздничную можно организовать с чаем-кофе в термосах :wink: с бутербродами и т.п. Это как минимум. тюю.. не сміши в нас кожного тижня зустрічі проходять іто серйозніше не тре так дуати погано про Львів! в нас все продумано. а на найблищій зустрічі обговорим святкування Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2009 2-ешник ОК , пасибо . Так давай хоч приблизно прикінем по даті , щоб більше людей мало змогу прийняти уячсть ! Ато покі зберемся пізно буде ! ше треба буде оприділитись маршрут пробігу і з фінансами ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2009 і де ви всі були?!!! :girl: :girl: :girl: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2009 то хто коли їде замовляти футболки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2009 короче, так як Masterio казав шо якість футболок не дуже. давайте всі на пошуки точок де можна купити білі, чорні, червоні, футболки без малюнків і надписів, не дорого, і більш-менш якісні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2009 ЧОМУ КЛУБ НЕ РОЗВИВАЄТЬСЯ! мало народу було! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2009 andy_sniper все буде з часом не нервуйся :frfr: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2009 Пропоную 20 або 21-ого зібратись на шашличок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Prosto81 1 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2009 Скильки зараз коштуе копийка нормальна у Львови Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2009 Народ давайте зробим так я візьму одну футболку та шо якість має чуть чуть чуть кращу ви подивитесь на неї а тоді будем шось говорити. Можа і та футболка підканає :poz: А на рахунок параду і шашличка то COOLно.Але я би казав шоб робити його то десь аж 23-24, томушо багато хто порозїзджається по селам дідам і бабам. :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2009 Давайте зберемось 21 . А ви зара пишіть кому підходить кому ні , і будем вирішувати коли краще ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2009 я вприницпі будь-коли можу, але НАЙКРАЩЕ було б 20, то вихідний, обливний понеділок, не спорю, може комусь тре буде роз"їхатись, але давайте якось то все перенесен і в понеділок гульбанем :roga: :ura: :friends: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2009 Я по парним працюю ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2009 пробіг та святкування відбудуться 20-го програму ми обговоримо на зустрічі думаю можна прокататись десь в район центру, а потім на природу - шашличок, безалкогольне пиво... я ж буду за рулем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2009 vedmid Тоді робим сходку цього тижня на вихідних , ЯВКА ОБОВЯЗКОВА !!! Обсудим хто зможе бути присутнім , можливо буде більше людей на іншу дату , мало сенсу якщо приїде пару машин робити пробіг (засміють) і треба хочяб один прапор ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2009 Masterio роби футболку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2009 сьогодні на ЛТК створю тему - заходьте відписуйтесь будемо орієнтуватись на 20-е число думаю це буде оптимальний варіант Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2009 Ок , але збори цього тижня будуть обовязково !!! треба багато чого обговорити ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2009 заходьте і пишіть хто буде брати участь тут: Посилання на вихідні збираємось точно я там писав - обговорити план дій, скласти меню, і почати збирати гроші Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2009 vedmid Ти інші клуби вазоводів запрошував ? Наприклад "КАЛИНА клуб" і інші ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2009 ІМХО але я б казав тіки 01-07. АЛЕ якщо будуть сильно бажаючі інших моделей то тіки за. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2009 vedmidТи інші клуби вазоводів запрошував ? Наприклад "КАЛИНА клуб" і інші ! наразі написав на "лада синдикат" а ви можете по інших клубах понаписувати, одразу давайте інфу - де писали і я дав ссилку на свою тему на ЛТК думаю треба буде все обговорення провести в ній запрошуємо народ, хто хоче (ВАЗоводи) на зустріч на вихідні - там будемо всі деталі обговорювати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2-ешник 92 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2009 Ребята, а вы не хотите централизовано всё сделать? Я и ЗлыйСобака Олег уже отписались по всем ВАЗовским форумам. Ждем теперь от всех городов список и программу наших участников (с 2101.орг), потом выкладываем на др.форумах координаты оргов, ссылки на темы, где идет обсуждение по регионам. Люди с др. Клубов сВязываются напрямую с оргами в Регионах, ну и договариваются. Ну мне так видится. имхо может возникнуть путаница, если все кинутся постить по всем форумам . vedmid а ты на ЛадаСиндикат видел в той теме мои посты? я там уже три недели агитирую, был у них на встрече Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2009 Мужики! Треба обговорити все на зустрічі і добре продумати (бюджет, меню, маршрут руху колони, місце проведення пікніка)! Бо толку з того що 20 збереться 2-4 машини!!!???? :silly: :shock: :puppy: ! Як робити пробіг, то треба велику колону машин, прапор, можливо майки будуть готові! Як все добре піде, то і може в тєлік попадем! Тільки уявіть величезна маса ВАЗів проїдеться центром і вулицями Львова, а потім вже пік-нік! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах