02universal 35 Скарга Опубліковано: 24 червня 2013 Такую машинку надо руками мыть!(щетка,шампунь,полироль) Р.С- какието тусклые отражатели фар, или запотевание после мойки?(отражатели не сыпятся?) Я взял оптику без чашек над лампами- она аж горит!(40грн/шт) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 24 червня 2013 (змінено) 02universal, Весем, новая, светит очень ярко!! Поправочку зделаю, не щеткой а хебешной тряпочкой!! Змінено 24 червня 2013 користувачем werty Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BAHO 29 Скарга Опубліковано: 24 червня 2013 Да, без тонировки конечно ощущения совсем иные. Да и страна должна знать своих героев Можно подразниться? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andrew 59 Скарга Опубліковано: 24 червня 2013 На правах флуда, Вань, всегда было интересно сильно эта штукенция на заднем стекле мешает обзорности через внутрисалонное зеркало? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 24 червня 2013 Как такая вещь может чемуто мешать??? Вань , недаеш ты мне спокоя!!!:multi: Класссс аж слюньки потекли!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BAHO 29 Скарга Опубліковано: 24 червня 2013 Andrew, ты знаешь - все видно замечательно. Да хотя что я буду говорить - вот, смотри: Реально обзору почти не мешает. Тем более, что посредине "пустота", поэтому видно ваще все класс. И что самое магическое в этой штуке - что она создает какое-то чувство защищенности werty, Ну ничего, все найдется) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andrew 59 Скарга Опубліковано: 25 червня 2013 BAHO, Блин и мне такое захотелось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Серж 2013 1 Скарга Опубліковано: 25 червня 2013 пацаны хочу такие белые флиппера на колеса.сколько они щас стоят? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 25 червня 2013 пацаны хочу такие белые флиппера на колеса.сколько они щас стоят? пацан, зайди в куплю/продайку и посмотри. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 25 червня 2013 Серж 2013, 290-280 грн.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 26 червня 2013 шикарно! вот виш, Вить, а без резинок на фарах смотриццо то как! А шторка такая была у Игорька малого...спрошу, мож осталась у него после продажи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 26 червня 2013 werty, есть у меня такая шторка... правда выгорела... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 26 червня 2013 (змінено) Андрюха, а если ее перемотать ??? там вроди проводом намотано??? Может себе нв свой проєкт оствиш?? Змінено 26 червня 2013 користувачем werty Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 26 червня 2013 werty, та я ее просто забрал у дяди... сегодня сфоткаю, глянешь. Если подходит - забирай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 26 червня 2013 werty, Вить, шторки нету((( Так что Андрюха в помощь))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 29 червня 2013 Коля, Спасибо!!! Буду искать!!! Андрюха, буду ждать фото!! Ребята, кто в курсе..... Подскажите, шторка эта проводом намотана или какойто лентой, или кембриком...?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
maestro_9191 1 Скарга Опубліковано: 29 червня 2013 А подскажи уважаемый, на первых фото в теме были вроде бы неплохие зеркала! Вижу, потом поставил круглый хром, но я лично гоняюсь за комфортом, а не стилем. Не подскажешь от чего это они и куда ты свои подевал? Не остались ли в загашнике где-нибудь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 29 червня 2013 Дык это-- ,,политех,, вроде- на любом авторынке их ,,хоть ж..ж..,,- только один нюанс- цена завышена до непристойности!(а если с поворотниками- это гуано бесценно!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 29 червня 2013 maestro_9191, Ответил в личку!! 02universal, Класно написал!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
maestro_9191 1 Скарга Опубліковано: 29 червня 2013 02universal, я еще слегка "чайник" в тонкостях ассортимента запчастей на классику, потому не кидай тапками а в данный момент у меня стоят такие же как и у тебя на аватарке, только с повторителями поворотов и габаритами. Так вот, я в них НИХРЕНА не вижу! Ориентируюсь на дороге посредством верчения головой на 360 градусов и с помощью салонного зеркала. werty, спасибо! P.S. Сори за флуд) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 4 липня 2013 (змінено) Вчера от ТОХИ Пришла бандеролька, за что ему огромное СПАСИБО!! Теперь ксенон нестрашен!!!Так называемая ФАПО!!!Идеальной сохранности!!!!!!!! Юзал ли ктото такую штуку?? Также спасибо Толику за заготовку ключа, а то еще немного и прийдет неприятность..... И пришел Карб-филлер, тепер он займет свое почетное место!!! Змінено 4 липня 2013 користувачем werty Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SerWolf 12 Скарга Опубліковано: 4 липня 2013 Витя, ФАПО тебе от ксенона не поможет. Баловался я с такой игрушкой в совковые времена. Правда конструкция была несколько другая. Ксенонов тогда не было, а от задраных фар не спасала. Но ты пробуй. Убеждение страшная сила. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 5 липня 2013 (змінено) SerWolf, Спасибо!!! Да я тоже так думаю........ Но... Убеждение страшная сила. Мало того что встречная слепит, да еще и этот фонарь должен в глаза светить..... Но когдато я ездил в машыне в которой подсветка салона красная, то показалось както легче на глаза.... Змінено 5 липня 2013 користувачем werty Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 6 липня 2013 (змінено) Нашел на просторах интернета.. очень понравилось, незнаю кто автор но ему распект!!! З дитинства ти мріяв про машину, мріяв як на ній будеш їздити і так далі .... але ось твоя мрія збулася, ти купив собі машину, помінялися багато цілей у твоєму житті. Кожен день, ти поруч з машиною, ти постійно кудись їдеш, не має значення сам купив або подарували, важливо що ти на ній їдеш, куди захочеться, адже вона з тобою. Хоч багато хто подумає, що вона просто шматок залізяки з пластмасою, але для тебе це інший світ Абсолютно, інше почуття, коли сідаєш за кермо, погладжуєш її по панелі і всередині наче інша сила відроджується, не хочеться звідти виходити, але залишаючи на ніч, одну, ти бажаєш їй солодких снів і обіцяєш що завтра знову будете разом! це просто прекрасне почуття, коли ти відчуваєш її повністю до кожного гвинтика, адже вона тебе ніколи не зрадить і не піде від тебе. Засмучуєшся коли вона ламається, переживаєш, не спиш ночами, та чорт візьми вона твоє все! Твоя частина, твоя опора і надія адже ти їй довіряєш, чи не так це? Змінено 6 липня 2013 користувачем werty Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 6 липня 2013 Це- стопудово!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах