CKFDBR 1 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2008 У мене ваз 21063 .Іе прблема номер мотора незходиться з номером у документах.Які можуть бути прблеми при виробленні тимчасового талону? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tuner 1 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2008 CKFDBR могут не оформить,выписать пи*датый штраф,короче проходить лучше через кого-то,кто там все время шариться,в каждом мрео есть посредники,помогающие за деньги в переоформлении. плюс если в дороге номера сверят-штраф впаяют Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2008 CKFDBR Или вообще забирут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2008 При оформлении ВРТ скорее всего отпрвят на сверку номеров и там это выяснится. Надо регистрировать в МРЕО замену мотора. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2008 Интервент А зачем регистрировать замену мотора :kuku: ?Он ужеж идёт как запчасть :yaya: .У миня в техпаспорте номер двигла неуказан,токо номер кузова. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2008 DIMON-72 У тя просто техпаспорт нового образца, а в старых номер двига есть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2008 А зачем регистрировать замену мотора?Он ужеж идёт как запчасть .У миня в техпаспорте номер двигла неуказан,токо номер кузова. Сколько можно повторять, в техпаспорте номер мотора не пишут но в базе он есть! И на сверке номеров это проверят! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2008 гы Действительно. Чтото я запутался :silly: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CKFDBR 1 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2008 Як можна зробити заміну мотора.Машину я таку купив старого мотора у мене немає обем мотора незмінений. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
cqe 1 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2008 купил по генералке?звони продавцу узнавай в чём дело Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_lys 4 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2008 CKFDBR Я после покупки тоже труханул здорово, когда перепутал № блока движка и номер (маркировку) головки блока ! :D Но специалисты посмотрели, псмеялись и я успокоился ! А ты уверен, что там смотришь номер движка ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
cqe 1 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2008 ну ну тож такое было номер двига возле масленного фильтра смотри Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2008 Як можна зробити заміну мотора.Машину я таку купив старого мотора у мене немає обем мотора незмінений.В МРЕО есть образцы стандартных заявлений, в т.ч. на замену двигателя. Приходишь туда и пишешь мол так и так я поменял мотор на аналогичный в связи с износом старого. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vilinman 1 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2008 CKFDBR не должно никаких проблемм у тебя возникнуть.... Если производится замена двигателя на такой же аналогичного объема, ничего регистрировать не надо. У меня тоже номер двигателя не совпадает с записью в техпаспорте.... никаких претензий со стороны МРЭО при получении ВРТ не было. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CKFDBR 1 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2008 :poz: Я зараз 3 власник інайти хто і коли міняв мотор нереально той у кого я брав авто мотор не міняв(так сказав).Номер мотора я звіряв на доках і над масляним фільтром є вибитий номер.А для заміни мотора старий мотор небудуть хотіти для звірки.Обєм не змінено(011-1300).Апри отриманні тимчасового були проблеми ,добре є знакомі в гаі допомогли.Іще якщо переоформити авто на себе в новому талоні №мотора вказується чи ні? І які можуть бути граблі при переоформленні. :thk: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах