Бакс 256 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2011 вт или ср +1иыыыыыыыы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2011 я против вторника Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2011 Кто займется празднечным меню, или все свое несу сибе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2011 все свое несу сибе таки да! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2011 кто понесет Лорда? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2011 [color="red">снегурок звать будем? " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2011 я против вторника Агрументы? Я как раз за. Ну или среда. снегурок звать будем? Таких только без оленя. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2011 vadim, думаю, что у Вована вторник рабочий день. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2011 Ну я тоже так подумал, но авось это дамы с фотки выше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2011 Они там после оленя все с мандавошками Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2011 Я за 30 )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2011 думаю, что у Вована вторник рабочий день. правильна! vadim, а ты любиш свою работу? " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2011 28-го давайте. а ты любиш свою работу? Абажаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2011 Ну 28 или 30 можно 29 , а кто елку тащит? Бобер а где картошка которую будете печь на углях ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2011 а кто елку тащит?-а что,кроме елки дров нет? и разговора про картошку я неприпоминаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2011 БОБЕР см. фото любиш свою работу- там скоро угли будут .... а где картофан? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2011 У нас шашлык в почете ! " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2011 Мужыки а может в боулинг ломанем, а то мы все в гараже да в гараже,.Скинем по 20 -30 грн с чеовека на пару часов, пиво там есть и бум шары катать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2011 +1 к боулингу=))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2011 я в боулинг пас Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2011 Я х\з никогда небыл, и некоторым матерится нельзя там, мо в Еловщину на шашлык? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2011 Шашлык и возле гаража мона сделать, а потом зайти в протопленный гаражик и схавать. В тепле и в добре, а не лазить и мочить ноги по Еловщине Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2011 Ну нах жарить на улице, когда можно жарить и пить в гараже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2011 жарить и пить в гараже это самый классный блок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2011 в боулинг Я за. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах