Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Проверь еще воздушный фильтр, если он очень засорен в двигатель будет поступать больше топлива и очень мало воздухав результате переобгощенная смесь с этого наверно бы и начал и проверить легко и быстро.

ну на кришці пише міняти кожних 5 тищ, пройшло менше, ну він троха брудний, але так шоб зовсім то не аж так), але маю новий, потестую.

і так, прошу шераз вашої допомоги, позвонили знайомому, підїхав, пробував завести довго і.. не завів:(

-- лили троха бензину в кастрюлю - засосує добре і навіть почала пчихати троха...

-- вирішив протестити бензонасос бутилкою, фігово качав... вердикт - заміна насоса

поїхав на базар, купив насос за 80 грн чеський двоцилідровий (тіпа крутий чи шо...), поставив, підкачав... не хоче заводитися та й акум підсів прілічно... акуп - на зарядку, викрутив свічки -- вони залиті вже нний раз... та й з тим чортовим нагаром -- дохати на газ на 15 хв поставив (так казав карбюраторщік робити)

питання як пофіксити заливання свічок?! де шукати причину заливки + нагару?

п.с. свічки ween пару раз було, шо заливалися, але після просушки пахали..

п.с. на днях поїду міряти компресію (якщо заведусь...), надіюся ні кольца, ні сальники клапанів, ні ще щось в двигуні... (перегріву по стрілці не було ніколи, навіть троха не доходить до другої палки букви "Д")

п.с. карб вебер від ниви 1.7 може то він? перезбагачена суміш?

п.с. по щупу рівень масла пару мм від позначки макс менше, не думаю шо піднявся (але не знаю, після заміни масла не тестив)

Шланг сапуна к кастрюле подключен? По щупу уровень масла не поднялся?

Ви будете довго з мене сміятися, але я хз, що таке шланг сапуна і що він робить, якщо можна, тикніть, де в букварі почитати.

Думаю, що підключений, бо ніяких шлангів не стирчить, чи що:)

[color="Silver">

п.с.3 одного разу батько їхав, заглох, не міг завестися, було щось похоже, але тоді завели якось прикуренням, то двигун працював, але паршиво... якось не з таким звуком... тоді витягнувся повністю підсос і оборотів було 1400 (було десь до -10, але ж на витягнотому більше має бути, 1800 а то й 2000+ ні?) так пропрацював з 10 хв і вроді прийшов в норму.

шось много тєкста вийшло, сорі)

Пару хв назад пробував на сухих свічах.

Спочатку не стартував стартер навіть, найшов, що на +сову проводі від акума пробуло, замотав синьою ізолєнтою, почав крутити. --- може щось статися від замикання там? запалення ж без запобіжників так? і іскра є...

Стартер крутив 150-180 по тахометру. Крутив 4 раза. Не хапає взагалі... Я НЕ натискав на педаль газу взагалі, тільки підсосом туда-сюда. Вийняв всі свічки, вроді не залиті. Зачищу нождачкою електроди. Куди дальше копати?

Змінено користувачем murmon

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Купите ,,простые,, свечи Brisk(они никогда небудут лишними!),вкрутите-попробуйте(после зарядки акб), возможен перелив и(или) засорение карба- нужно продуть и измерить уровень в поплавковой камере-- С.Т.О,или мастер+ ремкомплект, но это после того,как заведется(на новых свечах Brisk)! Необходима простая проверка- искра на свечах+ подача бензина в карбе(снять крышку возд фильтра,потянуть за тягу привода карба-- из ,,носика,, в первичной камере- ровная струя бенза)-- если это проверено, должна завестись(на НОВЫХ свечах)!! Р.С- проверку ,,на искру,, производить очень кратковременно!- нелюбит этого комутатор.

Поділитися повідомленням

Поміняй датчик *холу*. Він в трамблері. Відпишись якщо не тяжко.

ДХ на автобазарі чи на радіоринку шукати? чи може у магазині запчатин бути? по сікльки він десь? якшо десь, нарию попробую поміняти.

Купите ,,простые,, свечи Brisk

з яким калійним числом варто взяти? з резистором, без?

Поділитися повідомленням

Насчет свечей- спросите просто ,,на копейку,,(вам их покажут) Р.С- на упаковке написано,к каким маркам предназначены.(цена- 40-45грн)

Поділитися повідомленням

murmon, датчик коштує близько 20 грн.Але кажи що на класику,не на 8-ку .9-ку.Тільки спочатку прокрути до мітки колінвал,і подивись на бігунок щоб співпадав з контактом.Потім вже знімай трамб. ДХ бажано возити з собою завжди.

murmon, ДХ продпється в кожному автомагазинах автозапчастин .

Поділитися повідомленням

відать здерли з мене за датчик хД купив за 50 грн в магазині, ще зазор на 2 свічках був більший, постав на всіх 0,9, завтра буду все тестити. Якщо не видийде, залишається карбюратор + шось з двигуном...

Поділитися повідомленням

а не можна запалення якось зробити на 2 режима? на газу і на бензі? (уоз мається на увазі, так шоб переключати із салону)

Поділитися повідомленням

перемикач ставиться ,але перемикає не миттєво як на інжекторі.Повинен виробитися, або наповнитися карб.бензином.Завів,чи ні?

Поділитися повідомленням

перемикач ставиться ,але перемикає не миттєво як на інжекторі.Повинен виробитися, або наповнитися карб.бензином.Завів,чи ні?

я говорю не про переключення бензин <-> газ а про кут запалювання. Ще не завів. Треба когось тащити до себе толково шоб глянув.

Шукав, як чистити карбюратор, нарився на таке

Да ну вас! есть старый дедовский способ! Меняем высоковольтные провода на свечах 3->2 2->3. Заводим. Двигло работает, будет постреливать. Дадим пострелять минуту так подержать. глушим, ставим всё на место. В итоге я получил стабильный ХХ и отсутствие провала при нажатии педали газа.!

Шо воно реально працює? Нічо не взірветься?:bk:

Поділитися повідомленням

Оно ,,працюе,, НО!- выхлопная может прогореть(особенно если ей не один уже год)! Р.С- и никакой ,,минуты,,- 10-20сек хватит!(зажигание должно быть- контактным)

Поділитися повідомленням

датчик Хола так і не міняв, сказали, якщо іскра є то то не він. свічки перевірили на стенді, все ок.

перд тим зазор виставив 0,9 на всіх, зачистив нождачкою.

пішов заводити із зарядженим акумом, спочатку хотіло пару раз на короткий темін хапати, дальше знову нічо...

відкрив кришку карбюратора, я там не дуже шарю, зліва і справа є ємності, вони були наповнені, бензину було немало - я так поняв то і є поплавка камера, отже бензин там є.

нарахунок сапуна, звідки воно має виходити і куда входити?

куда дальше копати?

Поділитися повідомленням

Ашибка була в бігунку трабльора... Як тільки поміняли, завелася з півоберта. А сітльки геморою..

Зображення

Поділитися повідомленням

Здравствуйте. Посдкажите пожалуйста что может быть и как исправить. Есть ВАЗ 2101. Двигатель не заводится. Искра есть. Прверялась на всех цилиндрах. Топливо есть. При попытке завестись, топливо из карбюратора не уходит. Что может быть и как исправить?

Поділитися повідомленням

да, подача топлива есть. По крайней мере в фильтре бензин есть. Может ли быть засорение топливопровода после карбюратора? Может ли быть проскок цепи ГРМ? Можно ли это проверить не снимая голоки? Можно ли проверить компрессию без прибоа выкрутив свечу, и заткнув отверстие для свечи тряпкой. ЕСли тряпка при заводке вылетит, значит компрессия есть. Можно ли? Какие ещё могут быть варианты неисправности?

Поділитися повідомленням

компрессию тряпкой не проверяют.А проскок цепи посмотри по меткам коленвала и распредвала!Алучше сними шланг после бензонасоса и посмотри подачу бензина.

Поділитися повідомленням

да я знаю что тряпкой не проверяют, но нет прибора. Просто как альтернативный вариант же можно тяряпкой проверить? Понятно что точной цифры компрессии я не буду знать, но хотя бы элементарно что какая-то компрессия там есть

Бензин в баке закончился. Клаcсика жанра...

Давайте без сарказма и шуток, ок?

Поділитися повідомленням

судя из слов моего друга - полный труп. Но завтра я сам посмотрю, тогда сам опишу более подробную ситуацию . Машину буду делать я, ибо мой друг не знает даже что такое свеча. У кажого своя работа. Просто я копейку никогда не д елал, посему решил спросить у более знающих людей

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз