menshiy 29 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2008 Осталось совсем немного до нового года, предложение отметить праздник. Прошу вносить предложения, дату, место и т.д. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2008 Предлагаю вторник, 30-е число. Место встречи изменить нельзя ....дь (с) Лесь Подеревьянский Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2008 Отпразновать надо полюбому :tsr: :wc: :beer: :stp: %) :bad: :wcj: :cccc12: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2008 А снигурки будут?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2008 Будут! Слепим пару штук, выбирай не хочу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2008 Народ, вторник не получается, давайте понедельник. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2008 Я в понедельник только после 20-00 смогу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2008 menshiy Ну и норм Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2008 Я врятли смогу , в понедельник только всё ясно будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2008 тогда в воскресенье кто может, или числа 4-5 ???? Предлагайте свои варианты Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2008 Выбирайте дату, я постараюсь приехать хоть на пару минут. У меня планы меняются каждый день по несколько раз, так как сессия Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2008 Ну дак когда ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2008 Я за понедельнег Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2008 А помоему понидельник ето слишком рано! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2008 DIMON-72 Нормально, на работах уже сегодня гуляют Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2008 Итак 2 голоса за понедельник уже есть ... какие еще варианты Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2008 Пацаны в понедельник я даже незнаю ,у миня нема денег все уже прогулял :oops: , Если завтро отдаю машину клиенту то тогда мона гульнуть :twisted: :twisted: :twisted: Приходица даже посудитам роботать ,как уже ето всё зае... :x Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2008 DIMON-72 Нада Федя, надо, заодно и мою вторую машину обмоем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2008 И мою новую тоже обмоем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2008 Дмитрий $ menshiy :shock: :shock: Теперь и мне срочно надо покупать :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2008 А мне уже не надо... :oops: Гы-ыыы-ы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2008 Колись что за апарат ты себе приобрел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2008 Апарат - машина. :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2008 ето понятно, что за мандель, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2008 DIMON-72 Димон, не трахай людям уши, говори уже, что купил :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах