EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2009 це де? Не доїжджаючи Миколаєва районного, або по іншому Задорожне........ Там має бути місце, це від Львова 50 км буде, ось........ І на трасі, буде колонну ВАЗиків видно гарно..... Головне, як кажуть погода, ось......... 50км? мені здається там всі 70-75 виходить Особисто мені по барабану де пити, лиш би додому було не далеко :D Ну якщо міряти від Галицького перехрестя, то може і вийде, якщо від стрийська-наукова, то 40 км виходить, це 99% точність. По бензину це 10-15 літрів вийде, колона буде їхати 60-90 км/год. Дорога, ідеальна, до самого повороту на Камарно.... На рахунок чистоти, можемо зробити розвідку на Байкал. Там, прибирають, тай менше смітять ніж у Брюхах, чи Наварії, грибів там ні хто не збирає, так що думаємо всі і думки пишемо.......... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2009 EDoktor А чогоб до Києва не зїздити ! а хулі ! і їхати красиво і взагалі , ми Львівський клуб ваз 2101-7 а не Миколаївський ! хвати гнати кудась за 50-60км від Львова. є хопоша пропозиція , їдем в брюхи або наварія , проголосуєм !!! за день два до приїзду туда колони і дружно прибираєм ! і чисто і не далеко , і самим приємно ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2009 Ось місце на Байкалі...... координати 49.551000, 23.928266 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2009 EDoktorА чогоб до Києва не зїздити ! а хулі ! і їхати красиво і взагалі , ми Львівський клуб ваз 2101-7 а не Миколаївський ! хвати гнати кудась за 50-60км від Львова. є хопоша пропозиція , їдем в брюхи або наварія , проголосуєм !!! за день два до приїзду туда колони і дружно прибираєм ! і чисто і не далеко , і самим приємно ! 24 квітня, ти прибираєш, приїжджаєш а там зайнято............. :D А потім, люди кажуть хтось прибирає......... :D Що 40 км це далеко? :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2009 Пропоную поставити це питання на голосування ! 1 Миколаїв 2 Наварія 3 брюховичі по результатаб буде прийняте рішня ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2009 А хто точно буде на машині. Fani а де саме то місце на наварії, про яке ти кажеш. З якої сторони треба заїзджати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2009 З тої шо дальше від Львова ! мені тяжко пояснити , можу показати ! я буду на машині ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2009 Fani БРЮХОВИЧІ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2009 almaz Дякою , чекаю слідуючі голоси! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2009 Гулять так гулять аби компанія була гарна, але дивіться щоб ми в смітнику не зависли я в автомобільній справі новенький (У) тому - що виберете то і будете мати якщо дорога хороша то можна і в Миколаїв вирішити треба якнайскорше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2009 vedmid Ти за Миколаїв , прожовжуєм опитуваня! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2009 Fani Миколаїв!!!!!!!!!!!!!! :x Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2009 ітак 2 за миколаїв 5 за брюховичі і я 1 за наварію чекаїм слідуючих голосів ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2009 шашлик робим на площадці де сламом, + можна якусь фігуру на час поганяти, тобто я за брюхи і ше + 2 голоси від моїх кентів :mail: на Жигулях. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2009 А хто взагалі буде на машині? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2009 кожен мусить бути на своїй машині Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2009 кожен мусить бути на своїй машині гг смішно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2009 кожен мусить бути на своїй машині гг смішно НІФІГА НЕ СМІШНО!!! :girl: :girl: :girl: всі на машинах своїх!!! алмаз - ти виняток ну і хто ЗОВСІМ не на ходу теж виняток я підтримую ідею Saba. фігурка якась, я тоді їду в гараж за колесами лисими, спробую спалити короче я і за брюховичі і за наварію, але проти тусувати далеко в миколаїв чи де то. Fani рахуй мій голос як хочеш :D ааа, ну я на машині 100% Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2009 2 за миколаїв 5 за брюховичі і я 1 за наварію Покішо в нас така " картина маслом " Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2009 Fani :o :o :o УЛЬО?!! ти мене забув :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2009 slim_painter ні , я добавив +1 до Брюхович 3 за миколаїв (EDoktor,vedmid,Тарас) 5 за брюховичі (almaz,Saba2106,+2,slim_painter) і я 1 за наварію Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2009 slim_painter о, точно і в мене є два кола старих, ше треба масло переробку трохи :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Тарас 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2009 vedmid Я хочу карточку. Мій імейл lupuna@mail.ru Народ, яб теж не відмовився зїздити з вами на шашличок,але не знаю на яке число точно призначена в мене біржа, на 24 або 25. Якщо на 24, то я буду... а я за Байкал,(Миколаїв). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2009 slim_painter Для мене ше можна зробити вийняток? Ти сам маєш зрозуміти чому :D . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2009 slim_painterДля мене ше можна зробити вийняток? Ти сам маєш зрозуміти чому :D . та розумію. будеш пасажиром Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах