Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Народ, поможіть, пєчка не гріє!!!!!! Ледве ледве тепле повітря!

Мотор нагрівається нормально, не за швидко і не задовго!!!!!

Шо робити??? Знімати радіатор і кранік??? Чи міняти? Тосол зливати треба чи можна обійтися і без того?

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
Народ, поможіть, пєчка не гріє!!!!!! Ледве ледве тепле повітря!

Мотор нагрівається нормально, не за швидко і не задовго!!!!!

Шо робити??? Знімати радіатор і кранік??? Чи міняти? Тосол зливати треба чи можна обійтися і без того?

на мою думку печка в жигулях дуже загадкова штука.Довгий час неміг навчитьсь нею правильно користуватись. Тепер користуюсь так, вроді виходить їздити з незапотівшими вікнами.

-Прогріваю машину з відритим краніком печки. (пробую рукою кранік чи теплий, обережно можна попектись)

-Закриваю шуфлядку, та яка дає повітря на ноги, тоді більше йде на вікна.

-Відкриваю забір повітря з вулиці "повністю відкрито".

-Вентилятор пічки на друге положення - максимальне.

І Ташкент:)

Потім коли салон машини прогрівся включаю вентилятор на першу швидкість , відкриваю подачу повітря на ноги, і забір повітря з вулиці залишаю відкритим на 20%.

Поділитися повідомленням

vazik_lv, спочатку переконайся, що краник пічки працює - запхай руку до краника і, рухаючи ручкою, перевір рух заслонки краника. Пізніше попробуй шланги входу і виходу з пічки - обоє гарячі? пічка може погано гріти, якщо туди налетіло багато всякого сміття, а сам радіатор погано ущільнений в корпусі і повітря іде мимо нього. Переконайся, що достатньо тосолу в системі.

Поділитися повідомленням

VETERAN, а хз вроді теплі шланги входу і виходу, шоб кип"ятком були, то нє, але пробував всі решта патрубки вони вроді такої самої температури!!!!

Краник ніколи не перекривав і не відкривав, ще до недавна нормально гріла, а тепер шось не так!!!

Поділитися повідомленням

vazik_lv,пічка може погано гріти, якщо туди налетіло багато всякого сміття, а сам радіатор погано ущільнений в корпусі і повітря іде мимо нього. Переконайся, що достатньо тосолу в системі.

А машина під деревом не ночувала?

Поділитися повідомленням

Можливо є бажаючі покрутити гайки і шось зробити в своїй машині ? Пропоную влаштувати "суботник"

Поділитися повідомленням

Fani, ай шо ж ти не подзвонив!!! Мене на форумі не було!!! Я цілий день в гаражі сам був, з пєчкою махався!!!!

Кароче, як зняв я сьогодні радіатор з краніком, мені відпало всяке бажання його промивати і продувати, там таке всьо було засране, шо дивуюсь як там взагалі міг тосол текти!!! Поміняв я радіатор + кранік на новий!

Незнаю чи добре, але взяв дешевший за 120 грн алюмінієвий, кажуть шо прослужить нормально, та і тепловіддача краща ніж у мідного!!! Мідний 280 грн!

Завтра буду тест-драйв проводити, бо поки доїхав додому то мотор ще не встиг нагрітись толком, але навіть на ледве прогрітому моторі було чути шо тепле повітря почало іти!!!!

Думаю шо добре зробив!

Поділитися повідомленням

vazik_lv, фігасє ціни пішли 8 ) Я пару років назад купляв оригінальний кранік за 35 грн

Я завтра валю до Братіка в Ковирі, хто має бажання приєднатись? М.б вийде бухнути пива)))

Поділитися повідомленням

LordMarko, если её разберу всю, то бухать мона будет до четверга :)

понедельник - среда на роботе буду до поздна :)

Поділитися повідомленням

LordMarko, то ціни на радіатор!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А кранік так і є 35-55 грн, але я його мав вже новий!

Поділитися повідомленням

Bratik, пофіг, мені машина поки не потрібна, головне що колеса сьоня перезув, можеш спокійно робити, час ролі не грає)

кстаті, за радіатор, на прошлому тижні мені один дядя підсказав де мого нарити радіатор від Тайги, тіпа той широкий що Я хочу поставити собі з 2 карлсонами. Казав що радіатор дето 400 грн вартує, а с навісним всім 700-800. Чьота Я думав воно дороже вартує, мені росказували то буде 1к грн ++

Змінено користувачем LordMarko

Поділитися повідомленням

LordMarko, фа-фа тобі сьогодні десь біля 12:00 на кульпарківській, я якраз виїжав з заправки, а ти повертав на Наукову!!!!! Я на Сенсі був!!!

Поділитися повідомленням

Зробив прибирання в гаражі і тепер продаю непотрібне мені!

1. Фара в зборі 2101 1шт

2. скло заднього стопа 1шт

3. Втягуюче реле стартера 2шт

4. Котушка 1шт

5.скло фар 2101 2шт

6. корпус підсвітки номера (хром) 1шт

7.ручка дверей, робоча, 1 шт

8.замок дверей 1шт

9.трубка охолодження від блока мотора до пєчки

10. Рамка під номер (хром) 1шт

11. поршня комплект

12.фонарь заднього ходу з кронштейном 1шт

13.фара від мопеда 1шт

14.ручки склопідйомника 2101-2103 2шт

Пишіть шо кого цікавить, про ціни домовимся!

Добавлено через 33 минуты

детальніше і фото є на ЛТК: Посилання

Поділитися повідомленням

Рамка старого взірця ?

Вже побачив .

Давай притримай корпус хром підсвітки номера !

Змінено користувачем Fani

Поділитися повідомленням

Добро всім дня. Я от зареєструвався тут щойно почитав переписки бачу тут народ хороший хоть і не багато вас зберається. Хотів би поспілкуватись, якісь поради послухати, тай пива випити. На зиму без машини точно, а зараз буде видно. Я так розумію з дівчиною можна приходити.Поки не обіцяю що буду на наступний раз, але хотілось би...пишіть

Добавлено через 3 минуты

Можливо є бажаючі покрутити гайки і шось зробити в своїй машині ? Пропоную влаштувати "суботник"

Діло то хороше але є питання де? на вулиці дубарь, пальці мерзнуть а мені всю оптику треба перекрутити...

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз