yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 10 травня 2013 Дайте кто нибуть информацию о состоянии дороги Умань- Тернополь Посилання Спасибо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 травня 2013 yurecgod, до недавно був дуже поганий відрізок з Тернополя до Львова - особливо останні пів дороги - від Золочева. Але пишуть, що вже виїхали ремонтники і трохи латають. Дуже поганий кусок від Сколе до Славська - вже кілька років ремонт відкладають - зробили тільки кілька кілометрів. Почитай це Посилання Позвони, як будеш під'їжджати до Львова - може зустрінемося. Коли збираєшся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 11 травня 2013 А ты случайно не подскажешь состояние дороги Львов - Умань?Я имею ввиду через Тернополь Винницу и т.д.? Прошу вибачення у автора теми за втручання. Відрізок Умань-Вінниця ямково відремонтований, хоча якщо добре пошукати, можна знайти пару місцин, де можна залишити диск-другий. Тим не менш, моя крейсерська швидкість там 100-120км/год. Вінниця-Бердицчів-Житомир трішки гірше, але зараз ремонтують і скоріш за все на днях закінчать. По селах треба бути обережнішим - в зв'язку з проводами треба бути уважним в несподіваних місцях. Якщо не дай Бог в околі Вінниці трапляться якісь пригоди - радий буду допомогти. Навіть нічліг знайду з горем пополам. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 травня 2013 yurecgod, я би відразу їхав на Київ, а звідти вже по новенькій, місцями швидкісній, до Сколе. Дорога Львів - Тернопіль - Хмельницький - Вінниця і в благополучні періоди досить напружує. Хіба, що потрібно щось відвідати по дорозі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 12 травня 2013 yurecgod, я би відразу їхав на Київ, а звідти вже по новенькій, місцями швидкісній, до Сколе.Дорога Львів - Тернопіль - Хмельницький - Вінниця і в благополучні періоди досить напружує. Хіба, що потрібно щось відвідати по дорозі. Да знаю я там катался вообще для меня было открытие я считал что там дороги лучше чем у нас, а оказалось у нас даже левые дороги лучше. Хотя я когда ездил ям не было просто горбатая. Прошу вибачення у автора теми за втручання. Відрізок Умань-Вінниця ямково відремонтований, хоча якщо добре пошукати, можна знайти пару місцин, де можна залишити диск-другий. Тим не менш, моя крейсерська швидкість там 100-120км/год. Вінниця-Бердицчів-Житомир трішки гірше, але зараз ремонтують і скоріш за все на днях закінчать. По селах треба бути обережнішим - в зв'язку з проводами треба бути уважним в несподіваних місцях. Якщо не дай Бог в околі Вінниці трапляться якісь пригоди - радий буду допомогти. Навіть нічліг знайду з горем пополам. Спасибо. Собираюсь во Вторник в Херсон,а от туда Крым или Карпаты меня кидает в разные стороны несколько раз в день. В карпатах в прошлом году гораздо прикольней было чем в Крыму Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Finansist 29 Скарга Опубліковано: 13 травня 2013 yurecgod, как говорил Zhelezovski, Відрізок Умань-Вінниця ямково відремонтований особо напряжный участок - Вороновица-Винница - есть только левая полоса, правая "поремонтирована", но лучше б не трогали - как на крупной тёрке - кидает на ремонтных бугорках. Винница - Литин - норма, дальше не знаю, сворачиваю на "сталлинку" (перекрёсток за Литином), там ситуация чуть лучше чем Бердичев-Житомир, но тоже ахтунг (скорость 60). Как по мне на отрезок Бердичев-Житомир соваться не стоит (.....) вчера ехал, слов просто нет, одни выражения. Народ тупо тулит по встречке (её сделали). От Дяковец до Хмельницкого говорят как Бердичев-Житомир, но точно не скажу, не был. По Хмельницкой обл., если надо, спрошу у знакомого, он шоферит там? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 13 травня 2013 Вороновица-Винница - есть только левая полоса, правая "поремонтирована", но лучше б не трогали - как на крупной тёрке - кидает на ремонтных бугорках. Ага, з боку Вінниці на виїзді, горбок. Реально їхати треба на другій-третій. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 13 травня 2013 Ой не хочу я этот гемморой тем более что я обычно приезжаю и ещё катаюсь, решил махну в этот раз в крым покатаюсь. Всем спасибо за ответы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Finansist 29 Скарга Опубліковано: 13 травня 2013 yurecgod, и это правильно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexandrB 55 Скарга Опубліковано: 18 травня 2013 (змінено) Участок Умань - граница Хмельницкой обл - это еще куда ни шло на фоне дальнейших дорог. Участок от взъезда в Хмельницкую область (со стороны Винницы) до самого Хмельницкого - это полный п...ц. Но ведутся ремонтные работы. Вторая передача, в основном по обочине едут все... Ехал 1 мая - это просто капец .. возвращался 12 - уже чуть лучше (сказывается ремонт дороги), но все равно... А вообще ездил в Карпаты - результат побиты все диски до единого. С Винницкой области начинаются хреновые дороги и чем дальше на запад - тем хуже, зачастую лавируешь между выбоинами глубиной по-колено, так сказать одно неверное движение и можно в выбоине оставить колесо с рычагом. Ну а самый смачный удар пришелся уже непосредственно в Буковели. По поводу дорог на моем маршруте: в Донецкой - все ок, в Днепропетровской - с основном нормально, но местами конечно плохо, в Кировоградской и Черкасской еще куда ни шло, Винницкая - плохо (хотя на фоне остального уже кажется что куда ни шло), далее Хмельницкая,Ивано-Франковская области, через которые ехал - это был полный алес... Так что о мнимости плохого состояния дорог страны я беру свои слова обратно,ибо ввело в заблуждение что в донецкой обл все было ок . Змінено 18 травня 2013 користувачем AlexandrB Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах