vedmid 2 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2009 Бо толку з того що 20 збереться 2-4 машини!!!???? от дивись: slim_painter, Fani, можливо Masterio, я, можливо ти - вже 5 машин, ще треба на драг поїхати - народ підтягнути, може ще з інших клубів народ підтягнеться, доречі Ваню треба спитати чи буде думаю з десяток машин назбираємо точно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2009 vedmid Я правда працюю 20го але постараюсь з кімось помінятись !такшо на 100% шо я буду невпевнений ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_JONIvan_ 1 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2009 Ваню ше не знає нічого, буде воно чи ні, всеж таки Пасха, маю їхати на бичку :D хоча в понеділок 20 повернусь в місто, але то є раз.... якшо не поварю до свят стойки, то на мене можете розраховувати тіки як на пасажира Буду знати шось точно, дам знати. Ідея супер Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2009 ти все-таки постарайся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2009 vazik_lv Футболок ше готових небуде до 20-го числа. vedmid На мене мож нерозраховувати шо я буду на машины. А так народ в нас реально ныфыга не вийде, тільки опозоримся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2009 а я вчора виїхав!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2009 vedmid ВІТАЮ :pri: :pri: :pri: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2009 vedmid вітаю , ні гвоздя ні жезла ! Будь обережний Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_JONIvan_ 1 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2009 а я вчора виїхав!!! а назад заїхав? :D ВІТАЮ :nzd: але важєй, дивисі в оба Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2009 заїхав сьогодні зранку slim_painter бачив де стоїть машина закинув заряджений акумулятор під капот, але ще не наважився їхати на роботу - десь 09:00-09:30 - машин багато ввечері поїду заберу З.І. А страховки то нема - мушу їздити дворами - штраф 850 грн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2009 vedmid і від мене прийми вітання! тепер мусиш їхати у Черляни! буде цікаво! хто їде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2009 andy_sniper я тепер незнаю чи поїду бо в неділю дощ буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2009 В мене були проблеми з нетом тому багато пропустив цікавого! А тепер все по-порядку: Masterio підтримую, 20 ще всі будуть святкувати, мене у Львові не буде, 21 вже навчання, хіба після обіду! Але коли тоді шашлик????? Думаюі найкраще 24 або нормально 25 (субота) вихідний, і пробіг встигнем зробити і шашлик! І народ не працює! ПОДУМАЙТЕ!!!! :oops: almaz andy_sniper коли там ті драги, а коли слаломи, і де саме, на котру годину??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2009 vazik_lv драг у суботу 14:00. мене їду на бичку у неділю село Черляни 8:00-9:00 Закінчення додаткового прийому заявок, реєстрація,передстартовий інструктаж, технічний та медичний контроль; 9:00-11:00 Тренувальні заїзди; 11:00-12:30 Кваліфікаційні заїзди; 12:30-13:00 Урочисте відкриття; 13:00-17:00 Залікові заїзди; 17:30-18-00 Нагородження переможців. я з друзякою slim_painterом їхаєм вже разом. у суботу вирішуйте шо по чому, доведете мене до відома. дякую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2009 almaz а шо дощ перешкода для тебе? парасолю в руку і гайда з нами! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2009 andy_sniper то що і в суботу і неділю драг????? :shock: :shock: :shock: А слалом коли? :shock: Черляни в неділю, ТАК? (драг) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2009 vazik_lv Суботу на півночі ДРАГ. А в неділю в Черлянах СЛАЛОМ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2009 на драг я не поїду а от в на слалом в Черляни полюбе!!! АЛМАЗ не сци! дощ не поміха! беру тебе на борт і всі давайте!!! то буде шось!!!! :x Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2009 Я їду тільки на слалом! Хто їде так само, то пишіть до суботи до вечора, поїдем разом! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2009 народ маєте хорошого електрика? - нема зарядки акумулятора поїздив і він сів пробували - на високих оборотах - є на холостому практично нема боюсь завтра не заведу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2009 vedmid Попробуй поміняй реле заряду акумулятора ! Коштував до 20 грн. або сам генератор поганий це вже значно дорожче ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2009 slim_painter слім ти просто бомба :pri: :pri: :mail: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2009 Я навпаки в суботу ъду на драг.А на слалом неїду робота :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2009 slim_painter в суботу подзвониш, я напевно так само поїду!!!!! :pri: :pri: :mail: :pri: :mail: :pri: vedmid напевно в тебе помалу капітулює генератор :D , новий в районі 400 грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2009 Я в суботу на дачу , вечором на зустріч і в неділю наслалом ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах