andryha 1 Скарга Опубліковано: 27 липня 2009 29 июля поеду на встречу первый раз может кого зацепить с Троещины? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Exelero 4 Скарга Опубліковано: 27 липня 2009 АндрейКузьма отлично! Stalker-3 ну я ещё хз, откуда ехать буду... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 27 липня 2009 Exelero ну если что- маякуй, мона вместе, мона и не вместе )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 28 липня 2009 Кстати кто- там торпедО не привез на прошлую сходку?? Русли помоему ))) Rusli плиз- не забудь привези )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alexey 1 Скарга Опубліковано: 28 липня 2009 Я, тож очень хо приехать! Ребята а кто будет где то до часиков 12-ти??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
wood100k 7 Скарга Опубліковано: 28 липня 2009 Я, тож очень хо приехать! Ребята а кто будет где то до часиков 12-ти??? а что там делать до 12 ? :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alexey 1 Скарга Опубліковано: 28 липня 2009 общаться! значит никого Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
wood100k 7 Скарга Опубліковано: 28 липня 2009 общаться! значит никого Так потом на работу не встанешь!.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2-ешник 92 Скарга Опубліковано: 28 липня 2009 Обычно часов до 22-х до 23-х макс. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 28 липня 2009 блин, походу не получится приехать (((( хотя хз ,завтра узнаю ((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
maxisdark 1 Скарга Опубліковано: 28 липня 2009 о, это уже ЗАВТРА???!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Diptown 8 Скарга Опубліковано: 28 липня 2009 Потеряшка постарается быть эть я про себя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Exelero 4 Скарга Опубліковано: 28 липня 2009 Stalker-3 ок, маякну еси что Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kobe 2 Скарга Опубліковано: 28 липня 2009 работаю, блин... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2-ешник 92 Скарга Опубліковано: 28 липня 2009 Я и Фургон, ну и все, кто обычно будем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rel 1 Скарга Опубліковано: 28 липня 2009 Скорее всего буду, наверно по максимуму по времени такшо кому до 12 и тд будет вам компашка (всеравно на ночной грач потом) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rel 1 Скарга Опубліковано: 28 липня 2009 Е_К_А_Т_Е_Р_И_Н_А Какже не приехать мне ещо мешок нада взять... тросик,защита,наклейка,держатель капота, какаята х.нь на радиатор... :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Joss-21013 1 Скарга Опубліковано: 28 липня 2009 Так так... не забываем, что завтра встреча!!! Еще одна большая просьба, завтра может приехать моя мама, ей стало интересно, куда пропадает ее сын (т.е. я ), встретьте ее хорошо, я не говорю там про красную дорожку и все такое, просто переживаю . Вот она всетаки тоже водит копейку. Спасибо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2-ешник 92 Скарга Опубліковано: 28 липня 2009 Joss-21013 Так держать! пересадим на Жигули сначала родичей, а потом и всех остальных :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alaska 1 Скарга Опубліковано: 28 липня 2009 народ могу забрать с веника усех желающих звоните 8067-140-99-20 тока звоните завтра с утреца Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andryha 1 Скарга Опубліковано: 28 липня 2009 народ!!! кого зацепить попути с Троещины к 19-00 звоните 8-093-377-30-55 :val: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2-ешник 92 Скарга Опубліковано: 29 липня 2009 Могу подобрать с Лыбидской-Дружбы, или по дороге. 8О6З57816ЧЗ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 29 липня 2009 Joss-21013 маме Балтику 9-ку ?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sadamhuesin 1 Скарга Опубліковано: 29 липня 2009 кто едит со стороны борщаговки? :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADEON 1 Скарга Опубліковано: 29 липня 2009 Sadamhuesin Я со стороны Теремков, но еду чуть раньше, часов на 6 в политех заехать. Если, конечно, устраивает, позвони - пересечёмся. 8-ноль-девять-три-794-51-97 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах