vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2008 Шановні клубчани скажіть хто на яких заправках заправляється у львові та в західному регіоні? чи є у Вашому місті заправки Галицької Паливної компанії? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2008 Во Львове заправлялся на ОККО которая на кольце Выговського/Кульпарковской/В.Велыкого. Пару раз на Лукойле что на выезде из города перед селом Сокильныкы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2008 Мене цікавить чи користувався хтось послугами Галицької паливної компанії? Мій шеф в мітсубіші клубі робить своїм карточки на знижку - казав і нам можна кого цікавить - пишіть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 27 січня 2009 я завжди на ОККО на кільці кульпарківська-в.великого і на липинського Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 27 січня 2009 Мене цікавить чи користувався хтось послугами Галицької паливної компанії? Мій шеф в мітсубіші клубі робить своїм карточки на знижку - казав і нам можна кого цікавить - пишіть Регулярно, там заправляюсь GFS, бензин у них нормальный. :good: Посилання Які умови і т.д. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 січня 2009 на GFC можу бажаючим зробити карточки в мене шеф в міцубіші клубі і робить ті картки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 27 січня 2009 Мені треба дві карточки Бензину п'ю, коло 200 літрів на місяць, залежить від активності їзди.... А так як я жадний, то мені ще треба 1 карточку, щоб була в запасі...... Що треба? :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 29 січня 2009 заповнити анкету і здати 5 грн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 29 січня 2009 Смотри личку....... А денег как дать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 30 січня 2009 Чекаю на результат........ Часом, може хтось знає де можна купити на бак "Кришу з ключем", має бути залізна........ :o а то на базарах нема зовсім......... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2009 EDoktor Такие крышки продаются в автомагазинах. Не уверен что из такого метала как старые, но факт что они есть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2009 заповнити анкету і здати 5 грн Як там справи з карткою? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2009 Я на Укр Нафті, заїзджати зручно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2009 Чекаю на результат........ Часом, може хтось знає де можна купити на бак "Кришу з ключем", має бути залізна........ :o а то на базарах нема зовсім......... На ОККО має бути. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2009 Чекаю на результат........ Часом, може хтось знає де можна купити на бак "Кришу з ключем", має бути залізна........ :o а то на базарах нема зовсім......... На ОККО має бути. На який саме? :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2009 EDoktor, можу дати кришку в тимчясове використання , безпроцентне :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Corleone 16 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2009 vedmid Немного не по сабжу, но всеже.....я вот в Киеве "заливаюсь" только на УкрТатНафта...и уже как 1,5 года на одной заправке у дома....ниразу траблов не наблюдалось...Свечи чистенькие, пальцы не стучат, обороты не скакают...заводится в любую погоду... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2009 EDoktor, можу дати кришку в тимчясове використання , безпроцентне :D Кришка супер, така як треба, навіть люк бака закривається........ :good: Але вона напевно має років 20 як мінімум, навіть знайшов на ній ціну 4 рубля........... :D Поки, не один майстер не береться за ремонт її замка........ :puppy: Всі кажуть, що це не реально, кажуть кипи собі нову........ :o Мол дешевше буде........ :twisted: Але, думаю я її знайду де відремонтувати, ось...... На разі Благодарю....... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2009 Користуйся і шоб неломалась як зремонтуєш :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2009 Пішов, зараз до машини за ВДШ-кою, а там такий мороз, що ледве задні двері закрив, ух........ Зараз ВДШ-кою залью, цю кришку, може відпустить, а то щось тим майстрам не дуже вірю........... :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2009 Сьогодні, добрався до баку, знімав бак, бо бензином пахло в салоні...... :cry: Зливав весь бензин, в прозору каністру. Я заправляюсь тільки на GFC-Галицька Паливна Компанія. Злитий бензин з баку, а також його чистота вразила не тільки мене, але і працівників сервісу, якість бензину СУПЕРова..... Не було жодного сміття у баці, бензин заслуговує на повагу водіїв..... Краб, в мене чистий, майстер навіть поміряв мої вихлопи, і сказав що все у нормі, ось.......... Робіть висновки, Шановні......... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 Лукойл - мабуть я тут один такий і я не Москаль!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 9 травня 2009 Лукойл - мабуть я тут один такий і я не Москаль!!!!!!! +1 лукоїл класна запрвка, але запрвляюсь рідко і то на виїзді на Київ там де був кемпінг старий. а ше часто запрвляюсь біля приміського на укрнафті ну і ОККО як исав вище Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 10 травня 2009 і ще на shell пробував, коли в Карпати їхав, таке враження тоді було, що не їхав, а летів, наче 95 залив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 15 травня 2009 а я 95-й лию Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах