CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 15 травня 2009 а я 95-й лию так мона движок вбити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 15 травня 2009 а на яку взагалі двіг розрахований, бо в запорі, якщо не помиляюсь, на 76-ту а в 95-ту я ще підмішую 92-гу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 15 травня 2009 а на яку взагалі двіг розрахований, бо в запорі, якщо не помиляюсь, на 76-ту а в 95-ту я ще підмішую 92-гу на 92, всам раз, але якщо підмішуєш - то можна, але не перестарайся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 25 травня 2009 :D взагалі-то жигуль розрахований на 92 або нижче, мій дід до капіталки і до 08карба, 76 лив і більшість в ті часи так теж лили. но 95 то не розумно, татиш гроші, ефекту 0! ну мотор не вб"єш, але краще їхати ТОЧНО не почне, тим більше на сток карб Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 25 травня 2009 На заправках shell зараз акція - можна виграти від 20 до 1000 л. пального , надсилаючи смскою номер чека на короткий номер який теж вказаний на чеку, вартість смски 0,35 грн. Незнаю чи то правда но заправщик сказав, що на днях один чувак 1000 л виграв! Пробуйте і удачі!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 травня 2009 в мене дев"яточний карб розхід, кажуть менший на 95-му, відповідно економія грошей Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Amigo 1 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2009 Я заправлявся на УкрНафті біля штраф площадки на Кульпарківській. Тепер на ОККО на перехресті Кульпарківської з Виговського. Якось більше виїжджаю на тій бензині. Ще хороший бензин на заправці за "Гетьманом". Аж дивно, який хороший! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2009 В нас в Хмельницьку заправлююсь на ОККО або рідко коли ШЕЛЛ-нормально тяне-все чудово вроді...)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах