menshiy 29 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2008 ето понятно, что за мандель, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2008 Да хлопцы ,откудаж у миня деньги :gaz: на машину :oops: Пять месяцев без работы сидел :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2008 это ты неври, был замечен на черной машинке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2008 DIMON-72 Димон, не балаболь, и не сри в теме, говори что купил, да когда мочить бум, да тему отмодерим и вернемся к обсуждению НГ в клубе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2008 Ану-ка всё дружно написали что прикупили, а то как целки ламаются Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2008 vadim Я те уже говорил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2008 а я пока ниче неприобрел :puppy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2008 а я пока ниче неприобрел :puppy: +1 Я тоже :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2008 DIMON-72 Димон, а чего ты морозишься? :D Колись уже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2008 Балаболы мля :D . Может оно и к лучшему, а то мочили б целую неделю :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2008 Да непокупал я ничё :twisted: ,просто письмо написал деду морозу :oops: чтоб подарил машину,вот и надеюся что будит подарок под новый год. :crazy: Разслабтесь :kuku: ,и почистите тему. Придёт время всё узнаете. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2008 на чьей машинке тогда катался Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2008 на машине АИСовского салона. Чистите тему. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2008 Ну что, собираемся сегодня? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2008 Дмитрий $ Ты затарился, готов мочить ???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2008 Vada Отмочили уже в субботу, рено кангу чуть через крышу не пустили :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2008 ого :o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2008 Народ сегодня мочим все сразу, Желающие приходим к Ваде на гараж. Справки по телефону 80663991279 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2008 Без бухла, подарков, закуски, дров, елки, стаканов, и снегурки не заходить!!! п/с а моно я жинку заберу гы гы шоб весело было.? :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2008 Если возьмешь жену тогда снегурки-стриптизерши небудет O:) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2008 Тогда неберу!!! Остальное оставляю в силе!!! см высше.. :stp: :str: :Yahoo!: А кто еще будет ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
steff 1 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2008 И я постараюсь быть, не на долго. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2008 Я буду, но не долго Дмитрий $ Не забудь то что я просил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2008 Ну что одноклубничги,до встречи в новом году :mail: ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2008 В новом году не быковать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах