Fani 1 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2009 EDoktor Можливо за годину ! зможу вирватись ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2009 ну то шо їдем чи не їдем??????!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2009 За пів години можу їхати , тільки в Миколаїв непоїду , далеко ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2009 Fani Їдем тоді хоть на наварію. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2009 Masterio я на своїй непоїду , мені треба втулку на амортизаторі поміняти , ато по тим дорогам розібю втулку до металу буду мати купу роботи ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2009 я в шостій поїду в пустомити тому в мене не получиться доречі в пустомитах на ріці є місце це біля роз"їзду на щирець і на семенівку ще тоді я встигав, а тепер сорі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2009 vedmid В пустомитах галімо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2009 відпишетесь як з"їздили і чи взагалі поїхали? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2009 slim_painter, неїздив ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2009 Всі довго думали, а мене сьогодні знову з болота витягали........ Зато шашлик був смачний ух........ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2009 а я вчора так непогано з"їздив по трасі воно звичайно прікольніше чим по місту машину не приходиться дьоргати лишній раз Київ відсвяткував! кому цікаво - можуть глянути тут: Посилання наше завдання зробити не гірше багато фоток нафоткати доречі, ХТО МОЖЕ ВЗЯТИ ВІДЕОКАМЕРУ? було б непогано записати пробіг і святкування і ще одне - напишіть хтось хоч щось в темі про день народження копійки на ЛТК, бо там останні 5 повідомлень - мої Боюсь щоб мене не забанили там як приклад - можете закинути якусь інфу про пробіг і святкування Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2009 vedmid Покішо нема шо писати ! Наразі більше голосів за Брюховичі , опитування триває до 23квітня , можливо ситуація поміняється , внас ще не голосував ВАЗК , і Ваня ,Masterio, Блек, активніше чекаєм ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2009 обзвонив народ: наразі 6 машин буде точно ще хлопаки обіцялись притянути кілька друзів з машинами я вчора біля Марселя поговорив з одним чуваком на копійці - казав що постарається бути візитки обіцяють на п"ятницю пропоную в суботу по пару рублів скинутись на візитки (буде 1000 штук, і в мене 130 грн лишніх нема), тому пропоную хоч по 15-20 грн скинутись якщо назбираю більше - буде на наступну партію Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2009 О! візитки це супер! шкода шо зараз їх нема, а то є кому роздавати. короче був я сьогодні в Брюховичах спеціально: 1, площадка просто супер шоб гарно порозтавляти наші машини і пофоткатися! 2, місця для святкування є багато, але можливо буде зайнято і було б кульно зранку завезти когось шоб забив, але хто згодиться? 3, сперечатись не буду, засмічено троха, наші люди натуральне бидло! :girl: але то не є аж дуже страшно і нормально. 4,близько, зручно, дорога хороша + близько дуже площадка. короче я полюбе за брюховичі. і Вазік теж, дзвонив мені, просто немає доступу до нету. vedmidти одразу пиши хто на машині і скіки в ній пасажирів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2009 Всім здоров, я вже приїхав, а в Карпатах нет не тяне в мене! Був два итжні тому в Наварії брудно ужасно! В Брюхах чистіше! Знак колони хто зможе роздрукувати на кольоровому принтері????? Бачив я як відсвяткував Київ, кульно :pri: :pri: :pri: МУЖИКАМ ЗАЧЬОТ, ТАК ТРИМАТИ!!!! Камеру можливо і візьму, фотік буде точно! Значить так: Fani Поїдеш першим!!!!! В тебе машина найбільш схильна до класики! Далі будем розташовувати машини в порядку зростання моделей, 2101, 2102, ....., 2107! Я напевно буду замикаючим :D :D :D ВСІМ ВИМИТИ МАШИНИ, ПРОВІРИТИ ФАРИ slim_painter Що там з прапором???? Можливо зробим хоть трафарет??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2009 Номерацію машин будем робити? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2009 vazik_lv Там хтось по року випуску хтів сиавити ! ну по серї само собою ! За таку честь машину ВІД№дарашу до блиску ! Але прапор тре полюбому !!! :yaya: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2009 Fani Fani Fani пробивай прапор, треба зробити, тобі його везти!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2009 vazik_lv маю принтер кольоровий струйний, але фарби нема машинку помию, габарити працюють, знаки колони треба попробувати зробити, накрайняк може хтось роздрукує на фірмі (комп. клубі), а гроші віддамо особисто я планую заїхати в суботу зранку на базар і подивитись - може закуплю пару штук або хто має час - може заїде на базар і купить знаки? гроші, звичайно, віддамо по скільки людей в машині не скажу - не помню хто казав, що приїде з друзями, але якісь нелади з машиною, тому пасажирів треба буде забрати до себе спробуйте запросити друзів чи знайомих на машинках якщо ВАЗ - то підуть в основі колони, якщо ні - можуть в хвості - як друзі клубу ще одне - якщо хтось поїде на автобазар, візьміть мені 2 знаки "У" вони там копійки коштують - замахали шумахери - сигналять і сигналять, а так може б не вийо... дооречі, якщо будете закупляти для колони і для мене на базарі знаки - дайте знати максимум в п"ятницю ввечері, щоб я не накупляв лишнього нарахунок номерації машин - це що за прікол? навіщо? построїмо колону і кожен запам"ятає хто за ким в групі має їхати відповідно, лідер групи починає маневр (наприклад перестроювання в лівий ряд, щоб об"їхати маршрутку, чи припарковану тачку), а замикаючий займає місце в лівому ряду так, щоб ми могли спокійно перестроїтись тому треба буде забезпечити, по можливості постійний, зв"язок між лідером колони і замикаючим груп, я так думаю, буде небагато, тому було б добре обговорити якісь умовні сигнали, наприклад, мигнути дальнім, коли можна свобідно перестроюватись деталі обговоримо перед виїздом Не забудьте зробити кілька комплектів клубних наклейок про всяк випадок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2009 Оскільки рацій в нас нема, то думаю нам поможе, надійний оператор мобільного зв"язку LIFE:) (безлімітка) Їхати будем по правилам, без вимахувань! Населенний - 60 км/год, трасса максимум 90 км/год! Але треба заглянути в правила, з якою швидкістю має право рухатись колона! vedmid тільки починає карєру водія, тому поважати, необганяти, непікати! На рахунок пресси, і телебачення, думаю можна кинути на офіційний сайт РадіоЛюкс, ТРК ЛЮКС, запрошення чи повідомлення, про наш пробіг! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2009 непогана ідея ти кинеш чи мені пошукати? доречі, може хтось має fm модулятор і файну музичку - можемо зробити, щоб в кожній машинці грало одне і теж Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2009 vedmid Я маю ФМ модулятор але то г далеко нетягне ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2009 vazik_lv пробивай ТРК Люкс, а я спробую 12-й канал і Міст Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2009 УВАГА!!! УВАГА!!! УВАГА!!!! На наш пробіг запрошено журналістів з ТРК ЛЮКС Я дзвонив, і запросив їх! До кінця тижня, вони мають передзвонити і уточнити дані! vedmid Пробивай МІСТ і 12-й! Я ще попробую НТА, в мене там знайома має бути, вона завжди веде репортажі з ЛТК, з драгів, слаломів! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2009 Fani Начисти хром на бампері і рєшотці, шоб їм камери позасліплювало! Все ж таки першим їдеш!!!!!! Сигнали в кого не працюють, постарайтеся зробити! Напевно зробимо зупинку біля пам"ятника Міцкевича, і організуємо фотосесію! Треба велику к-сть машин ВАЗ! Хто немає атрибутики (наклейок), постарайтеся наклеїти! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах