Бакс 256 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2013 В понедельник 23 числа собираемся в гараже у дяди Вады праздновать НГ и Мыколайчика в планах: - пить - закусывать - есть - курить (по желанию) - крутить вертухи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2013 Врядли буду,буду крутить вертухи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2013 DIMON-72, а че не придешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2013 DIMON-72, а че не придешь? Буду вертухи крутить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2013 DIMON-72, порви их там, Димончик, и за нас пару раз по харе дай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2013 Всыплю от всего клуба А насколько сбор планируете,может я дотого времини уже накручу вертух Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2013 DIMON-72, часов на 6-7, я думаю так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2013 Тогда может подоспею Думал вы с обеда бухать начнете чтоб успеть отраздновать аж два праздника Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2013 DIMON-72, мона и с обеда, а че, норм идея Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2013 Боюсь даже пердставить что будет если начнете с обеда... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2013 DIMON-72, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2013 :multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах